Tužidla
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Stylingové přípravky
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=1809da7669b867da24138f3c3ef32fc1Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Elysion
321-600
321-600


Založen: 8.1.2014
Příspěvky: 335
Bydliště: Jižní Morava

PříspěvekZaslal: so květen 23, 2015 9:50 pm    Předmět: Citovat

V jakém poměru to pivo zhruba ředíte? Taky bych to ráda zkusila... Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Titania
~ Strážkyně tématu ~


Založen: 13.12.2007
Příspěvky: 3906

PříspěvekZaslal: ne květen 24, 2015 3:47 pm    Předmět: Citovat

Vílo - nemáš vůbec zač. Když už jsem vyzkoušela takových patlátek, tak by byla škoda se o zkušenosti nepodělit. Akorát je to holt trochu bez záruky, protože máš jinej typ vlasů, a ten může reagovat jinak, takže troše experimentování se nevyhneš.

Elysion - když jsem měla kratší vlasy a pivem jsem tužila tak, že jsem je po umytí přelila, ředila jsem to tak dva díly vody, jeden díl piva, případně půl napůl. Když mi vlasy poporostly, nějako jim to přestalo vyhovovat (lépe řečeno začaly bejt celkově rezistentnější k pokusům dát jim nějakej tvar), zkusila jsem jednou přelít neředěným, že to jako líp natuží, ale nedopadlo to, protože to vlasy natužilo až tak, že se totálně slepily a nešly rozčesat, takže musely znova pod vodu. Od tý doby používám rozprašovač - a do toho teda dávám neředěný a funguje to. Ale záleží na vlasech na tom, čeho chceš docílit, pokud nemáš vyloženě jemňuchy jako já, možná bych pro začátek doporučila i do toho rozprašovače trochu naředit, přitvrdit se dá vždycky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
e.m.a
8-20
8-20


Založen: 14.9.2015
Příspěvky: 11

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2015 12:10 pm    Předmět: Citovat

Začala som používať domáce šampóny (z ražnej múky alebo z mydlových orechov) a tie si myslím so stylingovými prípravkami až tak neporadia, takže premýšľam nad "domácimi tužidlami"
Pivo som už skúšala dávnejšie, ale tá vôňa tam proste ostala. Akonáhle bolo vlhko tak som smrdela pivom. Čo je tu kde žijem často...
Keď po umytí nepoužijem žiadny prípravok na objem, vlasy sa mi mastia už od druhého dňa. Síce musím uznať, že pri domácich šampónoch, hlavne z mydlových orechov, je to omnoho lepšie.
Každopádne vlasy mám rovné a zásadne nezostanú tam kde ich ja chcem, sú priťapené pri hlave a také neučesané vyzerajú často.
Čítala som o cukrovej vode či gélu z ľanových semiačok. Mám tmavé vlasy tak otázka aj znie, či nezanechávajú na vlasoch nejaké biele stopy? Napríklad aj pri neskoršom česaní a podobne.
A poznáte ďalšie možnosti domácich tužidiel?
Ďakujem!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tyrkys
81-160
81-160


Založen: 14.7.2014
Příspěvky: 87

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2015 12:59 pm    Předmět: Citovat

e.m.a napsal:

A poznáte ďalšie možnosti domácich tužidiel?
Ďakujem!


Ahoj, zkus domácí tužidlo z grepu. Smile Šťáva z 1/2 grapefruitu bohatě postačí. Každý týden po umytí vlasů naneseme šťávu z grepu na vlasy. Vlasy se dají krásně rozčesat a dokonce voní. A co je nejdůležitější - drží účes, jako bychom použili drahé tužidlo.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Titania
~ Strážkyně tématu ~


Založen: 13.12.2007
Příspěvky: 3906

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2015 2:55 pm    Předmět: Citovat

Tyrkys - páni, to jsem v životě neslyšela, budu si muset, až bude trochu času a klidu, zaexperimentovat, zní to docela dobře. Jenom s trochu bojím, aby to při navlhnutí trochu nelepilo (ale na druhou stranu pivo mi nelepí, tak proč by měla grepová šťáva, žejo).
e.m.a. - gel z lněných semínek stopy určitě nezanechává. Pokud jde o cukrovou vodu, tak bych si tipla, že nejspíš taky ne, ale osobně jsem nepoužila. Zato jsem používala medovou vodu s citronovou šťávou - a ta teda nijak nebarvila, ale bylo hrozně těžký vychytat ten správnej poměr, a i když jsem už myslela, že to minule skvěle vyšlo a že ten poměr mám, tak příště při přidání stejnýho množství ingrediencí byly vlasy natužený buď moc, nebo málo... Ale třeba tvoje vlasy nejsou takový svéhlavý potvory jako ty moje.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.