Pozdrav

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=5aac7537f5af1c0adcae426a0af3851eZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jashly
0-7
0-7


Založen: 13.8.2012
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2012 1:08 pm    Předmět: Pozdrav Citovat

Ahoj,

dnes jsem se přihlásila jako nový uživatel a tímto všechny zdravím.

Web dlouhevlasy.cz znám již léta a musím uznat že mi v mnohém pomohl a dozvěděla jsem se zde věci, o kterých jsem kdysi neměla ani tušení. Věřím, že zde i v budoucnu budu čerpat spustu nových informací, rad a názorů.

Nyní k mým vlasům: za posledních 5 let jsou momentálně asi nejzdravější. V minulosti jsem je barvívala chemickými barvami, často i odbarvovala,melírovala, žehlila, fénovala, takže jsem jim dávala pěkně zabrat. Posledního cca 1/2 roku si však dopřávám již jen hennu a to cca 1x za 3 týdny, někdy je časová prodleva delší, jindy kratší. Vlasy mám přirozeně mírně vlnité, délka cca po lopatky, mám však vizi dlouhých vlasů, jako tomu bylo v minulosti. Na střední škole (ca 10let zpět), jsem mívala vlasy po pas. Nyní mám stejný cíl. Zobu selen, po každé mytí vlasů si masíruju pokožku vlasovou vodou a na konečky si dávám vlasová séra nebo hedvábí, vlasy si myju co 3 dny, kondicionér používám sem tam, abych vlasy nezatěžovala, poslední dobu už ani nefénuju a nežehlím, takže výsledek se snad brzo dostaví. Co si tak pamatuju, tak v době, kdy mi nejvíce rostly vlasy - tzn. na střední škole, jsem každé ráno snídávala ovesné vločky s mlékem. Lezly mi už i ušima, ale očividně měly na vlasy velice blahodárný vliv, protože jsem je měla dlouhé skutečně ve velice krátké době. Asi se k tomu vrátím a pak dám vědět, jestli je to opravdu v těch vločkách Smile Uvidíme.

Zkusím tady hodit nějaké fotky a postupně pročítat další, prozatím neprozkoumané témata.

Pěkný den všem Smile))
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.