|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Dragita 21-40
|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 7:54 pm Předmět: barva |
|
|
koukala jsem na vlákno o khadí i na jejich stránky a opravdu mě to zaujalo. Ještě tak dva týdny budu o vlasy pečovat. Mám zatím alverdí šampon, kondiciner a arganový olejíček a potom ji určitě vyzkouším napíšu pak do tématu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lúthien >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá srpen 03, 2012 10:35 pm Předmět: Re: barva |
|
|
jitty napsal: |
není pravda, že každá henna jde do červena, musí tam být ale dost indiga ve složení, který právě zbarvuje červenou hennu dohněda. |
Jitty, psala jsem to z vlastní zkušenosti - i když jsem měla vlasy skoro černé, venku z toho byla vždycky hnědočervená, na přímém slunci i dost zářivá. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: so srpen 04, 2012 7:57 am Předmět: |
|
|
Já to mám taky tak. Ve stínu tmavá přirozená hnědá, ale na slunci světle zrzavá. _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
http://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nikinka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so srpen 04, 2012 6:16 pm Předmět: |
|
|
Vim ze to neni uplne k tematu, ale ta khadi mi na odrostech chytla krasne hnede se zlatavym odleskem. Lush Brun pry.chyta hnede ale se zrz odesky a vymvase spis do zrz. Jak je na tom logona to nevim _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
jitty ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: so srpen 04, 2012 8:48 pm Předmět: Re: barva |
|
|
Lúthien napsal: | jitty napsal: |
není pravda, že každá henna jde do červena, musí tam být ale dost indiga ve složení, který právě zbarvuje červenou hennu dohněda. |
Jitty, psala jsem to z vlastní zkušenosti - i když jsem měla vlasy skoro černé, venku z toho byla vždycky hnědočervená, na přímém slunci i dost zářivá. |
Chápu, jenom říkám, že to jde. Třeba mně na x vrstev lamdy chytlo indigo hnědě bez odlesků vyloženě studeně a lush se mi vymývala do středně hnědé a odlesky byly zezačátku spíš kaštanové (asi proto, že jsem dala kombinaci marron a noir).
Chce to kombinovat a zkoušet. Ale je jasné, že hnědé se musí častěj obnovovat, protože indigo jde dolů podstatně rychlej.
(občas zkouším nové postupy podle hennaforhair nebo LHC ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ultraviolet 21-40
|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 12:11 pm Předmět: |
|
|
Snad se ptám na správném místě a snad jsem to nepřehlídla, pokud to už někdo psal - měla bych dvě otázky:
1) Jak rychle se vám vymývá verze "creme" oproti práškové henně té samé značky (ať je to srovnání "férové")? Nějak výrazně rychleji, anebo je to srovnatelné?
2) Vedou Logonu v nějakých kamenných obchodech? Konkrétně Brno, nikde jsem neviděla, ale je pravda že jsem cíleně nehledala.
Zatím mi nejvíc vyhovuje Lush a Khadí, ale vždycky se pěkně dlouho odhodlávám, než se pustím do celé té procedury přípravy, nanášení, čekání s čepicí na hlavě, dlouhého smývání a úklidu bordelu. Proto mě snadností použití nadchl přeliv Henne Color, jenže ten vydržel jen pár umytí. No a teď tu čtu o tom, že Logona má i krémovou hennu, čili mě to láká... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jadesss >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 2:45 pm Předmět: |
|
|
Tak můžu odpovědět na první otázku (na zbytek asi někdo povolanější či Brněnštější ) :
Co můžu srovnávat, tak ta logona creme se mi vymývala rozhodně méně než prášková Logona (ta mi pro jistotu skoro ani nechytala ) ale zase prášková mi přišla že více regeneruje, prostě udělá jakoby na vlasu "film". Ta Creme jen obarví moc regenerace se nedostavilo. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ultraviolet 21-40
|
Zaslal: ne srpen 05, 2012 5:38 pm Předmět: |
|
|
Jadesss díky, asi přece jen zkusím (ještě mi tedy zbývá vypotřebovat půlku hennecolor, půlku khadí a půlku toho hennecolor přelivu, než mi dojdou zásoby ), tak snad ji mezitím vypátrám. Přinejhorším tedy z netu, ale přijde mi zbytečné přidávat poštovné k už tak relativně drahé barvě. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
poppy 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: pá říjen 19, 2012 3:56 pm Předmět: |
|
|
ja som si dnes doviezla domov zlatú blond a už sa teším ako ju vyskúšam vyšla ako jednoznačný víťaz, keď som porovnávala cenu s hennou z DM. Logonu som kúpila za 6,95 eur 100g balenie a DM-ková je za 4,50 eur 33g balenie... takže nie je o čom keď nie je henne color, skúsim tú Logonu.
Teraz už len vyštudovať čo do nej primiešam, aby ma nevysušovala alebo niečo... _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
poppy 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: ne říjen 21, 2012 10:56 am Předmět: |
|
|
moje hodnotenie
henna mala po vymiešaní fajn kašičkovú štruktúru, dobre sa nanášala, nehrýzla ma na hlave a nebola som z nej nervózna. Vpohode som ju mala na hlave 4 hodiny, potom začala nejako stekať okolo uší takže som ju vydržala mať na hlave len 5 hodín. Dala sa krásne a rýchlo zmyť z hlavy (15 minút miesto obvyklých aspoň 30 u iných značiek). Zlatá blond na mojich vlasoch žiadnu výraznú farebnú zmenu nespravila, zato mám vlasy hebké, jemné, hladučké a ľahké (môže mať na tom možno svoj podiel aj šampón, Logona bambus). Krásne sa lesknú, hádžu zlaté odlesky na slnku a občas zrzaté v tieni (ale toto zas môže byť mojou farbou po predchádzajúcich henneniach, keď som pridávala aj ohnivú červenú).
zhrnutie: som spokojná _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|