Vousy

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=e5fa8ec9d723c9a6a0dd7b62c079163dZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wulfhere
0-7
0-7


Založen: 14.11.2012
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 8:20 pm    Předmět: Vousy Citovat

Dobrý den,
nejdříve vás tu chci všechny pozdravit. Jsem tu nový a jmenuji se Wulfhere, nedávno jsem se zaregistroval, i když o této stránce vím už nějakou dobu. Svůj dotaz jsem poprvé asi vložil na špatné místo a proto mi asi nebylo zodpovězeno.
Možná sem můj dotaz ani nebude patřit, ale řekl jsem si, že za zeptání nic nedám a že by tu mohli být lidé, co by mi mohli poradit i s problémem netýkajícím se přímo vlasů.
Tak tedy k věci. Už asi rok si nechávám růst plnovous a mým plánem je, aby mi šel zaplétat (na bradce), případně stahovat (nejspíš malými gumičkami) a zdobit si bradku korálky (viděl jsem na festivalech různé lidi, kteří to tak měli). Jenže bohužel jsem v tomto úplný nováček a nevím, kde by se dali koupit nějaké ty věcičky, co se toho týče. A také bych si rád nechal odborně vousy zastřihnout a nechat si poradit, co s nimi dál, ale nechci jít do nějakého obyčejného kadeřnictví či holičství a rád bych zašel (klidně i zajel), někam, kde by o tomto druhu úpravy vousů věděli více a poradili by mi. Byl bych vám vďěčen za jakoukoliv radu, či odkaz, kam bych mohl s tímto problémem zajít.
Předem moc děkuji za vaše cenné rady.

Pro ukázku :
http://i572.photobucket.com/albums/ss166/loveevolvelove/xl.jpg

W.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Clondyk
>RADA STARŠÍCH<


Založen: 21.4.2006
Příspěvky: 1922

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 8:38 pm    Předmět: Citovat

Nevím, jestli Ti poradím, mám vousy asi 28 let a ať jsem vlezl do jakého koli holičství, tak je chtěli buď shodit a nebo sestříhat co nejkratší, takže si je x let zastříhávám sám, takže bych Ti radil, vykašli se na nějaké "odborné" zástřihy, pokud máš holčinu, které se Tvé vousy líbí, tak spolu hledejte nejlepší jejich tvar a tvarujte je spolu, pokud se to nepovede, nic se neděje, oni dorostou... a zkusí se to znova... chce to prostě zkoušet jak ve střihu tvarování , tak v zaplétání... , akorát je nezkoušej lakovat, to pak velice bolí, když lak vyčesáváš... Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Wulfhere
0-7
0-7


Založen: 14.11.2012
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: po listopad 19, 2012 9:12 pm    Předmět: Citovat

Tak jo, dobře, beru tvoji radu, 28 let je něco zkušeností. Šikovnou holčinu mám taky, tak to spolu nějak zvládneme. Ji se moje vousy líbí a právě proto chci na nich pracovat. Samozřejmě,. že to není jen kvůli ní, líbí se i mě samotnému. Takže se na to asi vrhnu sám.

PS: pro ostatní, klidně mi taky napište své rady a názory, budu rád.

W.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.