Tož mě tu máte :)

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=b60720a6f4c00fee028841cb619a24cdZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Saguinus
0-7
0-7


Založen: 21.2.2012
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: út únor 21, 2012 7:12 pm    Předmět: Tož mě tu máte :) Citovat

Zdavím všechy vlasáče obou pohlaví. Smile Dnes jsem narazila na tento web když jsem se sháněla po nějakých radách k péči o dlouhé vlasy.
Dlouhé vlasy si pěstuji od první nebo druhé třídy, kdy jsem se vzbouřila mamince a rozhodla jsem se nestříhat a nechat si narůst dlouhé vlasy. Vlásky mi krásně rostly a prozpívaly až do půlky druhého stupně ZŠ, kdy se kvůli roztřepeným konečkům růst zastavil. Od té doby jsem zastřihovala konečky, co půl až třičtvrtě roku a vlásky znovu prospívaly a rostly. Celou dobu jsem jim nevěnovala žádnou extra speciální péči jen běžný šampon a kondicioner. (Co si pamatuju Fructies, Dove... a když se objevili lupy tak Nizoral) Poslední dobou, ale mé vlásy působí unaveně - lámou se, konečky se více třepí, jsou zatím jen trochu řidší a rostou jen velice pomalu... Myslím si že je nejvyšší čas něco začít dělat, aby nemusely přijít na řadu nůžky v razantnější podobě. Sad
V první řadě bych se zde ráda přiučila nějaké triky, tipy a rady, jak si uchovat zdravé dlouhé vlasy, nebo ještě lépe dosáhnout vysněné délky do puli půlek. Wink Až dodám zdraví vlastním vláskům určitě se podělím ráda o vlastní zkušenosti s ostatním.

Ještě mě tak napadá, jaktože tu nejsou žádní vlasatí smajlíci? Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.