|
✿
|
Autor |
Zpráva |
marjej 8-20

|
Zaslal: út srpen 14, 2007 8:05 am Předmět: |
|
|
A co říkáte na Planet Spa od Avonu Já jsem přemýšlela, že bych si od nich objednala masku nebo kúru na vlasy. Máte s tím někdo zkušenosti  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
cockatiel 21-40

|
Zaslal: út srpen 14, 2007 8:39 am Předmět: |
|
|
marjej napsal: | A co říkáte na Planet Spa od Avonu Já jsem přemýšlela, že bych si od nich objednala masku nebo kúru na vlasy. Máte s tím někdo zkušenosti  |
Avon neni vubec kvalitni kosmetika, uz jsem vsechno vyhazela! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Llucy >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út srpen 14, 2007 9:03 am Předmět: |
|
|
marjej napsal: | A co říkáte na Planet Spa od Avonu Já jsem přemýšlela, že bych si od nich objednala masku nebo kúru na vlasy. Máte s tím někdo zkušenosti  |
Já jsem měla z řady Planet Spa masku s olivovým olejem a pak olejovou kúru na vlasy a super, nemůžu si stěžovat, vlásky byly hebké a dobře rozčesatelné... A četla jsem tady na fóru, že velmi dobrý je od AVONU taky šampon s mákem a mandlovým mlékem, chce to vyzkoušet, ale myslím si, že ta řada PLANET SPA je to nejlepší z AVONU.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út srpen 14, 2007 10:37 am Předmět: |
|
|
Já měla taky tu olejovou kúru od Planet Spa,ale moc mě neuchvátila. Měla tam silikon(ale vymývací) a taky se mi blbě nanášela na vlasy-vůbec mi na nich nedržela a spíše jsem to měla jen na rukách. Tak jsem lahvičku vylila a teď do ní dávám ty jednorázové masky Swiss O Par z Rossmana nebo dmka. Takže nemám problémy s tím otevřeným sáčkem Pak jsem od Avonu ještě měla ten ochranný sprej na léto,ale zas sem nebyla spokojená,tak mám jen tu lahvičku a do ní přelévám jiné věci které se mi neprakticky skladují nebo nanášejí na vlásky. Nezkoušela jsem sice šampony od Naturals,ale měla jsem jednou vzorek těch šamponů Advance Techniques a byla to hrůza. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
cockatiel 21-40

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 10:41 am Předmět: |
|
|
Tree napsal: | mě příde že avon jenom krásně voní,ale po kvalitě - známe... |
Krasne voni a to je vsechno. Jeste mi vysusuje vlasy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|