|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Wilwarin 601-1200. Guru III. kategorie
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Gore 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: so červen 22, 2013 7:47 pm Předmět: |
|
|
srdcia nie, jedine nejaké naturalistické kľúč pekný |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Housenka 1201-2400. Guru II. kategorie
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne listopad 13, 2016 4:16 pm Předmět: |
|
|
Oživuji po dloooouhé době vlákno - měla bych zájem navštívit nějaký obchůdek v centru Prahy, kde prodávají minerály - surové i zpracované. Chtěla bych si vybrat křišťál domů a případně něco dalšího na nošení pro sebe. Ale přes internet se mi do toho nechce, chtěla bych si sáhnout, podívat, vybrat... Máte někdo nějaký tip? Ideálně kolem Florence... _________________ http://lalaithaparfemy.blogspot.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Portos 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: ne listopad 13, 2016 9:39 pm Předmět: |
|
|
Jestli by nevadilo, že to není v centru, tak nejlepší (jak z hlediska cen, tak z hlediska výběru) mi vždycky přišel Mineral Metal. Sice je to v Horních Počernicích - ale je to pár zastávek od Černého mostu a autobusů tam jede hned několik.
Akorát je to velkoobchod. Tzn. musíš mít živnosťák (vzít s sebou) a zaregistrovat se. A minimální útrata je myslím 2000 Kč. (Ale nikdy nebyl problém to překročit. )
edit: Jinak naproti Masarykáči bývala Mineralia (celý dům s minerály), ale ta zkrachovala (resp. tam se neuživili). Takže mi nepřipadá moc pravděpodobné, že by tam někde přežilo něco jiného dostatečně velkého. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***
|
Zaslal: po listopad 14, 2016 9:46 am Předmět: |
|
|
Lalaith, u Florence vím, že byl nějaký obchod s kameny a spol. na Sokolovské, myslím že kousek za tím viaduktem (když jdeš po Sokolovské od Florence na Křižíkovu). Na internetu to nemůžu dohledat, byl to maličký krámek, asi nebude mít stránky. Nikdy jsem nebyla uvnitř, ale za výlohou mívali jak přívěšky tak kameny (mému nezkušenému oku se jevící jako) neopracované. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
astrid ***moderátorka***
|
Zaslal: po listopad 14, 2016 10:18 am Předmět: |
|
|
Knihy Dobra - Celetná 568/32, Praha-Staré Město. Mimo knihy je tam dost slušný výběr i různých esoterických komponent, včetně minerálů (v rozličném stádiu opracování).
Mají web s eshopem, pokud si chceš udělat představu: http://www.knihydobra.cz/
edit: !Pozor: před pár týdny mi kamarádka říkala, že přesídlili (já tam osobně byla naposledy v dubnu). Možná by se vyplatilo to prověřit předem, pokud se tam budeš chystat... Jinak přeju dobré pořízení! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
morana 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: po listopad 14, 2016 12:38 pm Předmět: |
|
|
síce odveci, ale možno to niekoho zaujme:
http://www.bvv.cz/mineraly-brno/
budúci víkend bude veľtrh šutrov v Brne chystám sa už tretím rokom, je to moc pekné... akurát človek sa musí držať, aby tam neminul všetky peniaze |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: út listopad 15, 2016 1:43 pm Předmět: |
|
|
morana napsal: | síce odveci, ale možno to niekoho zaujme:
http://www.bvv.cz/mineraly-brno/
budúci víkend bude veľtrh šutrov v Brne chystám sa už tretím rokom, je to moc pekné... akurát človek sa musí držať, aby tam neminul všetky peniaze |
Byla jsem 5.11. na minerálech v Tišnově ...aaach jo .... s tou peněženkou máš pravdu. Do Brna už raděj nepojedu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Housenka 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: út listopad 15, 2016 3:54 pm Předmět: |
|
|
V Bílé Labuti býval vždycky obchůdek s minerály. Tam dojdeš od Florence pěšky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|