|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Elvíra123 0-7
|
Zaslal: st březen 17, 2021 10:34 am Předmět: |
|
|
Já mám vlasy asi tak do pasu a měří 68 cm od pěšinky. A chci je mít ještě aspoň po zadek, tak snad mi do léta nebo do podzimu dorostou . Vlasy do pasu mi nepřijdou zase tak dlouhý. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
nikcapechy 8-20
|
Zaslal: st červenec 28, 2021 11:37 am Předmět: Jak mít dlouhé vlasy |
|
|
Vlasy mám dlouhe ale přijde mi že v nějaké fázi se prostě zastaví a dál už nerostou. S růstem nových vlasů problém nemám ani s hustotou ale prostě se jim nechce rust dál. Tady https://www.rajvlasu.cz/dlouhe-vlasy/ píší že může pomoci zastřihávání konečků, vlasové zábaly, ochrana proti teplu a UV záření a nebo správné česání. Pomohlo vám něco z těchto bodů a nebo máte nějaké ověřený způsob jak mít dlouhé vlasy? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Portos 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: so srpen 07, 2021 8:25 am Předmět: Re: Jak mít dlouhé vlasy |
|
|
nikcapechy napsal: | Vlasy mám dlouhe ale přijde mi že v nějaké fázi se prostě zastaví a dál už nerostou. S růstem nových vlasů problém nemám ani s hustotou ale prostě se jim nechce rust dál. Tady https://www.rajvlasu.cz/dlouhe-vlasy/ píší že může pomoci zastřihávání konečků, vlasové zábaly, ochrana proti teplu a UV záření a nebo správné česání. Pomohlo vám něco z těchto bodů a nebo máte nějaké ověřený způsob jak mít dlouhé vlasy? |
To je celkem tradiční problém. Když nosíš vlasy volně, tak se v určité délce růst jakoby zastaví, protože jak jsou vlasy rozlítané, tak se jejich konečky vlastně odírají. Nepřišel jsem na nic jiného, než je nějaký čas nosit v drdolu, nebo aspoň culíku. Teoreticky by pak měly tu „kritickou“ délku přerůst a zase zvládat růst volně.
Jinak tohle se tu už mnohokrát diskutovalo, akorát netuším, kde konkrétně. Možná zkus trochu zaexperimentovat se zdejším vyhledáváním ohledně již zmíněné „kritické délky“.
A držím palce, aby rostly. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Elvíra123 0-7
|
Zaslal: čt září 01, 2022 11:46 am Předmět: |
|
|
Teď nedávno jsem si měřila vlasy a mám 81 cm od pěšinky. A mám je asi tak po zadek. Nebo spíš na začátek zadku. A nechám si narůst ještě delší |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
nadrazak 0-7
|
Zaslal: po listopad 06, 2023 11:36 pm Předmět: Pozdrav |
|
|
Ahoj. Před nedávnem jsem se zaregistroval a byl zvědav, co se tu bude dít. Teď mám i víc času, protože jsem se stal "svobodným mládencem" a když pročítám příspěvky, nejvíc to tu žilo před 10-15 lety. Tak by mě zajímalo, jak jsou na tom ty, které tehdy měly vlasy pod zadek, po kolena či ještě dál. Třeba se to tu znova rozhýbe. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|