Krecove zily, jejich prevence a leceni...
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Krása, móda, zdraví + strava
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=134d5c9b35bfe923137bf956aedfb06eZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Titania
~ Strážkyně tématu ~


Založen: 13.12.2007
Příspěvky: 3906

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2019 9:10 am    Předmět: Citovat

To, co líčíš, zní spíš jako metličkový žíly. Mám je už pár let a určitě mě ve větší míře čekají (máma je má šílený). Mám dojem, že se dají odstranit laserem, když je jich víc a hodně o to stojíš.
U mně je to tak střídavě oblačno, někdy jsou vidět víc, někdy míň, pod opálením jsou nenápadnější (ale já jsem bledule, takže je u mě relevantní spíš samoopalovací krém). Pokud jde o cvičení, tak je určitě celkově fajn na prevenci, ale že by po něm vyloženě zmizely, to jsem moc nepozorovala (to spíš ten náznak opravdických křečáků, co mám - občas, když není čas cvičit, nějaká boulička vykoukne, ale pak zase celkem disciplinovaně zmizí). A některý typy cvičení (třeba posilování s většíma vahama) by asi mohlo problémy i zhoršovat, alespoň jsem to někde četla (ale já posiluju max s 12 kilama, jinak hlavně s vlastní vahou, a nezdá se, že by to mělo negativní účinek).
Mě třeba první výskyt docela vyděsil, že se to bude děsně šířit a bude to fakt ošklivý, ale nepřijde mi, že by se to v posledních pár letech nějak výrazně horšilo. Teda taky se snažím alespoň trochu hejbat (sedavý zaměstnání, no), ta prevence pohybem je zřejmě dost důležitá.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Eunikee
8-20
8-20


Založen: 23.9.2018
Příspěvky: 15

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2019 9:53 am    Předmět: Citovat

Děkuju za odpověď. Smile Zrovna včera jsem byla u doktorky, tak jsem jí je ukázala a předepsala mně detralex. Kromě toho si dávám lámanou pohanku do müsli a určitě se budu víc hýbat. Tak snad jich aspoň nebude přibývat, ještě se na křečový žíly cítím moc mladá. Very Happy A jestli mě budou moc štvát ty, co už mám (třeba až mně v zimě vybledne opálení), tak asi zajdu na tu sklerotizaci.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Titania
~ Strážkyně tématu ~


Založen: 13.12.2007
Příspěvky: 3906

PříspěvekZaslal: čt červenec 11, 2019 10:29 am    Předmět: Citovat

Jo, detralex je asi fajn (bere ho máma). Já občas beru ascorutin, ale jak jsem lempl a beru všechny tyhle přípravky jenom prvních pár dní, a pak tak nějak jak si vzpomenu nebo nevzpomenu, tak si říkám, že to snad ani účinkovat moc nemůže.
Pohanka je super, zvlášť v müsli, takže tepelně neupravená - někde jsem četla, že jak se jednou zpracuje tepelně, tak je tam toho rutinu daleko míň.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.