Jak udělat, aby narostly dlouhé vlasy?
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 67, 68, 69  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Péče o dlouhé vlasy
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=2f3e20f86c01ccc9178ce865f8c77964Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
whatsername
0-7
0-7


Založen: 24.10.2006
Příspěvky: 1

PříspěvekZaslal: út říjen 24, 2006 8:14 pm    Předmět: Jak udělat, aby narostly dlouhé vlasy? Citovat

Chtěla bych mít dlouhé vlasy. Ted' je mám asi tak na ramena, ale vepředu je mam ještě sestříhané... mám hodně jemné vlasy a teď taky dost nekvalitní. Poslední dobou mi dost vypadávají a celkově vypadají strašně. Meju si je každý den a asi jim nevěnuju moc velkou péči, používám hodě fén... a šampony taky nemám moc kvalitní. Asi v únoru jsem se nechala ostříhat (velká chyba!) a pak, když už mi to trochu narostlo, jsem doma vzala nůžky a ostříhala se sama...(ještě větší chyba...) od té doby jsem u kadeřníka nebyla. Ale moc bych chtěla - když ne dlouhé, tak aspoň delší vlasy jako jsem měla předtím. Jenže se mi zdá, že málo rostou... a kdybych si je šla nechat zastřihnout, tak bych se dlouhých už vůbec nedočkala Sad Nevíte prosím, co bych měla udělat, aby my rychleji rostly a byly kvalitnější?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní
Anonymní





PříspěvekZaslal: út říjen 24, 2006 9:45 pm    Předmět: Citovat

Jujky, holka, ty těm vlasům dáváš. Shocked Takže tady je pár zaručených rad, jak to zvládnout:

1.) Nebarvit, netrvalit, neodbarvovat, nemelírovat a jinak chemicky neničit ani nezatěžovat.
2.) Nenechat prostřihávat a a vyrábět "oškubané" účesy.
3.) Vyhodit fén.
4.) Mýt asi tak každý třetí den, když je myješ moc často, zbavuješ kůži přirozeného ochranného prostředí a mazu, námáháš tím kořínky a vlasy jsou pak slabé a přesušené.
5.) Vyházej všechny mizerné šampony z drogerie plné silikonu, a sežeň si v obchodech s bioprodukty bylinný šampon, případně kondicioner (ten ale nepoužívej moc často, stačí tak ob dvě mytí, aby nebyly vlasy moc zatěžované). Mně se velmi osvědčil Urtekramm (pro Tebe asi Aloe) www.urtekramm.cz, ale výborné jsou i šampony od Logony, Lavery a Weledy nebo Hádkovy mycí oleje na vlasy: http://80.188.106.112/Products.aspx?NodeCode=N01031400000
6.) Pořiď si dřevěný hřeben nebo kartáč s kančími štětinami vsazenými přímo do dřeva (pozor, ne do gumy, ta vlasy škube a elektrizuje). Hřeben by neměl být samá tříska a mít ostré hrany a příliš husté zuby. Řidší strana oboustranného je OK.
7.) Pořiď si a užívej podpůrné prostředky: vitamíny a minerály na vlasy - biotin, panthenol, křemík,vápník, zinek apod. Nemusí být drahé, látka je to stále stejná, ať za ni dáš 1000 nebo jen stovku. Dobré je zobat dýňová semena, jsou samý prospěšný olej a zinek.
8.) Podpůrná kosmetika: mně se osvědčil posilující lopuchový výluh, nanáší se na pokožku pod vlasy, k sehnání opět ve zdravé výživě.Proti třepení konečků na ně nanášej nesmývací prostředek, např. Gliss Kur, Avon. Jinak to nepřeháněj s lakem apod, zbytečně to zatěžuje vlasy a slepené se pak při česání snáze trhají.

Po tomto všem by Ti měla narůst hříva a stav vlasů by se měl o hodně zlepšit. Tolik ode mne, kolegové mě jistě doplní Smile . Tak držím palce!
Návrat nahoru
Anonymní
Anonymní





PříspěvekZaslal: út říjen 24, 2006 9:47 pm    Předmět: Citovat

Ještě jsem si vzpomněla, pro urychlení růstu vlasů se nově objevily šampony a vody na vlasy s kofeinem. Sama jsem nezkoušela, tak za výsledek neručím. A hlavně nepodléhej střihacím záchvatům Wink . Vyřádi se na něčem jiném.
Návrat nahoru
MIMISEK
>RADA STARŠÍCH<


Založen: 23.8.2006
Příspěvky: 832

PříspěvekZaslal: pá říjen 27, 2006 8:56 am    Předmět: Citovat

Já se o dlouhé vlasy taky snažím... a zatím mně docela rostou rychle, podle reakcí okolí, ale mně to pořád nestačí... Používám hodně vitaminy, ale vždycky si dám měsíc pauzu, aby si vlasy nezvykly. Hodně jsem si vlasy oplachovala kopřivovou vodou. Vitaminy jsem používala Biosil, někdy panthenol... Teď bych chtěla zkusit Fitoval, ale uvidím podle ceny a kdyžtak se vrátím k Biosilu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zuzu21
21-40
21-40


Založen: 5.2.2007
Příspěvky: 26

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2007 10:47 pm    Předmět: Citovat

Mě mamka vždycky říkala, že na růst vlasů je vlaštovičník. Nevíte o tom někdo něco?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lavvina
8-20
8-20


Založen: 13.3.2007
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 3:10 am    Předmět: Vlaštovičník je na bradavice Citovat

Oranžové mléko z vlaštovičníku většího se používá na bradavice. Sama jsem to kdysi vyzkoušela a na menší bradavice působí skvěle, ale myslím si, že obsahuje dost agresivní látky. Nevím zda se dříve používal i na vlasy, ale pokud ano, tak každopádně doporučuji zjistit nejdříve přesnou přípravu a použití. Aby sis víc neuškodila než pomohla.
Ahojky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
helenkaaa
81-160
81-160


Založen: 2.3.2007
Příspěvky: 134

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 8:00 am    Předmět: Citovat

Já tak přemýšlím, po čem narostly vlasy mně... a mám pocit, že mi začaly růst přesně v okamžiku, kdy jsem se smířila s tím, že budou krátkéSmile Jednu dobu jsem používala Panthenol, to je asi dobrý základ. No a důležité je vyhýbat se stresu (lehko se to řekne, ale po minulé státnici jsem si musela nechat zkrátit konečky o deset centimetrů). A vůbec ze všeho nejdůležitější je trpělivost:-) To, co mám na hlavě já, trvalo šest let:-)
Jinak už bych jen opakovala správnou životosprávu, nefénovat, nebarvit...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ilona
***moderátorka***


Založen: 13.10.2006
Příspěvky: 7425

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 9:32 am    Předmět: Citovat

Zuzu21 napsal:
Mě mamka vždycky říkala, že na růst vlasů je vlaštovičník. Nevíte o tom někdo něco?


Někde jsem to četla, pár listů vlaštovičníku se přidávalo do výluhu(nebo vývaru?) z kopřiv a ořechových listů .Pokud ten článek ještě někde doma najdu, tak to sem dám.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Medea
161-320
161-320


Založen: 23.11.2006
Příspěvky: 199

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 1:32 pm    Předmět: Citovat

Není co dodat, Fairy´s odpoved je dokonalá! Wink

Urychlit rust vlasu se asi nedá. Vlasové korínky mají dokonce fáze odpocinku, tehdy vlasy nerostou. U mne treba tuhle zimu vubec nerostli, a taky sem je neco skracovala. Abych je ale mnela vsechny na jednu dílku, musela bych ostríhat asi 10 cm, a pockat zase 2 roky nez mi dorostou. Tak to né. Doufám az vyjde slunícko, ze zase porostou!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
galadriel
161-320
161-320


Založen: 3.1.2007
Příspěvky: 311

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 1:52 pm    Předmět: Citovat

Fairy schrnula vse perfektne. Mozna bych jenom zduraznila, ze to, jak casto si myjes vlasy, hraje rozhodujici roli. Kdyz budes vlasy myt kazdy den nebo obden, vlasy budou slabe a jemne. Chce to tak myt vlasy dvakrat do tydne. Mozna na zacatku se ti bude zdat, ze chodis jak santus, ale vlasy se daji po nejake dobe do poradku a budou vypadat delsi dobu svezi. Ja pracuji na tom se dopracovat k tomu, ze kdyz jsem byla mensi, myla jsem vlasy 1krat tydne vzdy v nedeli, kdyz jsme prijeli z vikendu. A vlasky rostly, byly o hodne lepsi nez dneska. jednu dobu jsem myla i kazdy den a to je to nehorsi co muzes udelat. Vlasy silene namahas a dlouhych se nedockas, protoze porad budes muset zastrihavat konce, jak budou slabe. Jako mensi jsem treba rok nechodila ke kadenici a nic jsem nepozorovala, ze by vlasy byly nejake oslabene na koncich. Posledni roky jsem videla, jak ty konce trpi a musely dolu. Podle mne to bylo hlavne zpusobene tim castym mytim. Protoze jednu dobu jsem uz chemii na hlave nemela a stejne jsem kvuli koncum musela ke kadernici temer kazdy mesic. Tady plati min je vic.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 67, 68, 69  Další

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.