|
✿
|
Autor |
Zpráva |
kopretinka 321-600
|
Zaslal: pá leden 23, 2009 1:45 pm Předmět: Henna a přírodní blond, světlé vlasy |
|
|
Chtěla jsem se zeptat jestli je tu někdo kdo má jako já přírodní blond vlasy a vyzkoušel hennu. Zajímalo by mě co to s od přírody blond vlasy udělá. Na henně se mi líbí že má vlasy zpevňovat, ale bojím se zkusit nějaký ten přeliv co by to udělalo. Ostatně se svojí barvou jsem spokojená jde mi jen o tu regeneraci. Myslíte že bych mohla použít blond šampon od Hennecolor nebo raději neutrální a k tomu i kondicionér. Barvit vlasy se mi zatím nechce jde mi o tu regeneraci. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
hankabar >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá leden 23, 2009 2:21 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Kopretinko, zadej si do vyhledávání buď slovo vitamínová, nebo bezbarvá hena, a najde se ti vlákno Henna bezbarvá/přírodní, tam bys měla najít odpovědi
Konkrétně já jsem zkusila Vitamínovou od Hennecolor, a s barvičkou mi to nic neudělalo - měla jsem ji na hlavě 2,5 hodiny, vlasy se neskutečně lesknou, pevnější určitě taky jsou, takže tak |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
jitty ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: pá leden 23, 2009 2:22 pm Předmět: |
|
|
no tak buď zkusit nějaký šampon s neutrální hennou nebo ten zábal co se prodává v dm a nebo na blond se dá použít cassia-neutrální henna např.urtekram.
zlatá blond už by ti chytala asi do žluta
nebo zkus med,ten je dobrý na blond vlasy..rozmícháš ho v troše vody asi tak v poměru 1:4 dáš na vlasy necháš působit pod ručníkem nebo jen tak a pak spláchnout..mělo by to vlasy zpevňovat,vyživovat a taky zvýrazňovat přir.blond:) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
alllousek 8-20
|
Zaslal: út leden 27, 2009 8:01 pm Předmět: |
|
|
Tak já nechci strašit, ale mě moje přírodní blond vlasy po vitamínové heně ztmavly. Je pravda, že ne o moc, ale je to vidět. A to jsem to zalila heřmánkovým čajem. Ale každopádně výsledek za to stál. V létě mám v plánu zesvětlovat heřmánkem, tak doufám, že to klapne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Juice Lee 81-160
|
Zaslal: st únor 11, 2009 11:55 am Předmět: Henna na světlé vlasy |
|
|
omlouvám se pokud se někde již na tohle tema diskutuje, ale chtěla jsem se zeptat která henna je nejlepší na světlé vlasy, a jestli je možné že některá je aspon kapínek zesvětluje?? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
slunovláska 321-600
|
Zaslal: st únor 11, 2009 3:14 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, myslím, že žádná Henna ti vlásky nezesvětlí. Jestli jsi světlovlasá a chceš u toho zůstat, mohla bys třeba Hennu regenerační zábal, třeba z DM, ta je barevně neutrální. Já používá Hennu Neutral od Urtekramu, ale vlastně je to z hlediska složení Cassia - tedy jiná bylinka než Henna. Píšou, že dává zlaté odlesky a já to můžu potvrdit, jsou zlaté s lehkým zábleskem do zrzava- to hlavně na sluníčku, ale nezesvětluje.
Pokud chceš vlásky zesvětlovat pomocí bylinek, tak třeba heřmánkem,nebo citronem. Je tu i vlákno citrono-peroxidové, jestli se nepletu... (Možná, že ti někdo napíše zkušenosti, nebo bude mít jiný názor...) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st únor 11, 2009 4:24 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, vítej
henou vlásky skutečně nezesvětlíš. Pokud nechceš ztmavovat, doporučuji tu regenerační. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Elli 321-600
|
Zaslal: st únor 11, 2009 6:57 pm Předmět: |
|
|
veru,veru dávaj len regeneračnú alebo ak máš tmavšiu blond tak môžes skúsiť zlatú blond nezosvetlí len dáva teplé odlesky..radšej hennou nestmavuj lebo ak to potom oľutuješ tak to stiahnuť späť bude veľký problém vid môj prípad bola som blond teraz mám vdaka henne hnedé a už síce kúpenú blond farbu ale bojím sa ju dať na hlavu že ostanem plešatá takže opatrne experimentuj inak je henna na regeneráciu fakt dobrá |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lahoda 161-320
|
Zaslal: po únor 23, 2009 7:56 pm Předmět: |
|
|
Slunovlásko, mohla bych se zeptat, jak moc výrazné jsou ty narezlé odlesky? Už dlouho nad zlatou blond henou uvažuju, ale trochu se toho nazrzlého odstínu bojím. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
slunovláska 321-600
|
Zaslal: po únor 23, 2009 8:32 pm Předmět: |
|
|
Lahoda napsal: | Slunovlásko, mohla bych se zeptat, jak moc výrazné jsou ty narezlé odlesky? Už dlouho nad zlatou blond henou uvažuju, ale trochu se toho nazrzlého odstínu bojím. |
Lahodo, je to takový lehce zlatě zrzavý tón, určitě záleží na jaké vlasy příjde, taky záleží na sluníčku a trochu se i vymývá. To je moje zkušenost,třeba bude mít někdo jinou.Jo, a momentálně se taky Urtekram Henna blbě shání...Třeba budeš mít štěstí, držím ti palce ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|