|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Horalka 81-160
|
Zaslal: po únor 08, 2016 10:44 am Předmět: |
|
|
Ještě dotaz - vitamínová henne color nebo neutrální henne color určitě nebarví? v obojí je i lawsonia... jsem z toho jelen, tak pardon. tyto dotazy tu už určitě byly... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~
Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: po únor 08, 2016 12:30 pm Předmět: |
|
|
Mam dojem ze Zlata blond davala lehky medeny nadech ... a vitaminova obsahuje koprivu, ktera muze svetle vlasy lehce ztmavit pokud vim (patram v pameti po tom co sem tu vycetla) ....
Snad nekdo bude vedet vic, premyslim, kde bych cassiu shanela ja, kdybych potrebovala, ale napada mne snad asi jedine internet. Prodejbylin nebo tak ... nebo i Khadi ma myslim cistou cassiu v nabidce, bez henny.
P.S. Taky to nechapu, davat do cassie byt jen trosicku henny, kdyz to nema barvit ... T_T _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Horalka 81-160
|
Zaslal: po únor 08, 2016 5:05 pm Předmět: |
|
|
Díky za rady. Mám ji vyměněnou za vitamínovou musím si předtím umýt vlasy,nebo stačí navlhčit? Je lepší do ni dát i citrón i třeba heřmánkový čaj? A asi i na vlasy po ramena bude stačit půlka? Děkuji za trpělivost |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~
Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: po únor 08, 2016 5:38 pm Předmět: |
|
|
Citron davat nemusis, neni to henna, nepotrebuje byt "kysela" hermankovy caj je mozno, pokud chces. Mnozstvi popravde nejsem schopna odhadnout, na svoje vlasy pod pas pri hennovani davam ctyri-pet polevkovych lzic a nanasim hlavne k hlave a vlasy obtacim okolo hlavy a posleze "zamaznu" zbytkem z misky ... ze bych byla flekata jsem si nikdy nevsimla, tak by snad po ramena mely stacit tri lzice (pridelat se da vzdy, tady nejsi omezena barvenim/odstavanim )
Co do myti, ja bych si je asi umyla (ale bez kondicioneru), nanesla tohle blaticko, a pak vymyla vodou + dala kondis (pokud pouzivas). Nicmene pokud nemas vlasy nejak priserne mastne, tak staci namocit a na chvilku nechat v rucniku, aby byly vlhke. Je to hlavne o osobnim pocitu ja to teda rikam hlavne z pohledu barviciho, ale on v tom velky rozdil nebude (myslim v principu ) _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Horalka 81-160
|
Zaslal: po únor 08, 2016 6:29 pm Předmět: |
|
|
Ja právě taky vždy jenom barvila... No, dala jsem půlku citronu, lžičku medu a kokosaku, půlku pytlíku henny a děj se co chce...jenom ať nejsem nazrz |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Horalka 81-160
|
Zaslal: út únor 09, 2016 5:54 am Předmět: |
|
|
Můžu potvrdit, že vitamínová nebarví všechno dopadlo ok.
Děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Danča... 8-20
|
Zaslal: čt listopad 24, 2016 3:00 pm Předmět: co přidáváte do bezbarvé henny |
|
|
Ahojky,mám koupenou bezbarvou hennu od Khadí,chci se zeptat,co do ní přidáváte? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Portos 1201-2400. Guru II. kategorie
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Danča... 8-20
|
Zaslal: pá prosinec 30, 2016 10:58 pm Předmět: |
|
|
Ahojky všem,potřebují poradit...mám melirovane vlasy světlým melirem a chtěla bych používat i bezbarvou hennu sennu casii od Khadi,myslíte,ze mohu takto kombinovat melir a bezbarvou hejnu vždy s odstupem?děláte to takto některá,mate s tím někdo zkusenosti? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Vladimirovna 21-40
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|