|
✿
|
Autor |
Zpráva |
DendaV 0-7
|
Zaslal: ne červenec 17, 2022 8:13 pm Předmět: |
|
|
Děkuji moc za komentář a doporučení na barvy khadi, ráda je vyzkouším Napíšete ještě, kde bych je mohla objednat? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
AdelBal 8-20
|
Zaslal: út červenec 19, 2022 7:59 pm Předmět: |
|
|
Barvu objednávám přímo na stránkách značky khadi, tady máte odkaz https://www.khadi.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janinka7 0-7
|
Zaslal: po červenec 25, 2022 5:54 pm Předmět: |
|
|
Holky, barvy od khadi se mi taky líbí - díky za tip, taky je vyzkouším |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Portos 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: ne srpen 07, 2022 4:02 am Předmět: |
|
|
Vítám vás všechny na DV.
Khadi tady vždycky byla hodně chválená. Akorát doporučuji přečíst si top téma o henně: https://dlouhevlasy.cz/top-tema/top-tema-henna-a-hennovani.html
Jsou tam různé rady a tipy, včetně toho, co má vliv na výsledný odstín barvy apod. Taky varování, na co si dát pozor: Hlavně je třeba počítat s tím, že přírodní barvy se mohou z vlasů špatně dostávat, kdybyste si to náhodou někdy rozmyslely. (Taky pozor, pokud barva, kterou používáte, obsahuje indigo - s peroxidem to může nadělat pěknou paseku.) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
AdriPavlov 8-20
|
Zaslal: po leden 08, 2024 11:35 am Předmět: |
|
|
Já jsem začala s touto barvou od Khadi docela nedávno. Nic moc jsem o tom nevěděla, ale díky i tady těmto diskuzím jsem si něco načetla. Vlasy jsem si teda vyčistila tím práškem a pak jsem až barvila. Za mě teda super výsledek. Navíc mám vlasy fakt moc hezký, jemný a lesklý. Chemické barvy mě ani nedělali dobře skrze ten zápach chemický a tohle bylo taky v pohodě. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|