|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Sim ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: pá únor 01, 2008 4:34 pm Předmět: |
|
|
Tuhle jsem měla ve městě málo času a šla si pro hennu od hennecolor, a tak dlouho jsem vybírala, až jsem si nakonec vzala přírodní v dojmu, že jde o tu bezbarvou (tedy neutrální) hennu, Ale ouha, ona to byla ta čistá Lawsonie, takže krásná červeňoučká barvička Ale zdálo se mi, že to vlasům hooodně prospělo, vždycky jsem používala nějaké odstíny, ale ta čisťunká lawsonie je mnohem víc zpevnila a zregenerovala. Takže PŘÍRODNÍ = červená (Lawsonie) , BEZBARVÁ (NEUTRÁLNÍ) = bezbarvá (cassia) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
TamtaOna 321-600
|
Zaslal: pá únor 01, 2008 5:26 pm Předmět: |
|
|
Sim napsal: | Tuhle jsem měla ve městě málo času a šla si pro hennu od hennecolor, a tak dlouho jsem vybírala, až jsem si nakonec vzala přírodní v dojmu, že jde o tu bezbarvou (tedy neutrální) hennu, Ale ouha, ona to byla ta čistá Lawsonie, takže krásná červeňoučká barvička Ale zdálo se mi, že to vlasům hooodně prospělo, vždycky jsem používala nějaké odstíny, ale ta čisťunká lawsonie je mnohem víc zpevnila a zregenerovala. Takže PŘÍRODNÍ = červená (Lawsonie) , BEZBARVÁ (NEUTRÁLNÍ) = bezbarvá (cassia) |
Krásné Konečně máme odpověď! Díky Ti
(jakou jsi měla barvu před tou červenou?) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá únor 01, 2008 5:49 pm Předmět: |
|
|
Mě po přírodní červené chytil odstín vlasů do hooodně červeně kaštanové . A ta vůně byla opravdu poctivá hennová jak má být , když do ní není nic jiného bylinného přidáno. Čistá vůně sena a louky. A taky se mi ji už nepodařilo ani trochu vymýt . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janis 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: pá únor 01, 2008 8:11 pm Předmět: |
|
|
A co takový ten regenerační zábal hennový z dm, ten je do zrz??? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: so únor 02, 2008 12:05 pm Předmět: |
|
|
TamtaOna napsal: | Krásné Konečně máme odpověď! Díky Ti
(jakou jsi měla barvu před tou červenou?) |
Používala jsem kaštanovou hennu smíchanou ze zlatou blond, takže vlasy jsem měla spíš tmavší se zrzavými odlesky...po té přírodní červené to chytlo červenější odlesky, změna barvy šla poznat zejména na světle, ale vážně, co se týče zpevnění a regenerace, tak opravdu skvělééé I ta barva se mi zalíbila víc, asi u tohoto "omylu" zůstanu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: so únor 02, 2008 12:08 pm Předmět: |
|
|
Janis napsal: | A co takový ten regenerační zábal hennový z dm, ten je do zrz??? |
Regenerační zábal z DM (je na něm napsáno bez barvících účinků) je bezbarvý.(Taková šedá krabička, větší, než hennové barvy z DM). Byl to můj první pokus s hennou a opravdu nebarvil |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janis 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: so únor 02, 2008 2:13 pm Předmět: |
|
|
díky za info No asi zkusím tu, nebo nevím.....nechci nic výraznýho, snad jen nějaký odlesk.....na ty moje světle hnědý vlasy.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
TamtaOna 321-600
|
Zaslal: po únor 04, 2008 2:21 pm Předmět: |
|
|
- bezbarvá (neutralní) henna - upravená 100% henna bez barvícího efektu
- přírodní henna - 100% henna - Měděná
- vitamínová - směs neutrální henny a bylin podporujících regeneraci vlasů
(kopřiva , bříza, chininovník,..)
(odpověď od Hennecolor) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
heyday 321-600
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 11:48 am Předmět: |
|
|
poridila jsem si vitaminovou bezbarvou - smes bylinek od hennecolor. jeste nevim, kdy se na to vrhnu mozna uz zitra, ale porad k ni chodim cmuchat - voni totiz jako bylinkovy caj |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: pá únor 08, 2008 1:30 pm Předmět: |
|
|
Tak ať se dílo podaří! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|