Bioaquanol U a H
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 73, 74, 75

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Regenerace a podpora růstu
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=d3f5ea6a10ee323ceba2813a2d8efd8cZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hukan
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2026 11:22 am    Předmět: Citovat

Ale vypadá to, že té klasické vůni ve finále úplně podlehnu a budu vodičku Bioaquanol U používat už napořád asi jenom kvůli té vůni, kterou jeden miluje a druhý nenávidí. Smile)))))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hukan
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: pá duben 03, 2026 11:27 am    Předmět: U+H+šampon Citovat

Jinak lidi, koupila jsem si také Bioaquanol H a Bioaquanol šampon a musím říct, že "háčko" neskutečně mastí a lepí vlasy a tolik nevoní jak "účko", na jehož vůni jsem se stala naprosto závislá, ačkoliv věřím, že "háčko" je taky super účinný. Ale pokud si člověk dá po ranním umytí Bioaquanol U a večer před spaním Bioaquanol H, musí se počítat s dalším mytím další den ráno a novou aplikací. "účko" vám vlasy nezmastí a neslepí jako "háčko", ale pokud chcete U a H kombinovat podle doporučení, musí se bohužel počítat s každodenním mytím. Skutečně po aplikaci "háčka" mám okamžitě tak mastné a slepené vlasy, že nemůžu ven mezi lidi, proto ho dávám až těsně před spaním a ráno myju znovu a po mytí zase hnedka "účko". A co se týká Bioaquanol šamponu, stojí za to ho vyzkoušet, aby ta péče byla fakt kompletní. Šamponem si masíruju hlavu vždy alespoň dobrých pět minut, jenom tehdy mám pocit, že to té vlasové pokožce fakt něco dá. Budu takto používat Bioaquanol U+H+šampon 3 měsíce v kuse a pak mohu poreferovat účinky na růst....tedy jestli o to má ještě někdo vůbec zájem a jestli tohle někdo ještě vůbec čte....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 73, 74, 75

Přejdi na: