|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
LittleStar 321-600

|
Zaslal: út únor 12, 2008 10:04 pm Předmět: |
|
|
já jsem si do henny přidala perníkový koření a taky se očuchávám - krása, a dokonce mi vlasy očuchával i přítelův pes a mlsně se olizoval  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Awerin >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: st únor 13, 2008 3:18 pm Předmět: |
|
|
HU já se vám zapomněla pochlubit Henna chytla překrásně, nejsem červenovláska, chytla do zrzava s červenými odlesky ve stínu vypadají hnědozrzavě =) Takže takový krásný přirozený odstín =)) Fotku bohužel nemám, protože foťák si brácha odvezl na hory, ale pak pořídím =)
Jinak jsem do té měděné henny přidávala trošku skořice, šťávu z půlky pomeranče, lžičku jojobáku a trošku červené papriky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: st únor 13, 2008 3:30 pm Předmět: |
|
|
Tak to je super, ze se barva povedla. Tesime se na fotku  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
LittleStar 321-600

|
Zaslal: st únor 13, 2008 4:58 pm Předmět: |
|
|
Tak to ráda slyším, že jsi spokojená  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Squirrela 0-7

![]()
|
Zaslal: po duben 14, 2008 1:33 pm Předmět: |
|
|
| O dvě stránky dál píšete o rozdílu mezi přírodní a bezbarvou hennou. Já bych chtěla vyzkoušet neutrální od Urtekramu a píšou u ní, že může dodat mírný odstín. Máte některá konkrétně s touto hennou zkušenosti? Mám svoje světle plavé vlasy se zbytky blond melíru a nechci být zrz, díky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
jitty ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: út duben 15, 2008 11:02 am Předmět: |
|
|
já myslím,že rezavá nebudeš..je to čistá cassia, která maximálně dodává trochu odstín blond vlasům,ale jde do zlatava..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Kris.01 0-7

|
Zaslal: út duben 15, 2008 11:41 am Předmět: Dotázek |
|
|
Ahojky, ted budu mít asi krapet primitivní dotázek, ale s hennou nemám vážně žádné zkušenosti Když používám normální chemické barvy lze na ně dát bezbarvou hennu pro větší lesk?? Předem díky za odpovědi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Squirrela 0-7

![]()
|
Zaslal: út duben 15, 2008 7:08 pm Předmět: |
|
|
jitty - díky za info, i kdyý jsem pochopila, že s ní osobní zkušenost nemáš. Risknu to  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Karmilla >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út duben 15, 2008 7:52 pm Předmět: |
|
|
| môžem potvrdiť, nemá vplyv na farbu ani u svetlých vlasov.. ja som si raz kúpila tú regeneračnú z DMky, ale nebola som nejak nadšená.. s hennou všeobecne nemám skúsenosti, tak som možno aj niečo robila zle. vymývala som to síce dosť, ale smrdeli mi z toho vlasy a boli také trochu ulepené.. posilnilo mi ich to asi len trochu, nič úžasné som nepozorovala.. asi to niekedy skúsim znova, či to bude znova tak.. potom poreferujem:) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|