Tak mě tady máte

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=79dbb931a11f20ad0bebece5d2dfd075Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Iwin
>RADA STARŠÍCH<


Založen: 21.4.2010
Příspěvky: 866

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2010 9:16 pm    Předmět: Tak mě tady máte Citovat

Ahoj všem,
už pár dní sem lezu, ale tak něco o mě Smile
Je mi 19let, za pár dní mě čeká maturita na obchodní akademii (vidím to dost bledě) Mezi moje zájmy patří hlavně hudba, především metal, který nadevše miluju. Bohužel nejsem hudebně nadaná, takže se tomu věnuji jenom pasivně (kromě koncertů, kde ráda řádím, takže se nedá říct že je to pasivní činnost Laughing Laughing Laughing Laughing ) Ráda čtu, chodím na procházky.
Ale teď k věci.Celkem dlouhou dobu toužím po dlouhých vlasech - aspoň do půl zad, ale všichni v mém okolí mě od toho odrazují např tím, že mi tvrdí, že na takovou délku prostě nemám vlasy a že to prostě nepůjde. Je pravda, že vlasy nemám nic moc - jsou děsně jemný, rovný a není jich zrovna hodně. Proto, abych jim vytřela zraky tím, že i já, o které si myslí že dlouhé vlasy mít nemůžu a bude to na mě vypadat blbě, chodím sem, abych se dozvěděla, jak o vlásky pečovat, aby byly co nejhezčí, dalo se na ně koukat a hlavně chci okolí dokázat, že na to mám.
Kdyby někdo mi chtěl poradit, co s vlasy, aby nebyly tak strašně jemný, rovný (s tím asi nic nenadělám) a někdy zplihlý, prosím, dejte mi vědět, budu moc ráda.

Iwin


P. S.: Tady je strašně moc skvělých informací, nápadů a tak. Super, moc se mi to líbí Wink Wink Wink Very Happy Doufám že jsem to nenapsala moc dlouhý a nudný Very Happy Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<


Založen: 18.5.2007
Příspěvky: 4735

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2010 9:28 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Iwin,
je dobře, že jsi tu Very Happy Rad a tipů je tu hromada, určitě vlasům pomůžeš.
Na zesílení je dobrá henna, ale to už určo víš.
Myslím, že když vytrváš, určitě vlasy narostou a okolí bude zírat. Jen to chce trpělivost.

Jinak, já taky nemám vlasy nic moc a přesto se plazí stále dopředu, takže rozhodně to jde i s ne zrovna perfektním materiálem. Stačí správná péče.
S tím, že jsou vlasy rovné, nenaděláš nic kromě toho, že si je můžeš navlnit. Ale bez kulmy. Buď udělat na noc šnečky, nebo zaplést copy z vlhkých vlasů. Při kratších délkách to drží dobře i bez laku a všech těch serepetiček.
Jemné vlasy opticky zhoustnou po pravidelném hennování.
Hodně rad je ve foru, ale tam už to máš určitě taky pročesané.

Ať se ti tu líbí!! Smile Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iwin
>RADA STARŠÍCH<


Založen: 21.4.2010
Příspěvky: 866

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2010 9:40 pm    Předmět: Citovat

koukám taky milovnice vlků Wink
no zatím jsem poprvé vyzkoušela tu bezbarvou hennu z DM, a jsem nadšená. Vlásky mají větší objem a nejsou tak spláclý, krásně se lesknou.. no prostě jsou daleko hezčí a snad i kvalitnější. Rozhodně chci pokračovat, jsem unešená Smile sice tady o ní sice nikdo nepíše básně, ale zdá se mi fajn.. možná časem přejdu na lepší, ale ta z DM je pro mě finančně ale i normálně nejdostupnější
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***


Založen: 12.11.2008
Příspěvky: 4062

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2010 7:35 am    Předmět: Citovat

Ahojky, přečti si top téma o jemných vlasech (horní lišta, top témata, jak na jemné vlasy), je tam ve kostce všecko, co jsem tu o jemných vlasech našla. Samozřejmě musíš zkusit, co ti sedne (nesedne každýmu všecko), ale určitě něco pomůže. Jinak o hennování je tu taky top téma a pak můžeš projet příslušná vlákna o henně ve fóru.
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Titania
~ Strážkyně tématu ~


Založen: 13.12.2007
Příspěvky: 3906

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2010 2:09 pm    Předmět: Citovat

Vítej u nás! S těma jemnýma vlasama a reakcema okolí - jako kdybys mluvila o mně. A po dvou a kousek letech pravidelnýho hennování a čerpání rad z těchhle stránek mi moje vlastní matka (která mi vždycky říkala, i když ne nijak ošklivě, že takhle jemný vlasy prostě neporostou a když porostou, nebude to hezký) říká, jak je dobře, že jsem ji neposlechla, že mi takhle dlouhý fakt slušej a že zdaleka nejsou tak jemný, jak se bála... Cool
Sice se svou barvou asi pravou červebou hennu zkoušet nebudeš, ale ona ta regenerační bude taky fajn a pomůže vlásky posílit.
Holky už ti to hlavní doporučily - já za sebe jenom dodávám, že mně samotný se nejvíc osvědčilo po umytí (viz třeba vlákno lávová zem Wink ) vlasy trochu natužit (nejlíp přírodně buď pivem nebo gelem z lněnejch semínek, ale občas použiju na střídačku i nějaký normální tužidlo - bez tužidla jsou moje vlasy zcela nezpracovatelný chmýří) - a potom udělat šnečky (myslím, že postup je popsanej ve vlákně dlouhý jemný vlasy). Ty vlnky sice dlouho nevydrží, zvlášť když potom páčo poporoste, ale i potom si vlasy drží lepší tvar a objem, než když se nenašnečkujou).
Tak hodně zdaru a ať rostou! Cool Very Happy Cool
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iwin
>RADA STARŠÍCH<


Založen: 21.4.2010
Příspěvky: 866

PříspěvekZaslal: čt duben 29, 2010 9:51 pm    Předmět: Citovat

děkuju všem za moc milé uvítání Wink Wink Wink
Titania: jsem ráda, že s jemnýma vláskama nejsem jediná Smile
už dlooouho toužím po zrz nebo červených vlasech, ale nedokážu si sama sebe v nich představit...je to moc velká změna a nedokážu si představit, jak bych vypadala...a navíc když bych si dala červenou (hennu nebo cokoliv jinýho) tak bych se bála, že kdyby mi to nesedlo, tak se toho nezbavím a budu pořád vypadat jak debil.....asi zůstanu u nebarvící, nanejvýš chci zkusit oříškově plavou...to by snad nemělo moc uškodit. No a s tím tužením...když si dám normál tužidlo ( jakýkoliv - drahý, levný, všechny), tak jsou ty vlasy takový jakoby hrubý, rozčepýřený..divný. Možná zkusím ty semínka nebo pivo Wink A když si udělám šnečky, copánky nebo cokoliv jinýho tak jsem jak beránek Kudrna ( možná něco dělám špatně) a ty vlasy jsou daleko jemnější a připadají mi jak úplně zničený (hlavně ty copánky)
Snad ještě něco vymyslím a vyzkouším
Díky :-*
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***


Založen: 12.11.2008
Příspěvky: 4062

PříspěvekZaslal: pá duben 30, 2010 7:52 am    Předmět: Citovat

Titania napsal:
A po dvou a kousek letech pravidelnýho hennování a čerpání rad z těchhle stránek mi moje vlastní matka (která mi vždycky říkala, i když ne nijak ošklivě, že takhle jemný vlasy prostě neporostou a když porostou, nebude to hezký) říká, jak je dobře, že jsem ji neposlechla, že mi takhle dlouhý fakt slušej a že zdaleka nejsou tak jemný, jak se bála... Cool


Kéž bych této reakce taky u své mámy dosáhla! Jsem tu teda jen rok a půl, tak třeba mám ještě trochu času na to... ale mně mamka řekla naposledy něco o řídkých rousech. Twisted Evil Takže asi tak. Myslím, že už jsem to sem někam psala - s tím okolím úplně chápu, taky mi to říkali, i jsem tomu uvěřila... Nedej na to. Přeju hodně štěstí!

Jo, a s tím copem - mně se vlny z copu na mně taky moc nelíbí. Nejlepší mám ze skřipce nebo drdolu (ke šnečkům jsem se ještě nějak nedostala Embarassed ), ale je fakt, že mně tyhle velký vlny moc nedrží... Na druhou stranu i když tam ty vlny už nejsou, ty vlasy jsou takový vzdušnější.
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Titania
~ Strážkyně tématu ~


Založen: 13.12.2007
Příspěvky: 3906

PříspěvekZaslal: pá duben 30, 2010 11:46 am    Předmět: Citovat

Iwin - držím palce.
Jinak z copánků se mi vlnky na mě taky nelíběj. Ale ty volný šnečci (dělaný přes dva prsty) mi na první den udělají sice víceméně kudrny (ale ne tak ovečkovatý, jako když jsem natáčela jenom na jeden prst), ale druhej den jsou to už víceméně jenom lehoučký vlnky případně rovný vlasy s o něco lepším tvarem a objemem (proto to taky dělám, tu úplně kudrnatou fázi bych vcelku oželela). Jo a po tužidle mám vlasy taky hrubší, ale pořád se s nima pak líp domluvím než s těma jemnejma. Navíc taková ta vyloženě nepříjemná tuhost se z nich po chvilce vyčeše, takže pak už mám jenom dojem pevnějších vlasů. Ale ono každýmu sedí něco jinýho... Ale jestli Ti takováhle tvrdost vlasů vadí, tak možná i to pivo zkoušej pro začátek zředěný vodou, ať mě pak neproklínáš. Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iwin
>RADA STARŠÍCH<


Založen: 21.4.2010
Příspěvky: 866

PříspěvekZaslal: pá duben 30, 2010 10:27 pm    Předmět: Citovat

náhodou, mě se tvoje vlasy, Meadow moc líbí Smile připadají mi, že přesto, že jsou rovný tak je máš celkem dost hustý a to se všem rovnovlasým taky vždycky nezadaří

tak já budu dělat pokusy ať poznám co mi jde a co ne Smile

a Titanie neboj, proklínat tě opravdu nebudu Wink jsem vděčná za každou radu Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.