Havlíkova apoteka

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=0aff98cc9ea411827432a310eaeb2f47Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hortenzie
161-320
161-320


Založen: 24.9.2012
Příspěvky: 270

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2016 11:31 am    Předmět: Havlíkova apoteka Citovat

http://eshop.havlikovaapoteka.cz/index.php?id_product=14&controller=product Nemáte někdo zkušenosti? Vypadá lákavě, český a přírodní výrobek. Citlivou pokožku hlavy mám.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Titania
~ Strážkyně tématu ~


Založen: 13.12.2007
Příspěvky: 3906

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2016 12:03 pm    Předmět: Citovat

Zkušenost nemám, ale vypadá to docela sympaticky. Já se sice u domácích výluhů snažím dávat tak maximálně tři nebo čtyři bylinky najednou, páč mi to kdysi radila jedna babka (ehm, pardon, dáma v nejlepším věku) kořenářka, že pak mají větší sílu a navzájem se netulčou, ale tohle vůbec nevypadá zle a předpokládám, že na rozdíl ode mě vědí, co je dobrý zkombinovat, aby se účinky netloukly. Aneb ještě že jsem momentálně švorc.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
porcelainswan
>RADA STARŠÍCH<


Založen: 24.7.2009
Příspěvky: 2865

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2016 2:53 pm    Předmět: Citovat

Ach ach, to je mi nádhera Twisted Evil A dokonce mají některé věci i v 50 ml balení, což je na zkoušku super Twisted Evil Vůbec jsem netušila, že tato značka dělá i vlasovku, znám jen od vidění jejich krém "Havlíkův zázrak", který vídám v DM, ale osobní zkušenost také nemám. Asi nastal čas něco otestovat Smile Twisted Evil
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sidonie
ADMIN


Založen: 3.1.2008
Příspěvky: 4131

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 12:57 pm    Předmět: Citovat

To zní hodně dobře. Asi též vyzkouším. Díky za tip.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Nicole
>RADA STARŠÍCH<


Založen: 10.7.2008
Příspěvky: 6825

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 10:22 pm    Předmět: Citovat

Tak zakoupen krém na vlasy/konečky. Aplikováno jednou na téměř suché vlasy a jednou na vlhké. V obou případech po umytí vlasů.

Bohužel výsledkem jsou matné, krepaté a cuchavé vlasy. Dávala jsem jen na konce, asi 15cm. A množství asi jako půlka hrášku.

Tak nevím...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Proxim
81-160
81-160


Založen: 25.1.2016
Příspěvky: 139

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 11:07 pm    Předmět: Citovat

Koupila jsem od nich vlasovou majonézu, ale zatím jsem se nedostala k tomu ji vyzkoušet. Snad koncem týdne.
I když moje kštice někdy reaguje na přírodní kosmetiku dost prapodivným způsobem, takže výsledek napoprvé vůbec nemusí být reprezentativní.

Edit: včera vyzkoušeno, vlasy jsou lesklé, jen u hlavy trochu zplihlé. Barvený pruh (ten zplihlý není) vůbec nešel rozčesat, bylo potřeba si vypomoct sprejem.


Naposledy upravil Proxim dne so březen 26, 2016 5:38 pm, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tajga
81-160
81-160


Založen: 28.5.2013
Příspěvky: 118

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 5:06 pm    Předmět: Citovat

Používám pravidelně Havlíkův zázrak - celá rodina vše od popraskaných rtů, záděr, spálenin
Denní krém Krásná paní, na který nedám dopustit. Miluju ho prostě moc. Laughing
Mám doma Ranní masku, ale jsem moc líná ji používat Twisted Evil
Po kapsách nosíme Havlíkův balzám na rty a mamce jsem k vánocům kupovala Krém na ruce (je nadšená).
Nevlastní tatínek používá Zázrak jako krém po holení (fakt maličko, je hodně mastný) + na ruce, masíruje a má často ruce poničené od olejů.

Také jsem zkoušela šampon, ale na moje hennou barvené vlasy to byl průšvih, nepěnil, vlasy jsem měla ještě nerozčesatelnější a fakt jak žíně.
Přítel ho používá na svou řídnoucí kštici a je spokojen.

Takže za mě rozhodně s Havlíkem spokojenost.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
víla
161-320
161-320


Založen: 31.10.2009
Příspěvky: 191

PříspěvekZaslal: út září 27, 2016 10:11 am    Předmět: Citovat

Potřebovala jsem najít zase nějaký šampon, kterým bych vystřídala šamponové mýdlo, které mi v poslední době nějak přestalo stoprocentně vyhovovat. Pravda je, že jsem se nedostala k tomu, abych si koupila zase to mýdlo, které je pro mě nejlepší, protože je nejmastnější (s nimbovým olejem a dubovou kúrou na suché vlasy) a umyla jsem si vlasy nějakými zbytky a byly hrozně vysušené, i přesto, že jsem použila hodnotnou olejovou kúru. Prostě se mi zdála ta mýdlová pěna, byť přírodní, dost agresivní pro moje vlasy, že byly tak vysušené a úplně unavené, vlny unavené, málo pružné, což je naprosto nesnesitelné a frustrující, když používám oleje a takhle totálně je ta mýdlová pěna vymyje. A mám pocit, že mi pak po takovém výsledku víc padají a absolutně nemůžou růst a při česání hrozí vážné poškození. Vůbec mi přijde, že ta mýdlová pěna, u šamponů, který mám já, je sice skvělá, alee taky dost výrazná a rychle vymývající...

Takže hlavním důvodem, proč zase najít nějaký šampon a hlavním kritériem bylo, aby zas tak moc nepěnil a aby ta pěna bylo opravdu co nejjemnější...kromě toho, že bude ten šampon přírodní... A tak jediný, který jsem našla, a který nejvíce a jediný splňoval moje kritéria, byl český šampon z Havlíkovy přírodní apotéky, dost nový, JEMNÝ VLASOVÝ BIOŠAMPON. Slibují u všech svých šamponů málo pěny, což přesně potřebuji. A taky žádné takové agresivní pěnidla, co jsou běžně i v proklamovaných přírodních šamponech (z kterých mi většina nesedne, ani Urtekram, např. - i ten je pro mě dost...takže hlednání bylo opravdu těžké). A taky se mi moc líbí složení - rakytník, kopřiva, heřmánek, olej, éterické oleje... a snad doopravdy nic, co by mi moje vlasy mohlo poškodit (chemikálie). Ten šampon je doopravdy jemňoučký a tak i vymývá moji olejovou vlasovou kúru, kterou potřebuji vždy spíš tak jemně domýt (protože olej se dost smyje už vodou tím, že jej mýchám s vajíčkem). Nádherně voní.

Bála jsem se, že po mytí šamponem budou moje vlasy zase spíš takové splihlé a méně objemné (proto jsem přešla k mýdlům), jako se mi to dělo s Urtekramem, např., kdy se zdálo, že už pro mě žádný tekutý šampon není. Ale tento Jemný vlasový biošampon se mi zdá jiný...Zatím jsem si s ním myla vlasy jednou... Bezprostředně po umytí a po uschnutí byly vlasy skvělé - ani jsem nemusela česat (rozčesla jsem za mokra) a okamžitě byly bohaté, objemné, lehké... A dokonce skutečně lesklé, jak je slibováno na obalu...A hlavně - u hlavy krásně objemné a fit. Jediné snad, čeho jsem si všimla, protože mám vlasy fakt hrozně křehké - takový zvláštní efekt, jakoby "škvrzaly" těsně po umytí a také po prvním rozčesání, trochu hůř se česaly, vyžaduje to opratrnost, aby se konce nepolámaly, protože jaksi zvláštně šly k sobě, nešly tak snadno od sebe, jakoby se dost "lepily do pramenů", prostě se jednotlivá vlasová vlákna volně "nesypaly", jak je to někdy s tuhými šampony. Nemusí to být špatné znamení, ale naopak dobré. Byly jakoby takové hrubší po rozčesání a těsně po umytí, dost rozlítané, takové hůře uspořádatelné - ale to se do dvou dnů srovnalo... Něco takového se mi děje ať myju šamponem nebo mýdlem - říkám tomu šok těsně po mytí, ze kterého se moje vlasy vždycky musí vzpamatovat a pak je to skvělé. Nebylo to vůbec špatné těsně po umytí, jen takové nové, bylo znát, že potřebují domastit vlastními zdroji, aby to bylo dotaženo k dokonalosti (a mým suchým vlasům to trvá nějakou chvíli). A skutečně do dvou-tří dní to přešlo a teď, den ode dne dále od mytí jsou čím dál lepší... Sice mě teď trápí, že moje kůže produkuje málo vlastního oleje, který je pro moje vlasy nejlepší, takže jsem musela čekat, až se nějaký ten olej objeví a pomůže vlasům k dokonalosti...

Když to shrnu - s Jemným vlasovým biošamponem jsem velmi spokojená. Krásná, 100% přírodní vůně, která zůstává i pár dní, skvělý lesk, maximální jemnost... Je znát, že po tomto šamponu jsou vlasy jakoby lehčí oproti tuhému šamponu - nejvíc je to znát na kratších dorůstajících vlasech, které mnohem víc poletují a jsou takové víc rozlítané... a celkové vlasy nadzvedávájí, hlavně u hlavy... A vlny, hlavně v koncích jsou měkčí a lépe tvarované (víc do dynamických oblouků než do "špiček", když jsou vlasy přesušené). Hlavní rozdíl oproti tuhému šamponu je v té lehkosti - sice se těsně po umytí zdají zároveň víc křehké (zn., ničím neobalené), ale nezůstává vůbec žádný, byť náznak, povlaku, který někdy po mýdlech (někdy minimálně a někdy příliš) zůstává...Ale stačí pár dní a i ta křehkost, jak se vlasy samy ošetří, zmizí a vlasy jsou skvělé...Asi mi vlasy poslední dobou dávaly najevo, že si potřebují odpočinout od tuhých šamponů a je to asi čas od času potřeba změnit taktiku...Vadil mi poslední dobou hlavně ten zbývající povlak a někdy taky přílišná pěna, která mi vlasy přesušila...Tento šampon se mi zdá výborný...Takže chvíli to s ním asi zkusím (aspoň to 1 balení) a uvidím, jak se osvědčí...Tuhých šamponů se ale nevzdávám, zase to s nimi zkusím, protože mi taky moc vyhovují, ale asi teď je potřeba od nich pauza a je potřeba střídat...takže naštěstí jsem našla tento přírodní šampon...Moje vlasy teď potřebují hlavně výživu a odpočinek (po všemožných přešušeních a nezdařených mytích) a co nejjemnější šampon - ale především - snažit se umývat vlasy co nejmíň, aby nepřicházely o vlastní výživu a řídit se heslem - "čím dále od mytí, tím lepší" - neplatí to vždy, ale teď zrovna s tímhle šamponem ano, což je pro mě nejlepší. Každé mytí, třebaže jen vodou, mi moji vlastní výživu nemilosrdně vyplaví pryč...

Zkoušel někdo z vás tento šampon a jak mu působil na vlasy? Třeba jsou vaše zkušenosti s tímto šamponem úplně jiné než moje. Zajímal by mě názor ostatních na tento šampon a jestli ho někdo zkoušel na svoje vlasy...Ale mě se líbí moc...
_________________
[url=http://www.TickerFactory.com/counter/wfzW1Ih/]

[/url]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ladyquerida
321-600
321-600


Založen: 20.7.2010
Příspěvky: 490

PříspěvekZaslal: so září 09, 2017 9:30 pm    Předmět: Citovat

Mám vlasový krém a vlasové tonikum. Produkty tedy působí na pohled velmi sympaticky, o tom žádná. Tonikum jsem ještě nezkoušela, ale krém už párkrát ano a žádné nadšení se nekoná. Patlátka na konečky mám ráda, ale tento krém nemá po nanesení absolutně žádný efekt (že by konečky byly nějaké hladší nebo tak něco), maximálně trochu slepuje. Zkoušela jsem na suché i mokré konce, ale ideální využití jsem ještě neobjevila.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.