Vypadávání vlasů

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=be8ded2c3749e46a57045545634c000cZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nikoletta23
0-7
0-7


Založen: 13.7.2012
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 12:06 pm    Předmět: Vypadávání vlasů Citovat

Už je to asi rok, co mi tak intenzivně padají vlasy.. mohl to být stres a také barvení.. ale to dělám už dlouho a nikdy nepadaly tak moc. Jde opravdu vidět ten úbytek a obávám se, že to půjde dál a dál. Zkoušela jsem vodičku a šampon z lékárny, už je skoro vůbec nežehlím, ale stále nic. Nevíte někdo o něčem, co opravdu pomůže ? Už je to vážně akutní Sad Děkuji mockrát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jitt
~ Strážkyně tématu ~


Založen: 14.9.2009
Příspěvky: 4030
Bydliště: Dedina za Brnem :P

PříspěvekZaslal: pá červenec 13, 2012 12:14 pm    Předmět: Citovat

Ahoj a vitej u nas Smile

Pricin muze byt nekolik: od postupne vznikle alergie na barvu, pres nejaky interni telesny problem (stitna zlaza/hormony vcetne antikoncepce), pres stres (jak pises, ten se projevuje az s trimesicnim zpozdenim), nedostatek vitaminu (ucinky se projevi nejdrive po mesici, kdyz zacnes nejake zobat), vysazeni/nasazeni antikoncepce ci tehotenstvi (nevim jak jsi stara takze to posledni je mozna "krapet" mimo Smile), a v neposledni rade i nejaky problem primo na pokozce hlavy (kvasinky, premnozeni nekterych bakterii ktere normalne ziji na kuzi atp).

Podle priciny se pak da resit dusledek. Zkusila bych zacit brat vitaminy a aplikovat lopuchovy vyluh/reghaar/biohar, tipy najdes ve zdejsich forech. Zaradit to jidelnicku vice ovoce a zeleniny, omezit sladke a smazene ... a pokusit se prilis se nestresovat. A nezapominat na pitny rezim Smile

Potom jsou jeste obdobi, pri kterych vlasy padaji prirozene: napriklad na jare a na podzim vlasy padaji ve vetsi mire, jelikoz stejne jako zvirata v prirode "menime srst". Akorat nekomu to jaro zacina az v lete ... to je zase hodne individualni.

Tak ci tak, bude to beh na dlouhou trat a budes muset byt trpeliva ... kdyby se to nezlepsovalo, zkusila bych zajit na kozni, nekdy to clovek sam doma kosmetikou proste nezvladne.

Kazdopadne preju hodne stesti a at se vlasky brzo umoudri a prestanou padat Wink
_________________
Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nikoletta23
0-7
0-7


Založen: 13.7.2012
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: po červenec 16, 2012 10:28 am    Předmět: Citovat

Ahoj Smile
děkuji mockrát za shrnutí. V konverzaci o padání vlasů jsem se tady dočetla, že někdo doporučoval Plantur 39, tak už mám doma šampon i tonikum..tak doufám, že to zabere. Předtím jsem měla Alpecin a zdálo se mi, že trochu pomáhá, ale hned jak jsem přestala, tak to bylo horší a horší. Asi to bude i tím jídlem no.. je fakt, že ovoce jsem už pěkně dlouho nejedla.. za to sladké a kravinky to jo:/ ..
Trpělivost mi už dochází, ptž se vážně obávám, že budu plešatá.. ale je mi jasné, že výsledek nebude hned. Co se dá dělat.. budu doufat, že se vlásky umouří Smile ještě jednou děkuji mockrát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Domča
41-80
41-80


Založen: 28.7.2012
Příspěvky: 67

PříspěvekZaslal: so červenec 28, 2012 1:15 pm    Předmět: Citovat

Mám stejný problém, vlasy mi v posledních 4-5 měsících neskutečně padají, vana vždy plná vlasů, hřeben totéž.... Dřív jsem si vlasy odbarvovala na blond a ani tehdy tolik nepadaly, to jsem měla spíš problém s třepením... Poté jsem se rok nebarvila ale asi před 3 měsíci jsem se obarvila na tmavo- ale né trvalou, pouze vymývací šampon. Vlasy mám sice kvalitní- nestříhala jsem se snad rok a jen jednou za čas narazím na roztřepený koneček, jsou lesklé a hebké, ale to padání- už mi to hlava nebere. Jím více méně zdravě, jsem sportovně aktivní, jen tedy v poslední době má tělo větší stresovou zátěž... Taky jsem prodělala 3 angíny za sebou, antibiotika jsem měla jen jeden týden. Teď mám prášky na imunitu (Provitan tuším?), tak nevím jestli to může být i tím....

Kadeřnice mi poradila vitamíny Biosil plus (pozor- nezaměnit s obyčejným Biosilem, ten má o pár důležitých látek míň než ten plus..)
Teď jsem ho začala užívat, je tam 60 tablet, beru jednu denně, tak uvidíme tak za ten měsíc... ale hodně lidí si ho vychvalovalo, jak se po něm krásně ozdraví pleť, nehty a vlasy a nevypadávají tolik... Wink dám potom vědět jak se to projevuje....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.