|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Mikinka 0-7
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 10:36 am Předmět: Henna: a vše o ní... |
|
|
Ahojte kočky, som síce zo Slovenska ale tiež by som sa k Vám rada pripojila a poradila sa s Vami. Mám vlasy asi po pás svetlohnedéj farby, nikdy som si ich neobarvila,používala som len hennu bezfarebnú na regeneráciu, bolo to super. Asi pred piatimi týždnami som to zopakovala a neviem čo sa stalo ale obarvilo mi to vlasy a tie chytili hrdzavý nádych. Neviem ako sa ho mám zbaviť, strašne ma to trápi a som s toho zúfalá, hrozne sa toho nádychu chcem zbaviť ale neviem ako a farbiť si ich nechcem. Ak s tým máte niekto skúsenosť ao to odstrániť a viete poradiť budem veľmi rada. Vopred ďakujem |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 8:23 pm Předmět: |
|
|
Ahojky,
vítej mezi námi. Já bych Ti radila počkat. Mně trvalo asi šest týdnů, než se mi henna z vlasů dobře vymyla. Zřejmě byla v obalu na bezbarvou hennu ta barevná. Vydrž, myslím, že to postupně smyješ. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Mikinka 0-7
|
Zaslal: so říjen 28, 2006 2:17 pm Předmět: |
|
|
Díky Fairy, aj ja mám pocit že sa mi to vymýva, podľa mna tam prišlo k zámene, lebo už ked som si to dávala na hlavu malo to inú farbu ako tie predošlé zábaly....hm no čo už, stalo sa.......ďakujem |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Dragomira 8-20
|
Zaslal: so říjen 28, 2006 3:39 pm Předmět: |
|
|
Ptala jsem se na tu bezbarvou hennu a bylo mi řečeno, že prý i bezbarvá může trochu barvit, protože se nikdy nepodaří dokonale odstranit ty látky, co barví.
Nevím, nejsem odborník. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Mikinka 0-7
|
Zaslal: po říjen 30, 2006 1:00 pm Předmět: |
|
|
to je fakt dobré zistenie, vždy som mala po tom dobrú kvalitu vlasov, teraz sa to budem báť aplikovať aby mi to neobarvilo zasa vlasy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Arweno 0-7
|
Zaslal: út říjen 31, 2006 5:04 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
ja mam zkusenost, ze me i po bezbarvy chytly vlasy trochu nadech do zrzava. Kdyz pockas tak mesic, vymeje se. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Dragomira 8-20
|
Zaslal: út říjen 31, 2006 9:10 pm Předmět: |
|
|
Aby byla normální henna hezky červená a ne zrzavá, zalévá se černým čajem a ne vodou. Čaj sám o sobě by neměl barvit, ale nějak resguje s hennou. Tak možná by to pomohlo, aby kdyžtak nabarvení bezbarvou nebylo ošklivé. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ještěrka 161-320
|
Zaslal: čt listopad 02, 2006 7:21 am Předmět: |
|
|
i barevná henna je barvivo čistě přírodní, česky se ta rostlina jmenuje kamejník barvířský. Pak existuje druh kamejníku který barví na černo a druh, který nebarví vůbec a tož to je zrovna tvá bezbarvá henna. Můje osobní zkušenost mi napovídá, že nejlepší na regeneraci vlasů je ta zrzavá indická henna. Nedoporučuju ji kupovat jen tak v drogerce, ale myslím, že v obchodní síti Sanu Babu, je to obchod s indickými prkotinami se dá sehnat pravá indická henna, která dovede zázraky. Jen je po ní člověk kapku nazrzlý |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út listopad 07, 2006 1:40 pm Předmět: |
|
|
Chtěla bych se zeptat,může se henna aplikovat na barvené vlasy nebo musí být vlasy bez chemických zásahů? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ještěrka 161-320
|
Zaslal: st listopad 08, 2006 8:58 am Předmět: |
|
|
Na škatulce píšou, že se musí nějaký čas počkat, ale pokud koupíš poctivou hennu, tak to tolik nevadí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|