|
✿
|
Autor |
Zpráva |
pimpa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so červen 14, 2008 9:31 pm Předmět: |
|
|
Nějak mi to nezapočítává nové příspěvky! Takhle mi ty vlasy nikdy nevyŕostou! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Montymimi 321-600
|
Zaslal: so červen 14, 2008 9:36 pm Předmět: |
|
|
jak je napsáno nejnovější příspěvek, tak je tam napsaný čas o hodinu méně než je odeslaný |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: so červen 14, 2008 10:08 pm Předmět: |
|
|
pimpa napsal: | Aha napsal: | Forum Hracicky nezapocitava prispevky ) |
Nepořádek, nepořádek! |
To je schvalne, bylo by to dost jednoduche, nasbirat "pocty" ) _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá červen 20, 2008 12:10 pm Předmět: |
|
|
aháááááá, vážně to nejde, ty vzkazy !!!! zkoušela jsem to znovu, jestli nebyla chyba na mý straně, a ne... teda aspoň lidskej faktor neselhal... ahááááá, bůůůů _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po červen 23, 2008 12:47 am Předmět: |
|
|
mám už tady asi 2 měsíce problém z přihlašovánim:
když kliknu normálně na "přihlásit" pod kolonkou s jménem a heslem, tak mi naskočí okno "nemáte oprávnění prohlížení tohoto zdroje".
Když ale nekliknu na "přihlásit" ale kliknu na něco jinýho třeba na "start" nebo "nějaký forum i pro neregistrovaný" tak se mi stránka otevře a automaticky i s mojí ikonkou tzn že sem přihlášena.
Když kliknu na něco osobního jako třeba "lidé" nebo "vylevka radosti i strasti", tak se u prostřed stránky objeví kolonky už vyplněný mym heslem a nickem a když kliknu na "přihlasit" tak mě to pustí bez tý hlášky jako když se přihlašuju prvnim způsobem..
jako neni to vážnej problém,všechno jinak fachá, ale už je to celkem dlouho a nevim jestli je problém u mě nebo na DV.. u jinejch stránek se mi to nestalo. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=SME0ZDWnOrg |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kathory >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po červen 23, 2008 9:54 am Předmět: |
|
|
Jojo, dělá mi to samé co Tree. Taky už dlouhou dobu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
speedy.gonzales391 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po červen 23, 2008 2:35 pm Předmět: |
|
|
mně to taky občas blbne jak píšou Tree a Kath |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: po červen 23, 2008 2:39 pm Předmět: |
|
|
Jojo, o tom take vime, pokud si clovek nezatrhne "zapamatuj prihlaseni", tak to ma tendenci blbnout. Dame si to jako dalsi kolo oprav. _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
speedy.gonzales391 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po červen 23, 2008 2:52 pm Předmět: |
|
|
Aha napsal: | Jojo, o tom take vime, pokud si clovek nezatrhne "zapamatuj prihlaseni", tak to ma tendenci blbnout. Dame si to jako dalsi kolo oprav. |
i tak mi to sem tam blbne, teď už skoro nee |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út červen 24, 2008 6:05 pm Předmět: |
|
|
Aha napsal: | Jojo, o tom take vime, pokud si clovek nezatrhne "zapamatuj prihlaseni", tak to ma tendenci blbnout. Dame si to jako dalsi kolo oprav. |
mě to blbne ikdyž mám zatrženo "zapamatuj prihlaseni" _________________ http://www.youtube.com/watch?v=SME0ZDWnOrg |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|