Plastické operace
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Krása, móda, zdraví + strava
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=109ef9053df68c23c8ab26bdffae860aZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sidney
81-160
81-160


Založen: 15.7.2013
Příspěvky: 102

PříspěvekZaslal: st červenec 30, 2014 11:25 am    Předmět: Citovat

Tož já se rovnou zeptám i na Prahu. Chtěla bych si nechal zakrýt/vyhladit/jakkoli dát pryč jizvu a bude to kosmetický zákrok (ničemu nijak nepřekáží, prostě mě štve a je vidět Smile).

Nemáte někdo zkušenosti s nějakým doktorem či klinikou? Někde, kde jsou milí, a kde to zbytečně nestojí majlant (já vím, že to docela drahé bude, jde mi jen o to, abych z neznalosti neplatila třeba třikrát víc).

Předem dík Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sechmet
81-160
81-160


Založen: 13.2.2009
Příspěvky: 158

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2016 1:54 pm    Předmět: Citovat

Kathory napsal:
Já nad plastickou operaci nosu uvažovala ve svých 14, pak v 16 a poslední dobou o tom taky čítám, ale spíš už převládá ten strach, než to odhodlání pár let zpátky. Mně by to nikdy nepřišlo, kdyby mě na to spoustu lidí pořád neupozorňovalo Rolling Eyes Narážky, urážky, připomínky na můj nos. Na základce se to vydržet nedalo, ale tam to chápu - dětství meze neklade - ale nedokážu pochopit, proč posměšky pokračovaly i na střední. Nesmazatelné komplexy do konce života. Jestli něco nenávidím, pak je to můj profil. Ve spojitosti s kouty můj profil vypadá víc než směšně. Dost mě to obtěžuje i v komunikaci s druhými. Když s někým mluvím, koukám se mimo něj, podvědomě si tím myslím, že mě a na můj nos taky nevidí, no děs běs Very Happy Ale to už jsou problémy hlavně v hlavě a s nima nic, než se s tím smířit, neudělám. A prosím... jestli někdo bude reagovat, tak mi nepište, že velký nos nemám, protože to nejde vidět - jde a hodně výrazně, jen znám úhly, pod kterými se fotit můžu a pod kterými ne. Stejně jako s kouty Wink


Kathorko a co ofina? Taky mám kouty - od vždycky a hrozně vysoké čelo. Nosím ofinu... a řekla bych, že mi sluší. Jinak nos mám taky větší, haranti měli taky blbý kecy, i když na střední teda už ne. Do toho jsem měla bouračku na motorce, kde se mi ten nos šoupl trochu do strany. Uvažuji občas o plastice, ale na druhou stranu si říkám, že bych přišla o kus osobnosti. Ale nejhorší taky je, že bych nějaký čas nemohla do práce a když jste placený za šichtu, tak je to špatný Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sechmet
81-160
81-160


Založen: 13.2.2009
Příspěvky: 158

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2016 1:57 pm    Předmět: Citovat

Kathory napsal:
dana napsal:
Kathory promiň mi otázku, ale co že je špatně s tvým nosem? Shocked Nikdy jsem si na tvých fotkách nevšimla, že by byl nějak "defektní" a to opravdu neříkám proto, abych tě nějak uklidnila. Opravdu mě tvůj příspěvek překvapil.
Já chápu plastiku nosu u někoho, kdo ho má opravdu nějak zdeformovaný nebo hodně křivý (nebo samozřejmě po tom úrazu), ale jinak si myslím, že to opravdu je v hlavě.


No a to jsou právě ty fotky... Na fotkách nejde vidět můj zuhrovatělej obličej, když překrývám velkým množstvím make-upu, nejdou vidět ani mé kouty, když si dávám vlasy dopředu, nejdou vidět křivé zuby, který mi způsobilo (!!!) nošení rovnátek, když se nesměju na "plnou hubu" a když už, tak jen z dálky. Stejně tak nejde vidět "nedostatek" ohledně nosu. Po tátovi ho mám strašně dlouhý, po mámě bambulu, geny se v tomto případě smíchaly dohromady. Tato kombinace vypadá docela děsivě. Jsou dva úhly, pod kterými se mohu fotit, kde to nejde vidět. Ostatní fotky mažu a nedívám se na ně ani já, ani by mě nikdy nenapadlo je dávat na internet Smile A už to, prosím, neřešme Very Happy


Jinak já se taky fotím vždycky trošku z boku Very Happy když bych se vyfotila čelem a ještě zblízka, tak tam mam křivou bambuli. Ale z profilu dobrý. Mně moc nepomohla máma, když jsem se jí svěřovala s komplexem jako malá (12, 13 let - asi nejcitlivější období) tak mě vždycky potopila.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.