|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Tyrkenit 81-160

|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 1:54 pm Předmět: |
|
|
Jo, pravděpodobně to budeš mít tmavší. Jediné castingy, co zesvětlují jsou ty, co začínají desítkou - a taky nezesvětlují moc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 4:01 pm Předmět: |
|
|
Rozhodně dokáží zesvětlit. Mě odstín Karamel a Ledová duhová po vymytí (asi tak 4 umytí) odbavil vlasy tak o dva odstíny do střednězrzavo hnědé a to vlasy hlavně vzadu u krku, kde své přírodní mám takové spíš tmavohnědé. Bylo to vidět ale až po tom vymytí Castingu. _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
http://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Tyrkenit 81-160

|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 6:08 pm Předmět: |
|
|
zetonek napsal: | Rozhodně dokáží zesvětlit. Mě odstín Karamel a Ledová duhová po vymytí (asi tak 4 umytí) odbavil vlasy tak o dva odstíny do střednězrzavo hnědé a to vlasy hlavně vzadu u krku, kde své přírodní mám takové spíš tmavohnědé. Bylo to vidět ale až po tom vymytí Castingu. |
Tvoje vlasy jsem neviděla, ale pokud se nepletu tak v castingu není nic, co by vlas "odbarvilo". Možná se mohly zdát odlesky světlejší nebo něco - to my udělala třeba 734 - Medový jantar. Když se barva vymývá, tak jde většinou do zrzava a tím se může zdát světlejší. Přelivy by měly ztmavovat nebo měnit odlesky.
Ale jak říkám, tvoje vlasy jsem neviděla  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
eetynka 321-600

|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 6:37 pm Předmět: |
|
|
Dakujem dievcata. ze sa to vymyva do hrdzava ma tiez velmi nepotesilo, takze budem hladat ine riesenie. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
zetonek ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 8:22 pm Předmět: |
|
|
Tyrkenit napsal: | zetonek napsal: | Rozhodně dokáží zesvětlit. Mě odstín Karamel a Ledová duhová po vymytí (asi tak 4 umytí) odbavil vlasy tak o dva odstíny do střednězrzavo hnědé a to vlasy hlavně vzadu u krku, kde své přírodní mám takové spíš tmavohnědé. Bylo to vidět ale až po tom vymytí Castingu. |
Tvoje vlasy jsem neviděla, ale pokud se nepletu tak v castingu není nic, co by vlas "odbarvilo". Možná se mohly zdát odlesky světlejší nebo něco - to my udělala třeba 734 - Medový jantar. Když se barva vymývá, tak jde většinou do zrzava a tím se může zdát světlejší. Přelivy by měly ztmavovat nebo měnit odlesky.
Ale jak říkám, tvoje vlasy jsem neviděla  |
Bohužel byly opravdu zesvětlené a to o dost a na první pohled. Jak říkám z tmavěhnědé tak po středně až světle zrzavohnědou. Nejdřív jsem měla ten karamel a pak ledovou duhovou. Až se tyto dva odstíny vymyly - každý vydržel tak 4 umytí, vlasy byly viditelně odbarvené a zničené. :-/ _________________ Jestli mate sluchatka (ne bednicky!) tak si pustte nahlas tohle video (je bez obrazu)
http://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Alchemi 0-7

|
Zaslal: pá leden 03, 2014 5:34 pm Předmět: |
|
|
Nemá tu někdo náhodou zkušenost s odstínem Rubínová červená 664? Asi jsem se měla zeptat dřív, protože jsem jí už dnes koupila. Ale zajímá mě, jak vám chytla, nemáte třeba fotku? Děkuju.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Surrya 81-160

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 12:11 pm Předmět: |
|
|
Nemáte někdo zkušenost se Sublime mousse odstín 83 (sluneční blond)? Slyšela jsem, že chytá trochu tmavěji ale nemůže nikde najít fotky. Barvila jsem se skandinávskou blond, ale místy mi to chytlo plně do bíla, takže bych se ráda přiblížila svojí původní špinavé blond.... Ale na tmavší odstín nemám odvahu, jelikož většina pak chytá už do hněda.
Nevíte jak chytá na světlé vlasy? Díky moc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
zanet 161-320

|
Zaslal: út únor 18, 2014 4:44 pm Předmět: |
|
|
Ahoj zas jsem se vrátila k sublime mousse - já tu barva mám prostě ráda ale moje oko v regálu s barvama na vlasy vidělo novou barvu od Lorealu Prodigy. Nemáte s ní někdo zkušenost nebo nemůžete jí někdo porovnat se sublimkou ? Mají moc hezký obaly a odstíny. Ale nikde moc o tom není info.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
zanet 161-320

|
Zaslal: ne květen 17, 2015 4:23 pm Předmět: Sunkiss jelly |
|
|
Ahojda, nezkousel nekdo z vas casting sunkiss jelly od lorealu ? Je to gel, ktery ma jemne zesvetlit vlasy (ve stylu "vysisovane od slunicka"). Da se na suchy vlasy a teplem se aktivuje. Pouziva se jen na nebarvene vlasy (ale pry se da pouzit i na barvene). Obsahuje malou davku peroxidu. Ale tak by to mohlo byt neco jako takove to zesvetleni slabsim peroxidem (taky na to nekde diskuse) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jitul 41-80

|
Zaslal: út květen 19, 2015 4:22 pm Předmět: Re: Sunkiss jelly |
|
|
zanet napsal: | Ahojda, nezkousel nekdo z vas casting sunkiss jelly od lorealu ? Je to gel, ktery ma jemne zesvetlit vlasy (ve stylu "vysisovane od slunicka"). Da se na suchy vlasy a teplem se aktivuje. Pouziva se jen na nebarvene vlasy (ale pry se da pouzit i na barvene). Obsahuje malou davku peroxidu. Ale tak by to mohlo byt neco jako takove to zesvetleni slabsim peroxidem (taky na to nekde diskuse) |
já jsem ho zkoušela, a zesvětlil mě trošku barvené vlasy, ale myslím, že sprej more blond má větší účinek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|