|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Zlatushiq 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 9:16 pm Předmět: Chlpy našich miláčikov |
|
|
Mam doma cierneho kocurika, ktory zrovna jak je jar zacal linat... Najprv som naivne chumace zbierala a vyhadzovala. Az potom prisiel ten spasonosny napad!
Kedze vlasy mam cierne, z vypadnutych chlpov by sa dalo predsa peknych 5cm napojit a to uz na fore spominanou zuvackovou metodou. Co myslite? Sli by ste do toho?
Majitelom dlhosrstych plemien vopred gratulujem! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ms.AjulQa 81-160
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 10:07 pm Předmět: |
|
|
Jasně, mám Yorkšíra .. má chlupy dlouhé jak moje vlasy dohromady. Takže jdu stříhat a nastavovat Pokud by někdo měl zájem o vybledlejší černou a stříbrnou můžu poslat. Pak tu taky mám platinu, ale to by se muselo už dýl čekat. Zítra jdu pro žvýky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káliaček >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 10:27 pm Předmět: |
|
|
Nechci dělat inteligenta protože to fakt nejsem
Ale máti furt řiká že Yorksir má vlasy né chlupy....nevim co je na tom pravdy,ale někde jsem to dokonce četl |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ms.AjulQa 81-160
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 10:56 pm Předmět: |
|
|
Káliaček napsal: | Nechci dělat inteligenta protože to fakt nejsem
Ale máti furt řiká že Yorksir má vlasy né chlupy....nevim co je na tom pravdy,ale někde jsem to dokonce četl |
Ano to je pravda, jorkšír má fakt vlásky. A ten můj, co hůř - to má jak vatu ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zlatushiq 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 11:20 pm Předmět: |
|
|
Káliaček napsal: | Nechci dělat inteligenta protože to fakt nejsem
Mozno ze na nas nakoniec Yorksiri vyzrali a napajaju si ludske vlasy, previti! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|