Ayurveda čaje
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Krása, móda, zdraví + strava
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=b47af9f17d7ddb7340373e3ca5db1ff7Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wnaty
81-160
81-160


Založen: 13.4.2016
Příspěvky: 131

PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2016 7:58 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, dnes jsem prolézala krámky ve městě a neminula jsem ani zdravou výživu. No a co se nestalo, narazila jsem tan na regál plný těchto různých čajů a hned jsem sáhla po Bhringaraji, o kterém jsem tu na fóru už dřív četla Smile.

No, chuti jsem se dost bála, ale protože nejsem žádný máslo, vzala jsem to pěkně po lopatě a nepřelila ho jen vodou, ale pro silnější účinky právě povařila v kastrůlku těch 5 minut, jak doporučují. I tak mi přijde, že nemá silnou chuť ani barvu a jeho chuť mi vůbec nevadí. Je jemná a přírodní, vůbec mi nedělá problém ho pít. Jen teda až začne školní rok, tak si budu muset dělat tu slabší variantu - přelít a louhovat v konvičce, protože tam nemáme sporák :-/.

No, doufám že budu poctivá a budu ho pít pravidelně. Nejsem zas naivní, myslím že 4 šálky za den dávat nebudu, ale aspoň dva denně, to by neměl být problém Smile. Tak jsem zvědavá, zda po nějaké době budu těch vlasů vyčesávat míň, nebo jestli třeba narostou nějaké ty nové Smile.

Pro ty co váhají, rozhodně ho zkuste, není se čeho bát. Jinak mám v plánu koupit si od téže značky nějaký na dobrou náladu (posílení pozitivní energie), ten má prý rovněž kladné recenze no a v zimě mývám takové depresivní období, tak se určitě bude hodit! A třeba koupím pod stromeček i jeden mrzoutce ségře ;-D!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.