|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Rejža 321-600
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 4:05 pm Předmět: |
|
|
Housenka napsal: | Existuje šampon HenneColor černá - má udržovat barvu černých (nejlépe hennovaných) vlasů. Ale nevím, jestli je to právě to, co sháníš.
Jinak dneska jsem zrovna v autobuse viděla staršího pána, který měl obarvený vlasy nejenom na černo, ale měl tam ještě modrý melír. Nebyly to jenom odlesky, ale vyloženě modrá barva. Vypadalo to na něm divně Já nevím, co ti chlapi blbnou. Dyť šediny jsou na nich krásný |
Já to slyšela od kamarádek, a ty o henně nic neví, ale je možné, že myslely tenhle. Ale třeba existuje i něco dalšího, kdo ví . Jen je škoda, že nemůžu nic najít, občas mi připadá moje černá už taková odpotřebovaná chtělo by to něco na probuzení
A toho pána bych chtěla teda vidět . Zajímalo by mě, co ho k tomu vedlo |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
koloušák 161-320
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 4:24 pm Předmět: |
|
|
Rejža napsal: | Doneslo se ke mně, že existuje šampon na černé vlasy . Nevíte o něm někdo něco? Nebo je to jen nějaký drb . Já ať se koukám všude po drogerii, tak nic najít nemůžu |
Řadu pro černovlásky má Tony&Guy, k sehnání v Tescu a také v síti takových těch dermokosmetických lékáren. Vlasy má jemně přitonovat a dodat lesk. Odzkoušeno ale nemám. Zato mám podobný šampon na hnědé vlasy od Welly apo tom mi vlasy šíleně drhnou. Nějaký ten nádech to ale dodá. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rejža 321-600
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 4:45 pm Předmět: |
|
|
koloušák napsal: | Řadu pro černovlásky má Tony&Guy, k sehnání v Tescu a také v síti takových těch dermokosmetických lékáren. Vlasy má jemně přitonovat a dodat lesk. Odzkoušeno ale nemám. Zato mám podobný šampon na hnědé vlasy od Welly apo tom mi vlasy šíleně drhnou. Nějaký ten nádech to ale dodá. |
Ooo, moc děkuji. Určitě se půjdu kouknout a snad i odzkouším |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 6:13 pm Předmět: |
|
|
Šampon na černé vlasy dělal i Naturvital (měla jsem kdysi pro hnědé a barví to doopravdy fest, takže to musí tónovat slušně) a dříve, když ještě existovalo v DM Reele, tak měli šampon pro černé vlasy taky, ale ten nebyl nic moc, byl spíš tak nějak domodra a trochu smrděl
Toto je ten Naturvital
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rejža 321-600
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 6:19 pm Předmět: |
|
|
Déscantes napsal: | Toto je ten Naturvital |
A on se dá normálně ještě koupit? Protože mě tam zarazil ten minulý čas, že se dělal . Od pohledu vypadá na dražší záležitost |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 6:25 pm Předmět: |
|
|
Já bych řekla že snad dá. Kdysi se prodával v drogerii Schlecker, teda jiné odstíny, ne přímo tento, ale Schlecker už je stáhl z prodeje, kdoví proč.
edit- tak nevím, heureka vyplivla, že už není ani na netu v prodeji. Tak teď opravdu netuším, že by ty barevné šampony zrušili? To by byla velká škoda.
http://sampony.heureka.cz/naturavital-sampon-s-hennou-cerny-250-ml/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rejža 321-600
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 6:30 pm Předmět: |
|
|
No to by byla škoda . Pokusím se ho někde dopátrat, naděje umírá poslední . Ale když už ani na netu není, tak to jsou malé naděje |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 8:39 pm Předmět: |
|
|
Rejža napsal: | Déscantes napsal: | Toto je ten Naturvital |
A on se dá normálně ještě koupit? Protože mě tam zarazil ten minulý čas, že se dělal . Od pohledu vypadá na dražší záležitost | Natur Vital prodává třeba PeMi drogerie, ale nevybavuju si, že bych tam poslední dobou viděla ten na černé vlasy... _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rejža 321-600
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 9:02 pm Předmět: |
|
|
Meadow napsal: | Rejža napsal: | Déscantes napsal: | Toto je ten Naturvital |
A on se dá normálně ještě koupit? Protože mě tam zarazil ten minulý čas, že se dělal . Od pohledu vypadá na dražší záležitost | Natur Vital prodává třeba PeMi drogerie, ale nevybavuju si, že bych tam poslední dobou viděla ten na černé vlasy... |
Já se koukala na jejich stránky, ale ten černý tam neměli no . Jenom nějaký světlý, a pak kondicionéry chmel, proti padání vlasů a vilín... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
koloušák 161-320
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 11:54 pm Předmět: |
|
|
NaturVital už se bohužel nevyrábí Já milovala kaštanovou masku, byla vážně výborná, kompatibilní s chemickými barvami. A naopak, neuvěřitelně levná. Když mi hodně odrostla barva, ještě nějaké tři týdny se ty odrosty krásně překryly, a zbytek vlasů vypadal jak čerstvě nabarvený. PeMi doprodává poslední kusy nějaké světlé a pak už má jen šampony na lupy apod. (tedy aspoň v Praze)... z tónovaných šamponu a masek nic. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|