Kadeřnice mi zničila vlasy!

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=67715ed7abf38ba527a4e9aae16c541cZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Fellien
0-7
0-7


Založen: 2.2.2017
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: po duben 17, 2017 8:56 am    Předmět: Kadeřnice mi zničila vlasy! Citovat

Hezký den všem, mám na vás dotaz a zároveň bych se chtěla vypovídat. U kadeřnice jsem nebyla už spoustu let, vlasy sy stříhám sama. Mám teď vlasy dlouhé, dlouho jsem si je pěstovala a jsem na ně náležitě hrdá. Nebo jsem spíš byla. Ke kadeřnici jsem šla proto, že mi vepředu vlasy díky délce plihnou a já se to rozhodla vyřešit tím, že jim vepředu odlehčím a nechám si je střihnout víc, něco jako dlouhá ofina. Šla jsem ke kadeřnici, na kterou jsem měla ze všech stran dobré reference. Ukázala jsem jí i obrázek jak to chci. Dle obrázku měla ofina mít v nejkratší části délku pod mou lícní kost. Kadeřnice začala stříhat a... Málem mě trefil šlak! Ona to rovnou šmikla u mého obočí! Hned jsem začala vyšilovat co to udělala, vždyť jsem jí ukázala i obrázek! A ona že se omlouvá a že to nějak ještě spraví. Spravila to tak, že mám rovnou ofinu v délce pod obočí, což mi jednak absolutně nesluší a jednak je to tak blbá délka, že se to nedá dát ani na stranu. Obrečela jsem to. Jediné, co se s tím dá dělat, je nosit to seplé v pinetkách. Ale vypadá to fakt blbě. Kadeřnici jsem samozřejmě odmítla zaplatit. Další věc je, že nevím, co mi na ty vlasy dala, ale mám je totálně zničené. Strašně vysušené a vypadají fakt hrozně nešťastně. Nevím vůbec co s tím. Nejhorší na tom je, že mám před svatbou a s těmi vlasy nic neudělám. Jsem z toho nešťastná, opravdu moc. Ke kadeřnici už nikdy nepůjdu. Svatbu jsme posunuli.

Mohli by jste mi prosím poradit všelijaké produkty na podporu růstu vlasů a přípravky pro regeneraci, když jsou tak vysušené? Když jsem si vlasy umyla přírodním šamponem, vypadají teď mnohem hůř jak jsou poškozené. Začala jsem užívat Haar Vital Komplex z dm drogerie. Máte nějaká další doporučení? Jakékoliv přípravky, po kterých by se mi vlasy daly zase do kupy a rychle rostly? Přemýšlela jsem nad šamponem Alpecin kdyby pomohl. Prosím, pište jen přípravky z drogerie, mám vlasy dost husté a velkou spotřebu šamponů a nemám peníze na to, abych dávala za šampon a kondicionér dvě stě a více. Rovněž mi nepište produkty od Alverde, to pro mě byla největší katastrofa, jaká se mi kdy na vlasy dostala. Jinak nemám problémy s ničím, jen prosím o vaše zkušenosti, co vám na růst vlasů a regeneraci pomohlo. Jsem zoufalá Sad.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Portos
1201-2400. Guru II. kategorie
1201-2400. Guru II. kategorie


Založen: 12.2.2015
Příspěvky: 1558

PříspěvekZaslal: po duben 17, 2017 11:38 am    Předmět: Citovat

Ahoj,
růst je třeba podpořit především zevnitř. V tomto směru tu wensdy vždy doporučuje jako nejkomplexnější Revalid a Donna Hair. Ale počítej s tím, že pěkných pár měsíců trvá, než to opravdu viditelně začne působit.
Jinak na vysušené vlasy bych doporučil jogurtovou masku. Osobně neznám nic lepšího na hydrataci.

Držím palce, ať se vlasy co nejdřív srovnají.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Marťa84
8-20
8-20


Založen: 22.8.2012
Příspěvky: 19

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2018 12:43 pm    Předmět: Ke kadeřnici... Citovat

Ahoj, tak nějak jsem věděla, že tu tohle téma najdu, tak jsem nejdřív hledala, než zakládala nové...

Právě jsem po deseti letech poprvé byla u kadeřnice a chce se mi brečet... Říkala jsem si vlastně to samé jako Fellien nahoře, že mi vlasy vepředu trochu splihávají a jsou příliš u hlavy a tak si je nechám trošku prostříhat.
Kadeřnice je to známá, tři kolegyně z práce, které mají pěstěné a upravené vlasy, mi ji doporučily, že je to profesionálka. Docela dlouho před tím, než poprvé prohrábla moje vlasy jsme si povídaly o tom, jak ty vlasy chci prostříhat. Vypadala, že mě chápe, souhlasila, že by u čela vlasy mohly být trošku vzdušnější. Pak mi teda začala navrhovat, že by mi poslední "tak dva centimetry konečků" ustřihla, aby mě zbavila roztřepů... s tím jsem nejdřív nechtěla souhlasit ale já blbá jsem se nechala přemluvit...
Měla jsem obavy a tak jsem zavřela oči, ona stříhla a když jsem je otevřela, že stříhala druhý pramen...

zkrátka a dobře abych se nerozkecávala moc - vlasy mám o ne dva ale 5 centimetrů kratší a vlasy nad čelem mám vzdušnější, protože nejdelší vlásky jsou pod obočí, nejkratší tak nějak do 3/4 čela, nevím moc jak to popsat, jsem z toho zkrátka zoufalá... a to vše po tom, co jsem ji zastavovala a ptala se jí co dělá... taky mi říkala, že to ještě zachráníme a uklidňovala mě, že teď to nevypadá nijak, že až to bude, tak se mi to bude líbit...
Popisovala jsem jí, že chci ty vlasy zastříhat postupně a jasně jsem jí ukazovala, že nejkratší vlasy měly být dlouhé až ke konci ucha... Sad ona pořád opakovala "jasně, prostříháme to" a v tom jsem se měla zvednou a odejít... Sad

Teď doma mám z jemných zdravých vlasů suché slámovité a vepředu ofinu která je děsná a ještě k tomu se mi vůbec nehodí ke tvaru obličeje...

Co budu dělat teď je, že na sebe napatlám hydratační masku, vynadám kolegyním, vynadám sobě, začnu brát zase pilulky Curapil a nebudu se na sebe dívat do zrcadla aspoň tak půl roku. Achjo.

Někdo další má zábavnou historku z kadeřnictví?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.