vlasy rostou, ale délka se zastavila
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=c1521a99ee6cf72fe5c5ca8979f86d09Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Titania
~ Strážkyně tématu ~


Založen: 13.12.2007
Příspěvky: 3906

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2016 12:02 pm    Předmět: Citovat

Pokud jde o ty doplňky, tak k Wensdy a Meadow už nemám co dodat, je to naprosto vyčerpávající. Wink
Ale jinak s těma vlasama jsem to teda pochopila tak, že jeden každej vlas je u kořínků podstatně silnější než u konečků. (Taky jsem to tak měla a vlastně i teď to u některýho vlasu tak bejvá, akorát že u dýlky do pasu už u mě mají fakt nárok). Pokud je to tak, brala bych to jako pozitivní vývoj - že začínají růst zdravější a odolnější. A asi by to taky svědčilo o tom, že předchozí chemický úpravy jim asi fakt moc nesvědčily. A s žehlením, byť sporadickým, bych se asi rozloučila úplně.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sonabi
0-7
0-7


Založen: 23.3.2016
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2016 12:02 pm    Předmět: Citovat

Myslím, že mi rozumíte dobře, i když se neumím přesně vyjádřit, ale to přesně tak, jak píšete Smile Trpělivost, ano, to je to, s čím teď žiju Very Happy Já vím, že tři měsíce je nic na to, abych zjistila, zda zrovna Panthenol je to, co mi chybělo. Uvidím později, ale určitě si jím neublížím. jak tu už někdo psal, tělo ho vyloučí, pokud bude mít nadbytek..... A zaplést culík ? Není z čeho. Právě díky tomu, že jsou vlasy v různých délkách, tak se vytahují a trčí na všechny strany. Při francouzském copu mi vlasy končí pár vláskama na konci krku, tlusté jako malíček, ale to nevadí. Už jsem o tom hodně přečetla a Vašich rad si také vážím a doufám, že Vám za půl roku ukážu foto s výsledkem před a po Wink děkuji
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Titania
~ Strážkyně tématu ~


Založen: 13.12.2007
Příspěvky: 3906

PříspěvekZaslal: pá duben 01, 2016 12:07 pm    Předmět: Citovat

Heh, píšeme jedna přes druhou Very Happy .
S těma účasama je to blbý, ale ten francouz zní náhodou docela roztomile. Zkus je nosit pryč z těch ramen, alespoň když jsi doma a nemusíš vypadat reprezentativně, podle mě každá hodina dobrá. Ale ono podle mě fakt hodně pomůže, až přestane období svetrů a bund, přece jenom normální trička ke koncům bývají šetrnější.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sonabi
0-7
0-7


Založen: 23.3.2016
Příspěvky: 5

PříspěvekZaslal: po květen 16, 2016 6:37 am    Předmět: Citovat

Přátelé zdravím Vás po delší době a chci se pochválit...Vlasy rostou, sice pomalu, ale rostou....Nestříhám, má péče se zaměřuje více na masky a péči o konečky....šampony používám bez silikonů, kondicioner se silikonem. Masky buď domácí vajíčko atd....nebo kokosový olej či gestil wonder mask.
Vlasy dle vašich rad nosím co nejvíce posponkované mini skřipečky, i když je to někdy těžký, protože jak dorůstají, tak to všude trčí.
Dále bych chtěla napsat, že s panthenol kapslemi končím po 4,5 měsíčním užívání, protože jediné, na co mi pomohl, je to, že vlasy méně padají. Takže zkusím ještě das gusunde plus a uvidíme. No a na závěr se mým novým společníkem stala ještě lopuchová voda, protože poslední dobou mám pocit citlivé pokožky hlavy.....Mějte se krásně a pokud máte nějaké nové typy, jak mít brzy vlasy do půli zad, sem s nimi Smile Děkuji předem S. Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.