jaký šampon pro ženu na mastící se vlasy a tužidlo pro mne

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=4710a8f3571f3e5c3d86792506a71c13Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
George
0-7
0-7


Založen: 28.3.2014
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: pá duben 04, 2014 12:37 pm    Předmět: jaký šampon pro ženu na mastící se vlasy a tužidlo pro mne Citovat

Zdravíčko,
moje žena 35 let má kratší rovné mastící se vlasy. Po umytí jí pěkné vydrží tak den. Potřeboval bych pro ní šampon, který by toto řešil nebo aspoň zlepšil. Značek a druhů je moc a na reklamu moc nedám, spíše na podobné zkušenosti více uživatelů.
A za 2. já mám 44 let a nosím rád dlouhé vlasy cca k ramenům a od začátku takto dlouhých vlasů jsem během cca 10 let ztratil jistě tak polovinu. Padají mi celkem stále stejně. Takže to není asi nějakým krátkodobým stavem, nemocí apod. Zkoušel jsem Welform, Chronostim. Druhý měl snad nějakou účinnost. Co s tím?
Mám rád excentrickou image rozevlátých vlnitých vlasů. A děsí mne tyto změny (kouty někdy holá lebka...) Doporučíte něco? A jaké tužidlo či gel pro udržení jejich formy ve větru? (prosím raději nějaké bez velké vůně či zápachu - jsem na to citlivý)
Díky moc.
Jirka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.