|
✿
|
Autor |
Zpráva |
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: út červen 12, 2007 5:21 pm Předmět: Bylinky (nejen) pro krásné vlasy |
|
|
Chaluzska napsal: | Soufflet napsal: | Tak co to teda je?? Napřed všichni psali vývar, pak je někdo opravil, že to není vývar, ale výluh a teď prý ani výluh
Víš co, je to studený kopřivový čaj a basta! |
Správně! Je to čaj! |
Tak ho vypiju a bude klid!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Chaluzska 321-600
|
Zaslal: út červen 12, 2007 7:03 pm Předmět: |
|
|
no jo, vždyť co by ne, já jsem si o víkendu dělala kopřivový nálev, půlku jsem vypila a půlku vylila na vlasy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út červen 12, 2007 9:14 pm Předmět: |
|
|
já to taky chtěla vypít, ale ten smrad mě odradil Vypila jsem asi půl hrníčku, prostě mi to nějak nechutná... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Awerin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út červen 12, 2007 9:25 pm Předmět: |
|
|
No já jsem prvně také uvažovala že si tak hrníček vypiju ale jakmile jsem ten nálev měla hotový a před nosem ihned jsem se zapřísáhla, že něco tak nelibě páchnoucího bych si ke rtům nepřiblížila. Vůbec jsem si nedovedla v danou chvíli představit jak toto dílo chlemtám |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červen 13, 2007 11:03 am Předmět: |
|
|
Když musíte vypít něco,co vám nechutná, tak se nejdřív nadechněte a zadržte dech,pak to do sebe vyklopne a je to! Já to takhle praktikuju každý rok s jarní očistnou kúrou,která je tedy pravý očistec....brrr....ale touhle metodou se to dá přežít |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červen 13, 2007 2:55 pm Předmět: |
|
|
Nj, však já jsem asi půlku toho půlhrníčku vypila tak, že jsem si držela nos |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: st červen 13, 2007 3:31 pm Předmět: |
|
|
Mně kopřivový čaj chutná !!! (nejsem divná? ) - dokonce mi ani nepáchne..... Pila jsem už horší dryáky - třeba urologický čaj - ten je tak hořký, že se mi z něj kroutily zuby |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červen 13, 2007 6:17 pm Předmět: |
|
|
ilona napsal: | Mně kopřivový čaj chutná !!! (nejsem divná? ) - dokonce mi ani nepáchne..... Pila jsem už horší dryáky - třeba urologický čaj - ten je tak hořký, že se mi z něj kroutily zuby |
Taky mě kopřivový čaj voní a chutná . Že by jsme byly divné obě ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: st červen 13, 2007 6:22 pm Předmět: |
|
|
Damayanti napsal: |
Taky mě kopřivový čaj voní a chutná . Že by jsme byly divné obě ? |
- dokonce se mi zdá, že kopřivový čaj má přijemně nasládlou chuť a barva je taková jemně zelená a uklidňující - pokud je to z mladých kopřiv ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Chaluzska 321-600
|
Zaslal: st červen 13, 2007 6:30 pm Předmět: |
|
|
ilona napsal: |
- dokonce se mi zdá, že kopřivový čaj má přijemně nasládlou chuť a barva je taková jemně zelená a uklidňující - pokud je to z mladých kopřiv ... |
Taková znalkyně ... já osobně proti němu nic nemám, vůně ani chuť mi nijak nevadí, i když znám lepčejší |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|