Henna Cosmetikabio

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Barvy a henna
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=4bc5e18829b68d4658c24b729b6fda5cZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kaisha
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie


Založen: 17.2.2009
Příspěvky: 846

PříspěvekZaslal: út prosinec 22, 2015 9:45 pm    Předmět: Henna Cosmetikabio Citovat

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli už jste si někdo kupoval a zkoušel tu novou značku henny Cosmetikabio ze serveru Ladybio. Já jsem jí poprvé zkusila tento týden a jsem z výsledku taková rozpačitá...Koupila jsem si odstín Burgundy. Výsledek podle mě moc na Burgundy nevypadal. Čekala jsem červenou, ale výsledek byl spíš tmavě zrzavý do hněda. Kdo je tedy zvyklý např. na odstín Hennecolor Bordó, takové červené se nedočká. Ale teď stranou od odstínu...Když jsem hennu rozmíchala libovala jsem si jak je směs krásně krémová, barva vůbec neztékala, moc hezky se i nanášela. Tím ale ta paráda skončila. Jsem zvyklá si hennu vymývat jen vodou a nepoužívat šampon. Teď jsem musela šamponovat 2krát a stejně jsem z vlasů nevymyla jakési blemcavé hrudky, které se na nich vytvořily. Musela jsem nastoupit s plánem B, vlasy vyfénovat do sucha a hrudky vyčesat kartáčem! Při krátkých vlasech asi žádný problém, ale s vlasy po boky to byl opravdu horor! Navíc to vůbec nešlo dolů a ještě dnes (po třech dnech) z vlasů občas vytáhnu kus "bahna".
Značek henn jsem už vyzkoušela několik, ale tohle se mi stalo tedy poprvé a dost mě to naštvalo, protože tato značka henny není zrovna levná a čekala jsem víc. Rozhodně tímto nechci nikoho odradit, třeba jiné odstíny mají lepší vlastnosti. Jaké máte zkušenosti vy ostatní?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Noroelle
41-80
41-80


Založen: 4.8.2010
Příspěvky: 64

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2016 4:39 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, obnovuji tuto diskuzi a také bych se ráda zeptala zda s touto značkou nemá někdo zkušenosti. Mě by lákala vínově červená, ale jak čtu komentář Kaishy, tak nevím, zda se do toho pouštět. :-/
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.