|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 6:09 pm Předmět: Havraní, modročerná...zkrátka černá jako noc |
|
|
Zakládám vlákno o černé barvě.
Chtěla bych se obrátit na vás všechny, které barvíte černou- zeptat se, jakou značkou, zda barvou nebo přelivem a z jaké původní barvy vlasů.
Dále přemýšlím - když blond existuje teplá a studená, funguje něco takového u černé? Na mě působí studeně modročerná ( nehodí se mi ani k pleti ) ale zajímalo by mě, kde sehnat přirozeně působící černou barvu, vlastně přeliv. Takový trochu "teplejší".
Nejlíp něco mezi tmavohnědou a černou, ale tak aby to byla víc černá, aby nebyla "mrtvá", aby měla odlesky
Zase mám na vlasech černou a znovu jsem si ověřila že mi sluší až když se kapku vymyje, když je krásně černá s hnědým leskem. Nejlíp to dopadá po kombinaci černý přeliv-hnědá henna, odstup asi čtrnácti dnů, to pak je překrásná barva.
Škoda že to nejde koupit dohromady namíchané v krabičce a prsknout na hlavu
Takže čím barvíte? A jak jste právě k černé došli? Co se vám na ní líbí?
A ostatní, jinovlasé krásky, líbí se vám na druhých černá nebo ne? Proč?
hezký večer |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
egle ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 6:19 pm Předmět: Re: Havraní, modročerná...zkrátka černá jako noc |
|
|
Déscantes napsal: | A ostatní, jinovlasé krásky, líbí se vám na druhých černá nebo ne? Proč? |
tak já doufám, že se teďka nikoho nedotknu, ale podle mojí zkušenosti většině lidí černá nesluší (pokud to není jejich přirozená) a to právě proto, že (modro)černá je extrastudená a to opravdu sluší málokomu... většina by udělala mnohem líp, kdyby se barvila třeba na tmavě hnědou, když už chcou mít tmavou, vypadá to mnohem přirozeněji...
suma sumárum znám asi tak 3 lidi, co se barví na černo a opravdu jim to sluší, pro zbytek platí to, co jsem napsala |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bambi >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 6:20 pm Předmět: |
|
|
Já bych zkusila nějakou tmavě hnědou nebo čokoládou-mě vše stejně chytá tmavěj a už středně hnědá na mě vypadala jako černá ale už bych do černé nešla-není ke mě přirozená a myslím, že hodně lidí v ní vypadá bledě a nezdravě, ale pokud někomu sedne tak je to krásné |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 6:28 pm Předmět: Re: Havraní, modročerná...zkrátka černá jako noc |
|
|
egle napsal: |
tak já doufám, že se teďka nikoho nedotknu |
Neboj, nedotkneš
S tou modročernou máš totiž úplnou pravdu. Nevím, jak je to možné, ale ten nepřirozený a chladný modrý lesk na vlasech zbyde i po obyčejné černé, nejen po modročerné.
Je to zvláštní, ten pigment bude asi všude.
A právě proto píšu o "živé" černohnědé s odlesky, ta barva se mi moc líbí.
Ale hledám tip na značku která toto dělá hned, ne čekat, až se vymyje modrá z obyčejné černé barvy a ona začne vypadat k světu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 6:33 pm Předmět: |
|
|
Des, hnědočerná bývá hodně pěkná, to rozhodně ano... a pokud jsi na to typ, tak to bude rozhodně lepší než studená černá... (bohužel nemůžu posoudit, protože v profilu nemáš fotku )
no a neprodává se nějaká hodně tmavě hnědá, která by měla kýžený výsledek? (odstíny barev nemám moc zmáknutý ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 6:39 pm Předmět: |
|
|
Déscantes napsal: | Jednu tam ještě mám. |
no to sice máš, ale zezadu, z toho prd poznám, jestli se ti ta barva hodí nebo ne
Naposledy upravil egle dne čt říjen 02, 2008 6:41 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kathory >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 6:42 pm Předmět: |
|
|
Tak já souhlasím s Egle. Hnědočerná je krásná (na těch, kterým sluší), ale jinak mi dost vadí chemická studená černočerná, extra zvlášť na spoustě světlých holkách... To je většinou hrůza a děs. Většinou to jsou nějaké gothky a metalistky, a vypadá to fakt děsně. Zvlášť když je původní barva světlá. A moc se mi nelíbí, jak uměle to působí. Nicméně jsem se setkala už i s takovými, kteří mají přírozeně černé normálně a to je pak krása. Působí to i zivěji, než ta mrtvolná chemická čerň.
A ještě větši "krása" je, když začne na světlých vlasech černá odrůstat... To pak působí jako plešky :-/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 6:45 pm Předmět: |
|
|
Kathory napsal: | A ještě větši "krása" je, když začne na světlých vlasech černá odrůstat... To pak působí jako plešky :-/ |
jo!!, to jsem úplně zapomněla... světlý odrosty, to je fakt humus, pleš jak vyšitá |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|