¿ł?

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=af573110f6cf65fabf186e736b590904Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hviezdosz
0-7
0-7


Založen: 6.7.2016
Příspěvky: 6

PříspěvekZaslal: st červenec 06, 2016 12:33 pm    Předmět: ¿ł? Citovat

Jistý Hviezdosz si ke mně přisedá a dotýká se mě na místech, kde to nejméně čekám, na mých ramenech. Šeptá mi do ouška:„Prodám tě do otroctví intenzivních pocitů.“ Noc mne svléká a obnažuje mou lidskost. Popel mi prší na palici. Telepaticky říkám Hviezdoszovi, že jeho otroctví intenzivních pocitů nemá nade mnou moc. Avšak můj šroubovák vstává z mrtvých a svazuje mi ruce izolepou. Nemám kam utéct. Cítím neuvěřitelnou radost, kterou zanedlouho střídá silný smutek. Vášeň, láska, agónie, trápení, eufórie, bída, melancholie, mánie. Chcu udeřit rukou do zdi, ale nemohu. Hviezdosz mi řízne lehce nožem do kůže, místo krve mi teče slunečnicový olej. Chutná nám oběma.

Ahojte. Jak už jde vidět z předchozího odstavce, su tak trochu divný. Původem ostravák se dnes cítím spíš jako někdo z Holomóca. Zálib mám mnoho, z nichž uvedu pouze pojídání neloupaných slunečnicových semínek, čtení amatérské poezie psané v němčině, skládání pohřební hudby a vytváření všelijakých lyrických zločinů proti lidskosti. Nadpis tohoto vlákna se vztahuje k jednomu takovému (stejnojmennému) výtvoru, který zní v celé svojí délce takto:

a mluvím
jsem z jasmínu
JARVÍM

Narazil jsem na toto fórum čirou náhodou při hledání receptu na domácí šampón z kopřiv a jakožto dlouhovlasý člověk jsem si ho ihned zalíbil (rozuměj, fórum a ne šampón, který jsem ještě nestihl udělat). Jen škoda, že za těch dlouhých 7-8 let růstu si ještě neumím dělat copy a copánky, ale slíbil jsem si, že se přes léto naučím si zaplétat vlasy. Doufám, že si zde svůj pobyt užiju s plnou penzí a zpříjemním takto čas i mnoha dalším podivuhodným existencím. Absurditě zdar!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sidonie
ADMIN


Založen: 3.1.2008
Příspěvky: 4131

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2016 7:14 am    Předmět: Citovat

Ahoj, vítej u nás a jen houšť! Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.