Tajga zdraví :-)

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=142e8242e80d73448fc5c6b52c4b8edeZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tajga
81-160
81-160


Založen: 28.5.2013
Příspěvky: 118

PříspěvekZaslal: pá červenec 26, 2013 10:46 am    Předmět: Tajga zdraví :-) Citovat

Ahoj,
sice se tu už dva měsíce potuluji a studuji, prohlížím a čerpám inspiraci, ale zatím jsem moc nepsala, tak něco málo o mě.

Je mi pětatřicet, mám synka, žiji na malém městě nedaleko Prahy a jsem už pár měsíců nezaměstnaná. Ale neztrácím naději Very Happy

Moje vlasy - od malička jsem vypadala spíš jako kluk - nosila jsem vlasy na ježka. Posléze nechala narůst, nejdelší délka byla maximálně do půl zad. Od nějakých 15ti let jsem zesvětlovala. Pak ale přišla potřeba změny a já šla úúplně na tmavo (navíc když člověk nabere nějaká ta kilča po těhotenství, tak ta blonďatá není úplně ono) Cool

No a asi před dvěma lety mi "hráblo" a já si něchala ostříhat podkovu s tím, že vzadu na krku jsem to měla doslova vyholené (pár fotek mám v galerii). A od té doby brečím
Twisted Evil

Před půl rokem jsem se rozhodla, že z tmavého půjdu na úplně světlé, ač mě kadeřnice varovala, lila jsem na sebe peroxid, barvila ... no vzdávám svým odolným vláskům dík, že to přežily a vydržely.

Před cca dvěma měsíci mě cosi ťuklo do nosu a já šmahem vyházela z koupelny všechnu kosmetiku (a koření s glutamátem ... a limonády s aspartamem ... a tak dál ...) a za breku přítele a synka (to koření vážně milovali) jsme začli žít jinak.

Na hlavu teď patlám Alverde a hennu (přítel už hennuje jak profík!).

Tyto stránky jsem objevila při pátrání právě po informacích o henně, a přinesly mi nejen inspiraci ale spoustu nových informací, nápadů na účesy, prostě je tu fajn.

Takže díky tu za to Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.