|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Diamanta 81-160

|
Zaslal: ne květen 01, 2011 3:39 pm Předmět: Kontakty na kosmetičky |
|
|
Ahoj,
napadlo mě, když už tady je docela slušná databáze kadeřnic, jestli by nebylo záhodné vytvořit i něco podobného i s kosmetičkami (a podobnými
Momentálně marně sháním nějakou kosmetičku z Prahy, se kterou by měl někdo zkušenost a která by měla trochu příznivé ceny. Ceny za klasické ošetření kolem 500 mi zrovna vhodné nepřijdou, nemáte někdo tip na nějakou v Praze za slušnější ceny? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
jitty ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: st květen 04, 2011 10:18 am Předmět: |
|
|
a nepatří to spíš do krása, zdraví atd.? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sidonie ADMIN

|
Zaslal: st květen 04, 2011 10:20 am Předmět: |
|
|
Patří.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: pá květen 20, 2011 9:57 am Předmět: |
|
|
Potřebovala bych nějakou dobrou a levnou kosmetičku v Brně, nevíte někdo? Už mě ty jebáky nebaví  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
kamsilka 21-40

|
Zaslal: st srpen 24, 2011 8:03 pm Předmět: |
|
|
Když jsem tady na to tak narazila, tak bych se zeptala, jestli někdo neznáte nějakou dobrou kosmetičku v okolí Nového Města na Moravě? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
VelvetRose 8-20

|
Zaslal: pá září 30, 2011 8:24 pm Předmět: |
|
|
zetonek napsal: | Potřebovala bych nějakou dobrou a levnou kosmetičku v Brně, nevíte někdo? Už mě ty jebáky nebaví  |
A pomáhá to, já byla u jedné ted, říkala, že si moc vyskakovat finančně nemůžu a z původ. rozsahu 350-400 vypočítala 540 takže jsem poto další zrušila a asi budu shánět jinde. kolik je ideální cena? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Pawluška >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá září 30, 2011 8:48 pm Předmět: |
|
|
Ahojky,
Já taky už pěkně dlouho scháním kosmetičku v Praze.Zatím sem narazila bohužel jen na ty drahé.A za ošetření pleti se mě dávat okolo 600 korun dávat opravdu nechce.Mají to děsně předražené.Dřív když jsem bydlela na malém městě tam sem chodila na kosmetiku a za celé ošetřní jsem platila okolo 200 korun a to používala hodně kvalitní kosmetiku.Takže tady na tom dost vydělávají.Ale poku někdo znáte nějakou dobrou budu rada za kontakt Děkuji moc!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Diamanta 81-160

|
Zaslal: so říjen 01, 2011 9:40 am Předmět: |
|
|
Pawluška napsal: | Ahojky,
Já taky už pěkně dlouho scháním kosmetičku v Praze.Zatím sem narazila bohužel jen na ty drahé.A za ošetření pleti se mě dávat okolo 600 korun dávat opravdu nechce.Mají to děsně předražené.Dřív když jsem bydlela na malém městě tam sem chodila na kosmetiku a za celé ošetřní jsem platila okolo 200 korun a to používala hodně kvalitní kosmetiku.Takže tady na tom dost vydělávají.Ale poku někdo znáte nějakou dobrou budu rada za kontakt Děkuji moc!  |
Taky to vidím podobně. Byla jsem zvyklá taky na cen kolem 150, 200 kč za ošetření, tak mě pražské ceny trochu vyrazily dech.
Zatím to řeším slevomatama, kde se kosmetika dá sehnat kolem těch 200 kč, ale zase má to nevýhody, že se to musí pracně hledat a platíte dopředu, ale dostupnější variantu každoměsíční kosmetiky v Praze jsem zatím nenašla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 5:34 pm Předmět: |
|
|
Vidím že nikdo o kosmetičce v Brně neví
Myslela jsem nějaké levné studio mezi panelákama. Tam jsem taky našla kadeřnictví kde mi ostříkali vlasy za pár kaček. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Atherlian 21-40

|
Zaslal: pá květen 11, 2012 9:59 pm Předmět: |
|
|
Já mám výborné zkušenosti s touto kosmetikou:
http://kosmetickestudiochrlice.webnode.cz/
je v Brně-Chrlicích. Paní kosmetička je moc příjemná, hodná, vždy poradí a je moc milá. Opravdu můžu jen doporučit
Jinam bych už nešla  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|