Jak psát na fóru? Jak vám zobák narostl :) plus:

 
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=d41bd084bb5a0482428201fa9177c3efZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Aha Admin
ADMIN


Založen: 9.4.2006
Příspěvky: 1798
Bydliště: Zazrcadli

PříspěvekZaslal: ne únor 10, 2008 12:48 pm    Předmět: Jak psát na fóru? Jak vám zobák narostl :) plus: Citovat

Pište samozřejmě tak, jak to cítíte Smile Nové téma založíte tak, že si kliknete na nadpis fóra, které vás zajímá, a v něm pak kliknete na tlačítko "Nové téma". Odpověď na daný příspěvek pak vložíte tak, že si příspěvek otevřete a kliknete na "Odpověď". Samozřejmě je pak nutné vaši zprávu odeslat tlačítkem "Odeslat".

O co pouze chceme poprosit:

1) nepište velestručné odpovědi typu "Jo", "Souhlasím", "Blbost", apod. Vytváří to slovní smog - snažte se aspoň jednou větou napsat, proč souhlasíte-nesouhlasíte.

2) Nenapadejte lidi, kritizujte pouze názory. Tzn. místo věty typu "Ty jsi úplný blbec" nebo "Tohle si může myslet jen úplný blbec" se dá napsat "Tento názor považuju za hloupý, poněvadž..."

3) Zkušení členové, myslete na nováčky - tzn. neodkazujte na již proběhlé diskuse či to, co o ostatních víte odjinud či ze srazů - nováčci to neví a fóra jsou pak pro ně špatně čitelná.

4) Zkuste se strefit do "správného" fóra - ale moc to neprožívejte, kdyžtak to přesuneme. Každopádně, fóra jsou členěna takto:

V zásadě se dá říci, že fóra v "Dlouhé vlasy obecně" obsahují různé diskuse k životu s dlouhými vlasy a péči, ale nediskutují se zde konkrétní výrobky a produkty.

Ty mají samostatnou kategorii fór ve skupině "Konkrétní kosmetické výrobky", kam pište své zkušenosti a otázky týkající se konkrétních značek.

Fóra "Všeobecná rozprava" jsou pak věnována ne-vlasovým tématům. Osobnější věci se řeší ve fóru "Na osobní strunku", které není vidět neregistrovaným lidem.

Konečně skupina ".. o serveru .. " obsahuje jednak fórum "Otázky k serveru a novinky", kam oznamujeme novinky o nových funkcích a můžete zde diskutovat o našem serveru jako takovém, dále fórum ke srazům, testovací fórum - kde si můžete zkusit, jak to tu funguje, aniž byste se báli, že něco pokazíte - a Žumpu, kam přesouváme příspěvky, které obsahují hádky či napadání se (není jich moc, ale jsme jen lidi, takže čas od času se tam něco objeví a je posléze zase smazáno Smile)

4) Zacházejte opatrně s citacemi. Jak píše Daniela:Rozmohly se nám zde mnohonásobné citace, to znamená, že někdo na fóru odpovídá a cituje a ten další zase cituje a tak pořád dokola, až vznikne nekonečná řada, jejíž informační hodnota jest poněkud hůře čitelná a moderátorky to pak musejí odstraňovat a stráví na tom půl dne Confused

Např. takto:

citace:
citace:
citace:
citace:
citace:
Původní příspěvek

Někdo ho okomentuje

Což zaujme dalšího, který se k tomu také vyjádří

Příspěvek vypadá už zajímavě, tak odpoví ještě jeden

No a pak už to lítá....


Takže buďte prosím tak hodní a myslete na čas a energii našich moderátorek, když někoho citujete, a pokud možno to trochu zkraťte - v zásadě vždy stačí ponechat jen ten poslední příspěvek, na který odpovídáte.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.