Po příležitostném očumování jsem se konečně registrovala :)

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=b39ee29ae1183a789a5fc7c7eb275d3eZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kacisko
161-320
161-320


Založen: 10.5.2012
Příspěvky: 211

PříspěvekZaslal: st listopad 28, 2012 3:56 pm    Předmět: Po příležitostném očumování jsem se konečně registrovala :) Citovat

Ahoj, zdravím všechny! Je mi 25 let a dlouho jsem sem chodila jenom nakukovat. Vždycky, když jsem hledala něco konkrétního. Prvně jsem tu byla kvůli henně. Mám vlasy na lopatky, barva tmavá zrz (hnědozrz). Bývaly doby, kdy jsem nosila vlasy krátké jen několik cm, ale to je už naštěstí pryč Very Happy Už několik let nosím vlasy cca na lopatky, chtěla bych delší, ale kvůli zničeným konečkům je stejně vždycky nechám ostříhat a kadeřnice jich vezme pokaždé víc, než bych si představovala. Tak jsem si řekla NE! Naposledy jsem si konečky ostříhala sama doma efilačkama a spokojenost Smile S vlasy jsem prováděla už různé experimenty. Trvalá, melíry, barvení, dlouhodobé žehlení, trvalé narovnání (wellastrate), brazilský keratin... Hledala jsem styl, který se mi bude líbit a který mi bude slušet. Myslím, že jsem ho už našla. Nicméně byly doby, kdy vlasy vypadaly docela tragicky a ačkoliv jsem si myslela, že jim věnuju dostatek péče, nebylo tomu tak. Momentálně je mám v celkem ucházejícím stavu, ale jsou suché a konce mám na některých místech ulámané, takže mi někdy trochu trčí. Jsem ve stavu, kdy mám značně vymytý brazilský keratin a rozhoduju se, jestli mít nadále vlasy rovné (opět keratin) a nebo si nechat své vlnité (které se mi nelíbí), ale upravovat je do "poslušných, souměrných" vln (místo mého vrabčího hnízda). Ale ještě jsem nepřišla na to jak, abych byla spokojená. A taky řeším, zda hennou dosáhnu požadované barvy a nebo se budu muset držet chemie. Nechci je ani moc trápit fénováním, ale nechat je jen tak usychat mě nebaví. Takže se v tom v poslední době tak nějak plácám Very Happy Doufám, že tady najdu cenné rady a dobré tipy a jsem přesvědčena, že tomu tak bude, jinak bych sem vůbec nešla Smile To je prozatím konec příběhu.

Nicméně všechny (chodí sem i muži?) víme, že péče o vlasy je nekonečným příběhem, takže o dalším vývoji už budu informovat v konkrétních tématech podle toho, co zrovna budu zkoušet. Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Meeesha
>RADA STARŠÍCH<


Založen: 13.6.2010
Příspěvky: 3763

PříspěvekZaslal: st listopad 28, 2012 4:07 pm    Předmět: Citovat

Vítám tě tu u nás Smile Pokud se barvíš na hnědozrzavou barvu, tak té bys hennou měla dosáhnout docela snadno Smile (pokud teda tvá vlastní barva není moc tmavá). Jinak henna, když se navrství, tak vlasy vyhlazuje a narovnává, takže pokud se ji rozhodneš používat, je možné, že se ti vlasy přestanou vlnit samy.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kacisko
161-320
161-320


Založen: 10.5.2012
Příspěvky: 211

PříspěvekZaslal: st listopad 28, 2012 4:17 pm    Předmět: Citovat

Dřív jsem se barvila na zrzavou, ale světlejší, než jsou moje vlasy. Já mám středně hnědé. Vím, že světlejší s hennou nedosáhnu, ale myslím si, že moje představa je s hennou slučitelná Smile Už jsem jí zkoušela pár měsíců zpět, ale nebyla jsem dost vytrvalá a jednou jsem se naštvala a plácla na ně zase chemii. Stejně to nebylo takové, jaké jsem chtěla Very Happy Teď se k henně vracím a doufám, že budu mít dost trpělivosti a vydržím, aby se hezky navrstvila Smile No a pokud by se přestaly samy vlnit, tak to by bylo jedině plus!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.