NATURINKA
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=bf70924efad108f67755b006ec445be4Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Nejoblíbenější tuhý šampon Naturinka pro vlnitokudrnaté vlasy
KOPŘIVA
0%
 0%  [ 0 ]
CHMEL
50%
 50%  [ 2 ]
ROZMARÝN
0%
 0%  [ 0 ]
HEŘMÁNEK
0%
 0%  [ 0 ]
RAKYTNÍK
0%
 0%  [ 0 ]
BŘÍZA
0%
 0%  [ 0 ]
LEVANDULE
0%
 0%  [ 0 ]
KÁVOVÝ
25%
 25%  [ 1 ]
KONOPNÝ
25%
 25%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 4

Autor Zpráva
Aalyiah
21-40
21-40


Založen: 20.2.2013
Příspěvky: 30

PříspěvekZaslal: po září 14, 2015 7:19 pm    Předmět: Citovat

Skusila som aj octovy oplach. Je to trochu lepsie no stale je to vidno ked mam rozpustene vlasy:( zeby som skusila vacsi pomer ocot:voda?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Elysion
321-600
321-600


Založen: 8.1.2014
Příspěvky: 335
Bydliště: Jižní Morava

PříspěvekZaslal: po září 14, 2015 9:40 pm    Předmět: Citovat

Podle mě to mně dělá to bambucké máslo, to je prostě na mé vlasy moc těžké nebo něco... Ale vyzrála jsem na to, běhěm šamponování nabírám do ruk vodu a v podstatě si na to té hlavě postupně takhle ředím, délky nemydlím, když to nechám pořádně uschnout, tak je to v pohodě.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rumjana
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie


Založen: 25.9.2007
Příspěvky: 614

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2016 1:13 pm    Předmět: Citovat

Holky, mám kopřivový a kozí, al nevím, jestli budu mít ještě chuť dávat těm šamponům šanci. Na netu byly výborné recenze, pak taky stížnosti na "voskový povrch", rozhodla jsem se koupi risknout, ale řadím se k druhé kategorii. V podlední době mám vlasy o hodně zlepšené, ale po Naturince hrůza. Jinak používám urtekram a Lush Rehab, málokdy něco jiného a silikony určitě nikde nejsou, takže nepředpokládám, že "zvykací období" by mělo trvat dlouho. Navíc jsem z Lush měla i tuhý šampon (New mi moc neseděl, ale Jason and the Argain Oil je výborný).
Teď po umytí jsou méně lesklé, jakoby těžké a mastné, zmastí se už za dva dny (a to tak, že to je dost vidět a mám fakt nepříjemný pocit, jak bych měla hlavu nemytou snad deset dní). Už během procesu mytí jsem pochopila, že bez octu to nepůjde (šíleně zcuchané), smíchala jsem štědrou dávku octa s vodou (nenávidím ocet, jeho chuť, puch atd) a opláchla, cítila jsem při tom vymývání pocit, jako kdyby to stále ještě nebylo vymyté. Snažila se vymývat a vymývat, takže počáteční radost, že vypadlo málo vlasů vystřídalo otrávení z velkého chomáče ve vaně.
Podruhé jsem zkusila kozí šampon, že už to mžná bude trochu lepší, když nejde o první mytí, zkoušela jsem oplach chladnější vodou, jak jsem někde vyčetla pro větší účinnost (krom octového smradu se mi dostal ocet i do pusy a ještě jsem mrzla Confused Very Happy ) a vlasy tak obdobné, jako napoprvé. Nevydržela jsem to a asi po necelých dvou dnech umyla lushem rehab, ze kterého mám nadýchané a lesklé vlasy, ale tentokrát byly spíš rozlítané a konečky vypadaly dost bídně.
Takže teď jsem na vážkách, co dál. Jestli dát šanci šamponu, u kterého je nutnost zdlouhavé procedury a výsledek neuspokojivý a nebo přejít zpátky na to, co jsem zvyklá a na pokusy se vykašlat.
Jestli máte nějakou další radu, budu ráda (vymývání a méně mydlení zkusím kdyžtak ještě při příštím mytí)
Muž sice říkal, že vlasy vypadají hustě a zdravě a že se lesknou, ale mně se zdá, že byly mnohem matnější a hlavně ten nepříjemný mastný pocit... Confused
_________________
....zivot je zazrak....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
katka.f
41-80
41-80


Založen: 13.8.2011
Příspěvky: 68

PříspěvekZaslal: út prosinec 27, 2016 9:53 pm    Předmět: Citovat

Já jsem zatím s touhle značkou spokojená, je to moje první použití tuhého šamponu vůbec a nemůžu si stěžovat, teď (po měsíci pouze přírodní šampony) už jsou mastný jen, když na ně dám olej večer předtím. Vždy si říkám, že to vymeje, ale ee.
Mám zatím levanduli a rozmarýn a po tom mě mírně svědí hlava, nevím ale, zda je to přímo šamponem. Docela mě šokovalo, nakolik rychle ubývají. (Předtím jsem měla lush tuhý a ty se tak nevymývaly, ale pro vlasy to byla vražda...)
Brousím si zuby na kávu a tu růžovou kytku Very Happy Plus chci někdy zkusit ty jejich krémy, jsem okouzlená složením Smile
Občas si říkám, zda nezkusit i jinou značku, ale jednak jim chci dát pořádnou šanci a taky mají ty stránky a druhy šamponů tak hezky vymyšlený.. Very Happy no a část jde na charitu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rumjana
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie


Založen: 25.9.2007
Příspěvky: 614

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2017 9:53 am    Předmět: Citovat

Tak stále jsem vydržela a střídám kozu a kopřivu, kopřiva se mi zdá, že víc mastí a nebo jsem se nechala opět unést a víc mydlila. Zkoušela jsem i víc vymývat během šamponování (což odporuje pricipům účelu mytí, žejo..), ale pořád výsledek není úplně to, co bych si představovala. Už bych řekla, že si vlasy měly zvyknout. Koupila jsem i jablečný ocet, zatím nevyzkoušela..
A co to dělá s mým tangle teezerem, ani nemluvím Mad
Protože mně lush sedí, tak je vysoká šance, že naturinka mi sedět nebude, když jsi to měla naopak, katko.f Smile
A hlava mě taky trochu svědí, neříkám, že vlasy vypadají až tak špatně, ale nejhorší je ten mastný pocit u hlavy a to umývám aspoń 2x, pak octem párkrát, pak vodou, pak octem, někdy nechám už jen ocet a někdy i ten opláchnu, ocet cítím,ne dlouho, ale že by se úplně vyvětral dokud vlasy schnou, tak to ne...
_________________
....zivot je zazrak....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jája_
321-600
321-600


Založen: 16.2.2012
Příspěvky: 356

PříspěvekZaslal: st únor 15, 2017 5:38 pm    Předmět: Citovat

Neodolala jsem a také jsem si objednala Cool
Konkrétně tělová mýdla jalovec a propolis, šampon chmelový a rozmarýnový.
Moc se mi líbí celkový koncept firmy-české, ručně vyráběné, ekologické (v rámci možností), netestované na zvířatech, veganské.
Také jsem spokojená, že dělají jen malá "balení", velké bych měla na 100 let a to by mě nebavilo Laughing
Všechny mýdla překrásně voní, opravdu příjemná přírodní bylinná vůně. Miluju!

A teď konkrétně:
Jalovcové mýdlo-vůně mi zas tak nesedla, ale to je jen osobní preference, přijde mi takové pánské. Trošku mi v něm vadí částečky, které jsou dost ostré, takže není vhodné na namydlení přímo na kůži (jednou jsem si ošklivě podráždila podpaží). Jinak je příjemné, nijak nevysušuje.

Propolisové mýdlo-zaujalo mě, že je doporučené na intimní hygienu, tudíž úplně na celé tělo. Ale teda holky, zrovna mám intimní potíže a štípe jako čert Embarassed . Dám mu ještě šanci po vyléčení, vůně je totiž skvěle medová.

Chmelový šampon-vůně příjemná, vytváří úžasnou pěnu, dobře se s ním pracuje. Obrovským překvapením pro mě, že fakt není třeba kondicionéru a to ani na moje samocuchající se vlasy. Nevytváří však takový ten pocit nadýchaných lehkých právě umytých vlasů, ne že by byly zplihlé, ale takové těžší (ve srovnání s Lushem). A zdá se mi, že mi zkracuje mycí interval o 1 den a to jsem dělala i oplach octem. Abych to shrnula, hodnotím jej kladně a můžu doporučit, jen se mi po něm prostě vlasy mastí rychleji Wink

Rozmarýnový šampon-zatím nevyzkoušen, ale myslím, že bude stejný jako chmelový, akorát s rozdílnou vůní, vzhledem k totožnému složení.

Tak nějak to naplnilo mé očekávání, ale teď dotaz. Jak mýdla skladujete? Já je mám položené na plastové misce, ale nezdá se mi to šikovné, vyhovovala by mi plechovka jako má Lush. Nějaké tipy? Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Adios
8-20
8-20


Založen: 27.6.2016
Příspěvky: 15

PříspěvekZaslal: so červen 17, 2017 8:11 pm    Předmět: tuhé MÝDLO od naturinky na VLASY Citovat

Ahooj,postě mi to dneska v obchodě nedalo,a koupila jsem si i rozmarýnové tuhé mýdlo​ od naturinky. Ano,mýdlo. Ne šampon. Ale mám v plánu si s ním umývat i vlasy Very Happy Dívala jsem se na složení,prakticky sejné,až na to že v tom mýdlu je na předposledním místě i voda. Máte s tímto někdo zkušenosti? No a na vyzkoušení jsem si koupila šampon atopic (od naturinky) a šampon s nimbou (samo že taky od naturinky). Mám vlnité,suché vlasy,nebude mi je něco z těchto šamponů vysušovat (třeba jak se říká že heřmánek vysušuje) ?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dzandz
0-7
0-7


Založen: 23.1.2018
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2018 8:05 pm    Předmět: Citovat

ahoj Smile
tiež by som sa rada podelila o svoju skúsenosť
na značku som narazila na vianočných trhoch a keď som ich tam videla, tak som jeden šampón tiež musela mať Smile no nejako veľmi som si informcií dopredu o tuhých šampónoch nčítala
najprv to bolo komplikovanejšie, pretože som očakávala, že ľahké opláchnutie vodou bude stačiť, tak som mala vlasy skutočne ako povoskované, ale po čase, neviem teda či je to časom alebo tým, že som dlhšie vlasy oplachovala, tak som so šampónom spokojná (nerobí síce to, čo ten l´Oreál Elseve extraordinary oil spolu s balzámom v spreji, ale všetkým ostatným šampónom sa vyrovná, čo som doteraz mala. a práve toto je tá podstatná vec, všimla som si, že tie "oleje" sú na vlasy super, aspoň tie moje, a mala som ich skvelé, preto ak máte skúsenosť s olejovými suchými šampónmi - niečo na štýl lush a naturinka, tak budem rada za koment, vlasy mám husté, hrubé, pevné, tmavé a ťažko sa češú, ten olejový šampón mi vlasy nie len na pohľad vyživil, ale boli ľahšie na úpravu, preto ma zaujíma nejaká rada na olejovú prírodnú kozmetiku, prípadne môže byť aj tip na to, aké oleje pridať do doáceho "mydla" na vlasy, chcela by som skúsiť niečo také vyrobiť možno, od naturinky som mala zatiaľ iba ten s čajovníkom a kávou, možno ak múte skúsenosť s inou bylinkou)
moja druhá otázka sa týka oplachov, že ich absencia sa prejaví až po roku niekedy (niekto spomínal vo fóre), chcela som sa opýtať v akom pomere si pripravujete svoj oplach a či ste skúšali aj niečo iné ako ocot (napríklad citrónová šťava alebo iné citrusy)

veľmi pekne ďakujem, ak by ste sa vyjadrili, alebo to sem aspoň dočítali Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Portos
1201-2400. Guru II. kategorie
1201-2400. Guru II. kategorie


Založen: 12.2.2015
Příspěvky: 1558

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2018 11:37 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, neodpovím sice na tvou otázku přímo - se zmíněnými věcmi nemám zkušenosti, ale na tvůj typ vlasů bych doporučil vyzkoušet jogurtový šampon. Ten totiž hydratuje, vyživuje a věřím, že i s tím rozčesáním ti pomůže.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vladimirovna
21-40
21-40


Založen: 6.7.2014
Příspěvky: 27

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2018 8:14 am    Předmět: Citovat

Naturinka mi vyhovuje hodně. Mám hodně jemné vlasy (ač se to z fotek nezdá) a dává jim objem. Vymýšlím, čím jí tady v Německu nahradit.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.