Nioxin řada

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Regenerace a podpora růstu
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=08139e88911e337d65d23bff25686ffaZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hepizuzu
8-20
8-20


Založen: 11.4.2013
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: so květen 04, 2013 4:40 pm    Předmět: Nioxin řada Citovat

Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda má některá z vás zkušenosti s Nioxinem - nějakou řadou. Používala jsem teď řadu č. 3 s vlasovou maskou, ale hodně nepravidelně :(Myju si vlasy skoro každý den a nioxin sem si dávala tak 1x za týden někdy za 2. Takže výsledek není zas takový, fakt je ale, že mi vlásky padají míň.. nevím no, proto se chci zeptat na vaše zkušenosti Smile)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Indilwen
81-160
81-160


Založen: 21.7.2012
Příspěvky: 145

PříspěvekZaslal: ne květen 05, 2013 11:09 am    Předmět: Nioxin Citovat

Teším sa na reakcie. Sama som uvažovala o tomto vlákne Smile Tiež si brúsim zúbky na Nioxin. Ja som mohla vidieť výsledok na jednom chlapíkovi. Používa Nioxin niečo vyše roka , mal problém s rednúcimi vlasmi bez objemu, boli také skleslé. Teraz ich má krásne husté a objemné. Podľa jeho slov požíva šampón, kondiš a sérum . Som zvedavá na skúsenosti ostatných
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hepizuzu
8-20
8-20


Založen: 11.4.2013
Příspěvky: 10

PříspěvekZaslal: so květen 18, 2013 4:03 pm    Předmět: Citovat

Když nikdo, tak tedy alespoň já, třeba časem přispěje i někdo jiný.

Nioxin sem začala používat na doporučení kadeřnice. Dostala jsem ho od mamky 3 měsíce po posledním stříhání (takže konečky už celkem roztřepené byly, protože má péče o ně byla hodně špatná). Dostala jsem k řadě i masku.

Jedná se o řadu číslo 3 (počínající řidnutí a barvené-poškozené vlasy).

Z počátku jsem používala hodně nepravidelně, protože se mi nedařilo vychytat ráno čas (je potřeba mít na hlavě určitý čas kondicionér, masku..). Toho je mi opravdu hodně líto. Každopádně i přes nepravidelné používání se mi prakticky zastavilo padání vlasů (padají mi jen v malé míře, kterou představuje pravidelná výměna vlasů). Kartáč místo každých 5 dnů teď čistím po měsíci! a pořád to není tak hroznéSmile.

Takže pokud vám padají vlasy, tak bomba.

Vlasy po umytí se dají skvěle rozčesat a vypadají normálně - upraveně, ne extra, ale tak normálně se lesknou. Mastí se mi pořád (já musím mýt každý den, ale fakt je, že když ráno vstanu, nemám zas takovou továrnu na olej, jako obvykle Smile).

Poslední měsíc používám Nioxin pravidelně i s maskou. Po masce konečky super, ale prostě potřebují stejně ostříhat, ale díky nioxinu oddaluju a oddaluju:)). Vlasy mám pevnější a začínají mi růst v koutech (ony teda pořád rostly, ale hodně jemné, teď jsou fakt vidět, přisuzuji to tedy i henně).

Závěrem: Celková cena byla asi 1200kč i s maskou, která byla zdarma. Balení je hoooodně nepraktické, co se týče kondicionéru, který je hustý, takže po pár použitích musíte uzávěr při mytí odstranit a vydolovat to, co zbylo prstem:)..

Balení poměru šampon vs. kondicionér je nepoměrné! Teď jsem doplácala kondicionér a zbývá mi ještě dobrá polovina šamponu - kondicionér sem patlala jen na kůži - tj u kořínků. Na délky jsem patlala masku.

O emulzi, co se stříká po umytí nebo kdykoliv jindy na hlavu, ani nemluvě. Ta mi došla po jednom měsíci (asi na 10 použití počítám, což je fakt škoda, protože bylo vidět, že to něco dělá - a dávejte pozor, aby se vám nedostala viditelně na obličej, zanechává to rudé pruhy - asi na hodinu).

Maska - klasické balení. Vydrží na obstojně dlouhou dobu.


Celkově si myslím, že Nioxin třeba 1x za rok se vyplatí koupit - když je nejhůř. Bohužel jsem jej ale užívala nepravidelně a začla jsem do toho hennit, tak můj názor asi není úplně relevantní.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dragell
81-160
81-160


Založen: 28.12.2013
Příspěvky: 97

PříspěvekZaslal: ne leden 05, 2014 1:30 pm    Předmět: Citovat

Já když jsem byla na dovolené tak sem si koupila kondicioner, protože tam ho měli normálně v obchodě tak proč nezkusit.. No, že to tak strašně pálilo do očí protože to bylo s mentolem, by se dalo přežít, i následné splachovaní u kterého máte pocit že vám zmrzne hlava, ale to, že to vůbec nepomáhá a padali po tom vlasy ještě víc to teda ne Evil or Very Mad plácala sem to na celou délku vlasů i na kůži, 3 týdny při mytí obden.. to už si myslím že by mohli být nějaké výsledky Rolling Eyes jediný pozitivum vidím v tom, že malá lahvička vydrží měsíc, nic víc.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.