|
✿
|
Autor |
Zpráva |
ceresnicqa_3 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st březen 02, 2011 2:21 pm Předmět: |
|
|
Kiks: Tak lebo za tie roky farbenia si uz clovek zvykne na starú školu A na odskúšanú farbu - aspoň ja to tak mám _________________ Nikdy nebolo tak, aby nemohlo byt este horsie... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
hayley 8-20
|
Zaslal: po červenec 18, 2011 10:38 am Předmět: |
|
|
Chcem vyskusat [Palette color and Glos 5- 88] ake s tym mate skusenosti ?vymyvaju sa tieto farby ? nepadaju viac vlasy alebo nesu poskodene ? Chcem nieco setrne lebo mam uz dost riedke vlasy :/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kiki2 8-20
|
Zaslal: so listopad 26, 2011 9:03 pm Předmět: |
|
|
Chci se zeptat, zkoušel už někdo barvu Essential Color odstín tmavě plavá? Měla jsem na vlasech Casting creme gloss odstín karamel a chtěla bych se vrátit na přírodní barvu (tmavě plavá). Mám už asi 5cm velký odrost a vlasy po castingu po 5 měsících vymyté na takovou medovou. Chytne mi to rovnoměrně? A jak barva chytá? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
nanika 21-40
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2011 4:32 pm Předmět: |
|
|
Neodolala som a vyskúšala som aj ja Palette Mousse color odtieň 700
stredne plavá. Nanášanie bolo veľmi jednoduché, no keď som už po 15 minútach videla, že z plavej bude zrejme tmavohnedá rýchlo som to zmyla.
Výsledok: asi o 5 odtieňov tmavšie vlasy, fľakaté, ale krásne lesklé. Po 4 umytiach má škoricový nádych. Takže asi už nikdy viac |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
fructia 321-600
|
Zaslal: po březen 04, 2013 12:47 pm Předmět: |
|
|
Už máte někdo zkušenosti s novou barvou od Schwarzkopf "Schwarzkopf Color Mask", která má mít podobu vlasové masky? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
nezabudka 161-320
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 11:14 am Předmět: Schwarzkopf Re-Nature na repigmentáciu šedín |
|
|
skúšali ste niekto? dá sa to u nás zohnať? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Alue 161-320
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 4:12 pm Předmět: Re: Schwarzkopf Re-Nature na repigmentáciu šedín |
|
|
nezabudka napsal: | skúšali ste niekto? dá sa to u nás zohnať? |
Přítel kupuje v německu, ale podle mě mu to moc nefunguje. Údajně to reaguje na slunku, ale účinek je dost slabý i když svítí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~
Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 4:49 pm Předmět: |
|
|
nezabudka: Obavam se, ze jednou sedive vlasy uz se samy o sobe "zevnitr" nezabarvi a jedina moznost jak je obarvit je dodat jim pigment zvenci (barva na vlasy atd). Uvnitr vlasoveho vacku se totiz prestane tvorit melanin ktery vlasu dava barvu a tim padem roste vlas bezbarvy ... sedivy. V zasade jen keratinove vlakno bez pigmentu nebo jen s minimalnim mnozstvim.
Pokud to tedy neni dano nemoci/ leky, tak je to bohuzel nelitostny zub casu, se kterym nepohne sebelepsi pripravek _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
nezabudka 161-320
|
Zaslal: ne červen 01, 2014 6:15 pm Předmět: Re: Schwarzkopf Re-Nature na repigmentáciu šedín |
|
|
Alue napsal: | nezabudka napsal: | skúšali ste niekto? dá sa to u nás zohnať? |
Přítel kupuje v německu, ale podle mě mu to moc nefunguje. Údajně to reaguje na slunku, ale účinek je dost slabý i když svítí. |
na slnku? prečo na slnku? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Alue 161-320
|
Zaslal: po červen 02, 2014 8:43 am Předmět: Re: Schwarzkopf Re-Nature na repigmentáciu šedín |
|
|
Vždycky to namatláme, necháme nějakou dobu působit a umyjeme. Vlasy poté vypadají pořád stejně. A až když vyleze ven na slunko, tak v tom vlasu z toho přípravku něco zůstane a to pak způsobí tu mírně barvící reakci. Možná reakce fotonů, nebo je to teplem. Těžko říct. Když Oskar nesvítí, tak mu to v podstatě nic nedělá.
Mám tady pár balení v němčině, něco německy umím a výrobce nepíše o vystavování hlavy slunku. Ale on to používá už roky, tak to má asi vypozorované, teď ho od toho chci odradit a přemluvit ho na zkoušení henny. Protože re-nature je opravdu velmi slabé a než se mu ten vlas trochu pohne, tak už si to stejně jde ostříhat. A když je zima, tak tam v podstatě skoro žádný rozdíl není. Bez slunka není barvičky... A nové šedé vlásky u hlavy jdou vždycky dost vidět, on ten vlas chytá barvu až někde od 3. cm od hlavy a dál... Pro muže vlastně ok, vypadá to celkem přirozeně, pro ženu si myslím, že to není dobrá volba.
Takže za sebe říkám: Ano, funguje to, ale jenom trošičku a pak musíš vlásky slunit, jinak se s vlasem nestane skoro nic.
Myslím, že henna, i když šedý vlas jen natonuje, je mnohem lepší řešení, protože funguje rychleji, více a efekt bude pořád přirozený.
Četla jsem i složení toho re-nature, není to zase až taková hrůza, ale pořád je to chemka a speciálně pokud si pěstuješ dlouhé vlásky, vybodni se na to. Zkus raději přírodu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|