Odrosty po barvení
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Barvy a henna
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=b1f984355f70fe2ae0d21125e95018c4Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Karmilla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út květen 19, 2009 4:16 pm    Předmět: Citovat

buď to nechaj na slniečko, alebo pozri do vlákna o citrónovo-peroxidovom zosvetľovaní, to by ti mohlo pomôcť nejak zjednotiž prechod medzi melírom a tvojou farbou Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Quaky
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 5:34 pm    Předmět: Citovat

NEchcela som zakladať novú tému, tak pridávam sem svoju prosbu o radu, či skôr o názor. Mala som raz odfarbené vlasy farbou na 24 um. , a poriadne nezišla dole, lebo som mala svetlé vlasy. Potom som mala ešte hennu, ale to nie je podstatné. Dôležité je to, že mám už odstrastených pekných 5-1o cm mojich blond vlasov, a zvyšok mám najmenej o 3 odtiene tmavší! Vyzerá to otrastne a do konca leta s tym potrebujem niečo spraviť. Napadajú ma len 2 možnosti- buď si dám v kaderníctve odfarbiť všetko na moju pôvodnú farbu, ale bojím sa, že aj na 1x mi to veľmi zničí vlasy. Mama síce tvrdí, že keĎ si dám peroxid len raz, nezničí to, ale ja sa aj tak dosť bojím, pretože moje vlasy sa konečne po litroch minut´´eho oleja dali do poriadku, a nechcem ich znova zničiť. Taktiež sa bojím, ako budú chemické vlasy reagovať na prírodnú kozmetiku, pretože ja odmietam- aj na krátky čas- používať chémiu.
Ďalšia možnosť ma napadá len, že si budem dávať každý mesiac na odrasty hennu, aj tak mi vraj táto farba pristané viac Laughing
+ možno ešte keby som vyskúšala blond hennu na celú dĺžku, možno by mi to vlasy celkovo zjednotilo a nevyzeralo by to tak strašne.
Čo myslíte? Ja fakt neviem Confused
Quaky
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 5:36 pm    Předmět: Citovat

+ som ešte zabudla dodať, že citrón, harmanček a slnko som skúšala s mini álnymi výsledkami Sad
Kataska
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 7:08 pm    Předmět: Citovat

Hmm, to je složité. Samotný citrón a heřmánek podle mě nezesvětluje, jenom možná tónuje už světlé vlasy.
Blond henna by ti podle mého názoru tmavé vlasy lehce natónovala (výsledek asi ne moc patrný) a světlé odrosty obarvila, podle značky henny (DM blond henna do světlé zrz), takže nevím, jestli by sis moc pomohla. Tmavší henna by sjednotila líp, ale nevím, jestli stojíš o tmavou barvu a barvení každý měsíc.
Zesvětlení kromě sluníčka možné pouze peroxidem Sad
Můžeš třeba zkusit pročíst diskusi o citrono-peroxidu (dá se použít slaboučký 3% z lékárny), jestli tě zaujme a zkusit na pramínku, jestli by ti uškodil. Obecně s tím jsou velmi pozitivní zkušenosti, nikdo si nestěžoval na poškození a já ho používám pravidelně, vlasy hezčí než dřív, asi díky citrónu.
Tím by sis to mohla trochu sjednotit (světlé vlasy v podstatě už moc neodbarvuje) a vyhnout se tak pravidelnému měsíčnímu barvení, pokud teda tvým cílem je vlastní barva.
Nelie
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 8:32 am    Předmět: =))) Citovat

Co se týče odrůstání, mám taky menší problém. Normální tempo je prý 1. cm za měsíc, ale u mě uběhli dva týdny a já už mám centimetr v čoudu, takže mám u pěšinky takovou menší tmavou silničku. nejde to moc vidět, ale trochu mi to vadí, protože jsem čekala další barvení tka za měsíc nebo měsíc a půl
Decapitated
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 11:00 am    Předmět: Re: =))) Citovat

Nelie napsal:
Co se týče odrůstání, mám taky menší problém. Normální tempo je prý 1. cm za měsíc, ale u mě uběhli dva týdny a já už mám centimetr v čoudu, takže mám u pěšinky takovou menší tmavou silničku. nejde to moc vidět, ale trochu mi to vadí, protože jsem čekala další barvení tka za měsíc nebo měsíc a půl

ja by som bola len rada, keby mi tak rychlo rastli vlasy Wink
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 2:40 pm    Předmět: Re: =))) Citovat

Nelie napsal:

jůůůůůů, já bych to nebarvila a skakala bych štěstím do stropu Very Happy

[/url]
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2009 2:42 pm    Předmět: Citovat

Asi tak..kdyby mi rostly dva centimetry za měsíc, tak si pískám Very Happy
Shahlah
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so listopad 07, 2009 5:33 am    Předmět: Citovat

Teď koukám, že v úterý to bude přesně rok od posledního barvení, fíha! Toto letí Shocked Budu muset změřit odrosty, abych viděla, kam jsou moje vlasy schopné se za rok doplazit Twisted Evil
Ofélie
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: so listopad 07, 2009 9:43 am    Předmět: Citovat

Já jsem naposled barvila v prosinci minulého roku měděnou hennou. Teď už mám odrosty skoro po bradu Shocked . Na první pohled to moc vidět není, jsou pořád tmavohnědozrzavé, ale na sluníčku se rozsvítí ten oheň z henny a hned je to jasné. Ale víc mi vadí, když si omotám cop kolem hlavy, že to vypadá jako příčesek. Stříhat se ale nechystám, spíš přemýšlím, jestli by se daly ty ohnivé vlasy ztmavit. Třeba nějakou tmavší hennou?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Další

Přejdi na: