Odrosty po barvení
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Barvy a henna
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=86e4e2511612c0a89fff5fae7cf79ff0Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ladulinkaaa
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 7:11 pm    Předmět: Citovat

Ahojky, zajímal by mě váš názor....nejdříve seznámení se situací Very Happy je to asi tak třičtvrtě roku zpátky co jsem si barvila vlasy chemicky na červeno, fakt se mi to líbilo, jenže se červená barva hodně rychle vymývá a taky mě nebavilo každou chvíli barvit odrosty. Tak jsem přez to dala hnědou co nejpodobnější mé původní. Hnědá mi chytla hodně tmavě, ale to se časem trochu vymylo a vypadalo to, že to bude dobře odrůstat. Jenže dnešní situace je taková, že tak tři cenťáky u hlavy mám mojí přírodní hnědou, pak tak dva cenťáky světlejší hnědou a zbytek tmavě hnědou, pod určitym světlem do zrzava a dost mě to deptá Very Happy
Nechce se mi si ničit si vlasy další chemickou barvou, tak mě napadlo jestli nemáte někdo zkušenosti třeba se šamponama určenýma pro hnědé vlasy jestli by to trošku nesjednotili, nebo něčím přírodním....?
Za každou radu a zkušenost budu ráda Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Adluska
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 11:59 pm    Předmět: Citovat

ladulinkaaa napsal:
Ahojky, zajímal by mě váš názor....nejdříve seznámení se situací Very Happy je to asi tak třičtvrtě roku zpátky co jsem si barvila vlasy chemicky na červeno, fakt se mi to líbilo, jenže se červená barva hodně rychle vymývá a taky mě nebavilo každou chvíli barvit odrosty. Tak jsem přez to dala hnědou co nejpodobnější mé původní. Hnědá mi chytla hodně tmavě, ale to se časem trochu vymylo a vypadalo to, že to bude dobře odrůstat. Jenže dnešní situace je taková, že tak tři cenťáky u hlavy mám mojí přírodní hnědou, pak tak dva cenťáky světlejší hnědou a zbytek tmavě hnědou, pod určitym světlem do zrzava a dost mě to deptá Very Happy
Nechce se mi si ničit si vlasy další chemickou barvou, tak mě napadlo jestli nemáte někdo zkušenosti třeba se šamponama určenýma pro hnědé vlasy jestli by to trošku nesjednotili, nebo něčím přírodním....?
Za každou radu a zkušenost budu ráda Smile

Jo děvče, odrůstáním si musíme projít každý. Já mám spodní třetinu blond, další kus vyblitě červené a u kořínků svou barvu, takže jsem horší jak májové kotě. Chtěla jsem na to plácnout hennu, jenže představa, že zas budu dobarvovat jako blbec, mě děsí, takže teď odpočívám. Bylo by strašně fajn, kdyby mi to už odrostlo, protože mě deptá, jakou mají moje vlasy jinou kvalitu v různých fázích Sad fikla bych to, ale to bych musela na krátko a na to už fakt nemám Sad takže radím vydrž ty přechody barevný a už to bude jen lepší.
ladulinkaaa
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2011 5:18 pm    Předmět: Citovat

To jsme na tom přesně stejně...taky jsem přemýšlela o henně, ale kůli častému barvení jsem to zavrhla a stříhat to v žádném případě nebudu...no prostě už se mých vlasů žádná barva ani nedotkne (dokavaď nezačnu šedivět Very Happy ) a snad to někdy odroste Smile
jitty
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2011 5:22 pm    Předmět: Citovat

Já se teda hennou barvím míň často než chemickou.Smile
Ale na hnědou by mělo pomoct přelévat silným černým čajem, ořechovýma slupkama nebo listama, a nějak by měly působit i zábaly z amly a shikakai, ale v tom nejsem zběhlá.
jinak mě napadlo tady ve foru zmiňované zesvětlování medem,to barvu lehce sjednotí.
ladulinkaaa
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2011 8:19 pm    Předmět: Citovat

jitty napsal:
Já se teda hennou barvím míň často než chemickou.Smile
Ale na hnědou by mělo pomoct přelévat silným černým čajem, ořechovýma slupkama nebo listama, a nějak by měly působit i zábaly z amly a shikakai, ale v tom nejsem zběhlá.
jinak mě napadlo tady ve foru zmiňované zesvětlování medem,to barvu lehce sjednotí.

No mě jde o to, že ta henna stejně odrůstá a musí se to pořád barvit, a to mě právě nebaví...
Ten černý čaj nezní vůbec špatně a to se používá normálně obyčejný pytlíkový? A po umytí se to přelívá a pak už se to nevymývá nebo jo?
Rezaakatto
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: út duben 22, 2014 5:44 pm    Předmět: Citovat

Já to vydržela max. rok a už jsem zase obarvená... a nechávám zase odrůst. Rolling Eyes
skarma007
1201-2400. Guru II. kategorie
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: st duben 23, 2014 7:46 pm    Předmět: v Citovat

já už nebarvím rok, měla jsem bílý melír a nechávám stále odrůstat na svoji středně hnědou barvu, ze začátku to byla hrůza to vydržet a zvykat si na svoji barvu, ale teď už to celkem jde a těším se na svoje zdravé vlasy
ayra.5
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2015 7:45 pm    Předmět: Jednodušší návrat k původní barvě Citovat

Ahoj, neměly byste některá dobrý tip, jak se co nejlépe poprat s následující situací? Very Happy

Dlouhá léta se barvím na zrz, nebo na hnědou a už mě to přestalo bavit. Chtěla bych svou původní barevu "myší šeď".Zvolila jsem tu nejšetrnější metodu - přestat se barvit a ČEKAT! Cool Chemická barva se za půl roku slušně vymyla a protože mi ta chemie narušila vlasy, jsou vlásky náchylnější na světlání (sluničko, fén atd). Vznikla mi z toho taková univerzální vymytá barva, která mi vznikne po vymytí každé barvy, bez ohledu na odstín. Teď mám asi půlroční odrosty, s tím že mi to zas tak moc nevadí, protože ten přechod není úplně z hnědé na blond, ale vidět to je.

Moje otázka: Jak co nejlépe sjednotit nebo rozbít tu hranici odrostlých vlasů, aby vlasy vypadaly upravenější. V květnu jdu na svatbu a ráda bych to měla fajn, aspon ten jeden den... Shocked Laughing
astrid
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2015 8:40 pm    Předmět: Citovat

Já jsem přechody mezi jednotlivými vrstvami henny a nebarvených vlasů řešila zábaly - buď olejovými, medovými, anebo z cassiy. Trochu se to srovnalo - barva asi lehce povolila a zanechala mírné zbarvení i na odrostech. Nevím, jak to bude zabírat na chemii a jestli chceš nechat tu odrůstající část vlasů úplně netknutou - je to na Tobě. Třeba ještě někdo přijde s lepším tipem. Wink Možná by se to dalo řešit i nějakým sprejem/šampónem se zesvětlujícím či tónovacím efektem.
ayra.5
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2015 9:10 pm    Předmět: Citovat

Děkuju, sprej mě napadl, ale vlastně to opět zesvětlá už odrostlé vlasy a to nechci. Myslím, že zábaly by mohly fungovat pokud bych potřebovala tu barvu sundat, ale já mám spíš opačný problém - barvené vlasy mám o pár odstínu světlejší než moji barvu. Také jsi to trefila, že bych na tu odrůstající část chtěla co nejméně šahat - ale napadlo mě zkusit dobarvit jen ty zesvětlalé, vymyté části vlasů, nebo udělat jemný melír, nebo nevííím... uvítám každý nápad... Embarassed
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Další

Přejdi na: