Drdůlek zachránce :-)

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=9f4865fe8af52480fc3f6a7c4fe867bfZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Martina36
0-7
0-7


Založen: 28.5.2016
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: út červenec 05, 2016 12:55 am    Předmět: Drdůlek zachránce :-) Citovat

Poprvé v životě mám dlouhé vlasy, a tak jsem si našla DV Smile Hrozně těžce jsem si ty dlouhé vlasy vybojovala se svojí vlastní psychikou, která byla zblblá celoživotním stříháním "na kluka", které jsem si přinesla z naší moderní a sportovní rodiny. Vždycky znovu a znovu jsem totiž už trochu narostlé vlasy z pocitu jakési nepatřičnosti ostříhala. A pak toho litovala a zkoušela to pořád dokola. Až mě nakonec zachránil drdůlek, který jsem si v zoufalství ze střapatých vlasů zkusila (poprvé v životě!) udělat a který se všem líbil a mně kupodivu vrátil klid. A tak jsem si ho pak dělala pořád, dokud vlasy nenarostly (a nezměnily drdůlek na slušný drdol Wink). Teď jsou to už dva roky, vlasy mám mezi tím konečně krásně dlouhé, nosím je v drdolu i rozpuštěné, raduju se z nich, užívám si to dosud neznámé a krásné šimrání vlasů na zádech a na prsou, zkouším různé účesy a plánuju délku do pasu.. a poprvé v životě se opravdu cítím být ženou.
Zažili jste to někdo také tak?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***


Založen: 12.11.2008
Příspěvky: 4062

PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2016 4:51 pm    Předmět: Citovat

To stříhání na kluka v rodině ano. Wink Jinak mě zachránilo, když chtěl můj budoucí muž, abych si nechala narůst delší vlasy - to jsem zvládla aspoň mikádo. Ale i tak jsem nevěřila, že můžu mít vlasy i delší (opět z rodiny - jemné vlasy nemůžou být dlouhé, třepí se), a na to mi pomohly až DVčka. Ne že bych za ty roky měla kdo ví jaké háro, ale jednak ty vlasogeny jsou fakt relativně špatné, druhak už nejsem nejmladší. Mám to nejdelší, co jsem kdy měla, a jsem spokojená. Půjde-li to delší, nepohrdnu, nepůjde-li, nic se neděje. Taky bych ráda pas... Very Happy

Přeju ti, ať ti to rychle roste! Líbí se mi, jak si to užíváš. Wink
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martina36
0-7
0-7


Založen: 28.5.2016
Příspěvky: 2

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2018 7:43 am    Předmět: Citovat

Po dvou letech tady aktulizuju svůj profil a chci doplnit i příběh mých dlouhými vlasů o novou kapitolu. Už pět let si nechávám vlasy růst a konečně je mám do pasu. Zatím jen dvakrát jsme je s mým mužem zastřihávali, aby nebyly příliš střapaté, ale chci je nechat dál růst, mým cílem je délka pod zadek. Sama to sice považuju za trochu bláznivé, ale chci to zkusit. Asi před rokem jsem si nechala vlasy lehce zesvětlit, aby byly jakoby vyšisované a tak se mi to zalíbilo, že jsme v tom pak s mojí novou skvělou kadeřnicí pokračovaly a postupně v mnoha krocích se dopracovaly až ke světlé blond, a to téměř v celé délce. Splnila jsem si tak svůj dávný sen - dlouhé blond vlasy..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***


Založen: 12.11.2008
Příspěvky: 4062

PříspěvekZaslal: po červenec 23, 2018 8:20 am    Předmět: Citovat

Wow, to zní moc pěkně! Užívej si to. Wink A hodně štěstí při dalším růstu!
_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.