Ako dlho vám vypadávali vlasy?

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=70e284141db0fa517d8103c195a4d000Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lolaaa
0-7
0-7


Založen: 25.1.2015
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 7:00 pm    Předmět: Ako dlho vám vypadávali vlasy? Citovat

Ahojte Smile
Asi 2 mesiace mi vypadávajú vlasy.
Príčinu zatiaľ neviem, ale už chodím po lekároch a spoločne sa na to snažíme prísť. Neskutočne ma to trápi, ale snažím sa byť pozitívna a zbytočne nestresovať. O pár dní budem mať 17. Mesiac užívam b-komplex a Panthenol 200mg denne, 2 týždne užívam Methionin, denne pijem žihľavový a lopúchový čaj, vlasy si umývam so šampónom Sebamed proti vypadávaniu vlasov a 2 týždne si každý večer do vlasov nanášam Alpicort.
Nevidím žiadnu zmenu Sad vlasy padajú stále rovnako...
Ako dlho to ešte bude trvať?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tia
41-80
41-80


Založen: 4.10.2014
Příspěvky: 51

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 7:09 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Lolooo, mně vlasy začnou vždycky o dost víc padat v zimních měsících (prosinec a leden jsou nejhorší). Začne to z ničeho nic, nepomůže ani to, že piju Křemíkovou bombu a užívám tablety. Vlasopád trvá zhruba měsíc, měsíc a půl a pak najednou ustane Very Happy Zkrátka jak rychle přišel, tak rychle i odejde. Letos mi padaly vlasy tak od začátku ledna a skončilo to tento týden. Myslím, že většině lidem začnou padat vlasy právě v zimě. Není to zkrátka moc příznivé období Rolling Eyes Možná taky budeš právě ten případ Wink Držím palce, ať potvůrky padat přestanou Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lolaaa
0-7
0-7


Založen: 25.1.2015
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 7:17 pm    Předmět: Citovat

Ďakujem za pozitívne slová Smile
Obávam sa, že asi nepôjde o sezónne vypadávanie, pretože mi vlasov vypadáva až prííííliš veeľa Sad A tiež ma aj svrbí pokožka hlavy a tvoria sa mi lupiny... a nemala by to byť seborea, kožná sa mi už na to pozerala.
Tak neviem, snáď máš pravdu Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bonemína
***moderátorka***


Založen: 30.8.2007
Příspěvky: 6526

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 7:51 pm    Předmět: Citovat

Co endokrinologie, máš v pořádku štítnou žlázu? Ta dokáže nadělat neplechu.
_________________
A co hadi, krtek a vypelichany sokol?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lolaaa
0-7
0-7


Založen: 25.1.2015
Příspěvky: 4

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2015 8:01 pm    Předmět: Citovat

Som objednaná až na 3.3. Sad ale žiadne iné príznaky nemám...
V tom čase (v polovici decembra) keď mi začali vypadávať vlasy, som užívala vitamíny Biretix na akné.
Užívala som ich celý november, potom som mala asi 12 dní pauzu, lebo som ich nevedela zohnať. No a spravila som veľkúúú chybu, pretože som ich brala ráno nalačno (myslela som si, že to takto bude mať väčší účinok) a veľmi ma bolel žalúdok.
No ja som si zo začiatku nechcela priznať, že to je z tých vitamínov a až po týždni som ich prestala užívať nalačno Evil or Very Mad To už mi vlasy padali.
Môže to mať nejakú súvislosť??? Vlasy a podráždený žalúdok?
Odvtedy ma žalúdok nebolel a tie vitamíny už neberiem.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
morana
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie


Založen: 17.7.2008
Příspěvky: 981

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2015 11:19 am    Předmět: Citovat

pozerala som sa na zloženie Biretixu a podľa mňa v ňom nie je nič, čo by priamo spôsobilo vlasopád.. takže neviem posúdiť.
mne vypadali vlasy zo stresu a vyčerpania v práci. padali mi takto viac než rok... skúšala som kadečo možné, nič mi nepomohlo. až teraz posledný mesiac je to lepšie a dúfam, že sa to už spraví. výsledky všetkých vyšetrení som mala dobré, nič mi nebolo. len proste ten stres... kožná mi dokonca povedala, že telo môže padaním vlasov reagovať na stresové udalosti aj opozdene, pokojne 3 mesiace po... asi som ťa ale moc nepotešila Confused
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wensdy
1201-2400. Guru II. kategorie
1201-2400. Guru II. kategorie


Založen: 12.3.2013
Příspěvky: 2324

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2015 12:16 pm    Předmět: Citovat

Z vitamínů to nebude. Z podrážděného žaludku v délce jednoho týdne taky ne. Třeba u žaludečních vředů se to děje, ale tam je člověku zle dlouhodobě.

Jinak vlasy vypadájí různou dobu. Ani u jednoho člověka to nemusí pokaždé trvat stějně dlouho, natož u větší skupiny lidí. měsíc užívání vitamínů je krátká doba na posouzení. U methioninu to trvá cca 3 měsíce, než se ukáže, zda to byla správná volba Wink Stejně tak u většiny ostatních aminokyselin, vitamínů a minerálů


Držím palce, ať je brzy zase dobře Wink Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Titania
~ Strážkyně tématu ~


Založen: 13.12.2007
Příspěvky: 3906

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2015 1:44 pm    Předmět: Citovat

Taky držím moc palce! A souhlas s holkama, že tím vitamínem to nejspíš nebude. Napadlo mě, nemělas třeba před pár měsícema (klidně to může bejt i třeba rok) nějaký velký stresy? Protože tyhle věci se fakt můžou na vlasech projevit až s odstupem. Další věc je, že (teda alespoň to tak mám já), jednou za pár let nastane taková důkladnější obnova "vlasovýho fondu", že vlasy padají víc než jiný roky a zároveň víc podrůstají další - prostě z normálního sezónního vypadávání, který nejčastěji přicházívá na přelomu podzimu a zimy nebo zimy a jara je najednou období trvající i dva/tři měsíce oproti běžnýmu jednomu a vlasy padají fakt hodně (a ty podrostlý v týhle první fázi nejsou vidět a je to silně frustrující - ale pak to najednou ze dne na den přestane). Nicméně k tomu mi u Tebe zase nesedí ta svědící pokožka hlavy, to mi přijde spíš jako nějaká alergická reakce. A klidně může být i na věci z lékárny - ony sice bývají hypoalergení, ale náhoda je blbec a můžeš mít nějakou atypickou alergii. Já to mám třeba tak, že mi nevadí v šamponech pěnidlo SLS, který by teoreticky mělo bejt nejdrsnější a nejmíň šetrný a je na něj nejvíc alergií, ale zato jsem alergická na několik "šetrnějších" pěnidel - to se pak můžu udrbat. Nechceš třeba zkusit párkrát po sobě umýt bez pěnidel (třeba vejcomedovým šamponem, ten je v domácích podmínkách asi nejšetrnější - tedy pokud nejsi vyloženě alergická na vajíčka nebo na med nebo na citronovou šťávu, další možnosti jsou třeba lávová zem, nebo shikakai). Prostě jenom abys zjistila, jestli pokožka hlavy není jenom předrážděná.
Jo a jinak samozřejmě souhlas s Wensdy, potravinový doplňky se na kvalitě vlasů projeví spíš až v řádu měsíců, takže to chce trpělivost, i když je to při akutním padání hodně těžký.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.