|
✿
|
Autor |
Zpráva |
wensdy 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: út červenec 14, 2015 3:08 pm Předmět: |
|
|
nevím jak u tebe. ale mě stačí 30 minut. Déle jak hodinu si "blátíčko" nemůžu dovolit v žádnou roční dobu, neb mi to spouští migrénu...
Edit. jak jsem napsala k tomu splynutí, bude průhledná jako sklo, tedy výsledek bude dost záviset na barvě (odstínu) šedin
http://www.touchback.sk/public/application#buyHairMarker
je to vlastně něco jao řasenka na vlasy(tužka na obočí)? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
nezabudka 161-320
|
Zaslal: st červenec 15, 2015 4:33 pm Předmět: |
|
|
No, veď toto, že mám tiež z počutia sprostredkované skúsenosti, že sa to nevymylo...tak trocha bojím...neničí to vlasy? Predsa len je to tiež chemka. Budem na to potom na jeseň môcť zas dať hennu/cassiu?
Skúšala som teraz cassiu dať na kratšie a nechytila mi a dlho to nezvládam na hlave. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
blondýna_z_Londýna 21-40
|
Zaslal: st červenec 15, 2015 4:52 pm Předmět: |
|
|
Ty pytlicky od palette mají slabý peroxid, snad jen 2až 3% tak to je stejné jako zesvětlování peroxidem a citronem, a mnoho lidir na to pak dává bez problémů hennu, i já . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: st červenec 15, 2015 5:15 pm Předmět: |
|
|
Já bych si jen dovolila upozornit, že do zelena jde s peroxisem nikoliv henna (casia a lawsonia) ale indigo. To je obsaženo například v hnědé heně |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
nezabudka 161-320
|
Zaslal: st červenec 15, 2015 10:24 pm Předmět: |
|
|
Aha. Čiže to zosvetľuje, to nechcem...chcem len natónovať biele.
Dnes som si bola v DM a pozerala som tie sáčky a mali akurát platinovú blond, asi 3 odtiene červenej, tmavohnedú a skoročiernu, tak som nakoniec kúpila také tie jednorázové balenia masiek na vlasy k tým farebným šampónom, jednu Blond a jednu More Blond, z tej hnedej rady nemali, škoda, tak trochu budem experimentovať. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
nezabudka 161-320
|
Zaslal: st červenec 29, 2015 2:51 pm Předmět: |
|
|
Dobre, takže výsledky s jednorázoými maskami Balea Blonde a Mor Blonde - na šediny nechytila ani jedna, zato na vlasy sú naozaj skvelé, jednak urobia fakt pekné zlatavé odlesky, jednak vlasy sú po nich pružné, dobre sa češú a nemastia sa rýchlo.
Blbé je, že to množstvo mi stačilo vždy len úplne na vrch hlavy, takže tipovala by som to, že vhodné tak na účes na ježka, , na normálne vlasy by ich bolo treba viac, na moje tipujem aj 5-7....a to by už bola iná pálka... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tyrkys 81-160
|
Zaslal: čt leden 07, 2016 7:28 pm Předmět: |
|
|
Ahojky holky
v pondělí jsem dala 3 vrstvu čisté henny na vlasy do ní jsem přidala pouze převařené červené víno a 3 lžíce octa, žádný olej a po umytí barva krásná i po dalších dnech drží jak přibytá což jsem moc ráda,ale co mne mrzí je to, že vlasy se mi po henně začaly více mastit. Co s tím? máte nějaký typ? Myju březovým šamponem obyč a alverde nebo balea balzam na vlasy to vše bez silikonu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Harik 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: čt leden 07, 2016 9:53 pm Předmět: |
|
|
nezabudka napsal: | Dobre, takže výsledky s jednorázoými maskami Balea Blonde a Mor Blonde - na šediny nechytila ani jedna, zato na vlasy sú naozaj skvelé, jednak urobia fakt pekné zlatavé odlesky, jednak vlasy sú po nich pružné, dobre sa češú a nemastia sa rýchlo.
Blbé je, že to množstvo mi stačilo vždy len úplne na vrch hlavy, takže tipovala by som to, že vhodné tak na účes na ježka, , na normálne vlasy by ich bolo treba viac, na moje tipujem aj 5-7....a to by už bola iná pálka... | Co jsi s tou maskou dělala? Mně vydrželo jedno balení bohatě na dvakrát! Musíš mít asi mnohem hustší a sušší vlasy. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: pá leden 08, 2016 3:14 pm Předmět: |
|
|
Tyrkys, podle mě si pokožka hlavy připadala přesušená, tak se začala bránit tím, že začala produkovat víc mazu. Problém je v tom, že když si pak vlasy umyješ dřív než obvykle, utvrdíš ji v tom, že je třeba stále domašťovat. Já jsem tenhle "pohennovací" problém řešila suchým šamponem (stačí pudinkovej prášek nebo obyčejnej solamyl či majzena), kterej stáhnul přebytečnou mastnotu, ale zároveň pokožku hlavy dál nevysušil, a pak jsem háro umyla až v obvyklém termínu. A pak už se vlasy chovaly normálně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|