|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Simeek 321-600
|
Zaslal: st leden 07, 2009 6:52 pm Předmět: |
|
|
O patlání henny už tu něco padlo...já jen doplním, že na hlavu si pak dám silonky, co mají děravé nohavice, vlastně mezi tím kde je u silonek to široké místo a nohavice, tak udělám uzel a nohavice usřihnu, že vznikne taková čepička s gumou.....a dále jsem si udělala takovou pláštěnku či co a to z pytle do koše, kdy jsem do pytle vystřihla otvory na ruce a hlavu . Nejvíc mě pobavila mamka, když si jednou v koupelně této silonkové čepičky všimla a přišla za mnou v záchvatu smíchu, že snad v takové čepce nechodím po venku
Naposledy upravil Simeek dne ne únor 22, 2009 8:54 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kaisha 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: pá únor 20, 2009 1:51 pm Předmět: |
|
|
Já mám vlasy do půlky zad a hennu aplikuji následovně: nejdříve si ve stoje před zrcadlem napadlám ofinu, vršek a strany hlavy a taky za ušima, to pak zasponkuji umělohmotnými skřipečky....pak se sklonim nad vanou a napatlam vlasy od krku směrem ke středu hlavy, zbytek barvy napatlam na konce a vlasy zamotám do drdůlku na temeni hlavy, překryji potravinářskou folií a nasadim kulicha, hennu si dávám na noc, takže na polštář hodim starý ručník a vlasy ráno umeju. Aby barva chytla lépe je dobré ještě před zabalením hlavy do igelitu napatlané vlasy prohřát fénem. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Gira 81-160
|
Zaslal: st leden 19, 2011 4:03 pm Předmět: |
|
|
Našla jsem tady jen návody jak nanášet hennu, ale nic o chemických barvách. Máte někdo zkušenost, jak to udělat, aby byla hezky rovnoměrně a nedělalo to potom fleky? Tedy i bez těch různých udělátek, co mají kadeřnice... Nebo tam při domácím barvení prostě budou vždycky a jediným řešením je nechat se obarvit od profíka? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Mikineczka 81-160
|
Zaslal: st leden 19, 2011 6:06 pm Předmět: |
|
|
Já si na domácí barvení pořídila takový ten štětec co používají i kadeřníci. Sehnala jsem ho v Tescu za cca 50,-
Zčesala jsem si vlasy na stranu a začla barvit od levého ucha vždy po pramínku, až jsem se postupně dostala na druhou stranu. Obarvené vlasy sem připlácla k hlavě a dobarvila zbytek vlasů na temeni.
Jenže v té době jsem měla vlasy asi po ramena, pochybuju, že teďka bych to zvládla. Taky nemám vlasy nijak husté, tak to ,,pramínkování" šlo dobře. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st leden 19, 2011 6:39 pm Předmět: |
|
|
Gira napsal: | Našla jsem tady jen návody jak nanášet hennu, ale nic o chemických barvách. Máte někdo zkušenost, jak to udělat, aby byla hezky rovnoměrně a nedělalo to potom fleky? Tedy i bez těch různých udělátek, co mají kadeřnice... Nebo tam při domácím barvení prostě budou vždycky a jediným řešením je nechat se obarvit od profíka? |
tiez sa farbim sama. mam siroky stetec, a zacinam od stredu hlavy, preberam pramene smerom na lavo, potom napravo, natriem okolo usi a potom idem na zadnu cast hlavy. ked je cela farba na vlasoch, poriadne to premasirujem rukami. flaky nemam _________________ Ak sa nechce?? c???????????Âti?? s??m, o??e?? sa. Ak sa nechce?? c???????????Âti?? smutn??, opi sa. Ak nechce?? by?? nikdy zraden??-zadov???? si psa. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
neewe >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 7:11 am Předmět: |
|
|
Nemáte někdo odzkoušený tenhle způsob nanášení henny?? :
http://www.youtube.com/watch?v=knXQT-iMXRE
To o čem mluvím začíná praktikovat kolem 2:45
Přijde mi to docela chytrý způsob, tak to příště vyzkouším a dám vědět, jak to půjde! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 7:57 am Předmět: |
|
|
Tak v podstate je to to stare - rozdelit na praminky, napatlat, zavinout do drdolu a hotovo, ne? To tady delame povetsinou vsichni Akorat me by treba nedrzelo to, jak ten prvni pramen zatoci, musela bych to prichytavat. Ja takhle ty vlasy stacim, az je mam napatlane vsecky. _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
neewe >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 12:06 pm Předmět: |
|
|
Morganna napsal: | Tak v podstate je to to stare - rozdelit na praminky, napatlat, zavinout do drdolu a hotovo, ne? To tady delame povetsinou vsichni Akorat me by treba nedrzelo to, jak ten prvni pramen zatoci, musela bych to prichytavat. Ja takhle ty vlasy stacim, az je mam napatlane vsecky. |
Jo ahá. Tak to jsem nevěděla. Já to vždycky patlala tak blbě. Přehazovala jsem pěšinky a betonovala zeshora Padlo na to o dost víc henny a strávil by s tím člověk mládí.
Pro mě je tohle objev! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
arobraB 8-20
|
Zaslal: po červen 20, 2011 2:41 pm Předmět: |
|
|
neewe napsal: | Nemáte někdo odzkoušený tenhle způsob nanášení henny?? :
Přijde mi to docela chytrý způsob, tak to příště vyzkouším a dám vědět, jak to půjde! |
Ta ale skutečně nešetří, proto jí to asi drží takhle stočený. Ale jinak to dělám podobně, až na to, že si to napatlám k odrostým a celý vlasy jen tak trošku zředěným zbytkem dopatlam. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ZaBukem2 321-600
|
Zaslal: po červen 20, 2011 4:45 pm Předmět: |
|
|
arobraB napsal: | neewe napsal: | Nemáte někdo odzkoušený tenhle způsob nanášení henny?? :
Ta ale skutečně nešetří, proto jí to asi drží takhle stočený. Ale jinak to dělám podobně, až na to, že si to napatlám k odrostým a celý vlasy jen tak trošku zředěným zbytkem dopatlam. |
Děkuji za tenhle odkaz. Od té doby, co hennu patlám tímto způsobem naopak spotřebuju materiálu mnohem méně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|