|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 3:13 pm Předmět: |
|
|
No tak
Nestíhám sledovat všechny změny
ale dobře to vypadá, pěkná tmavá |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
koloušák 161-320
|
Zaslal: st říjen 06, 2010 4:33 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil koloušák dne st březen 09, 2011 4:44 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
koloušák 161-320
|
Zaslal: čt říjen 14, 2010 1:27 pm Předmět: |
|
|
egle napsal: | Déscantes napsal: | Palettka jsou děsně nepřirozené - teda aspoň odstíny černé, ta čokoládově hnědá chytající do černa se dá. |
já nevim, vy tady všichni píšetě, že vám čokoládově hnědá chytla černě a mě přitom kdysi chytla krásně čokoládově hnědě... jsem asi nějaká divná |
To bude možná tím, že Palette má v nabídce 2 čokolády: čokoládově hnědou - ta je světleší a tmavě čokoládovou - to je ta, co barví téměř do černa. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
koloušák 161-320
|
Zaslal: čt říjen 14, 2010 1:50 pm Předmět: |
|
|
Kiks napsal: | Ako spoznám,že mi čierna sluší ? Prírodné vlasy mám takej myšej hnedej farby, mám porcelánovú pleť, modré oči, žiadne pehy a tvár je oválna. |
stačí si dát na hlavu černou látku (nejlépe přetáhnout triko přes hlavu tak, aby ti otvorem na hlavu koukal ven obličej). Je to trochu bizarní návod, ale já to takhle dělám vždy, když se chci vráítit k černé |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Emmec 0-7
|
Zaslal: so leden 22, 2011 11:23 pm Předmět: cierna s odleskami |
|
|
Milujem cierne vlasy! ci uz na sebe, alebo na inych. najkrajsie su hladke a rovne so studenymi odleskami, ale krasne su i vlnite plne roznych zlatych a lahucko hnedych a cervenkastych odleskov.
ja pouzivam Loreal Casting Creme Gloss, vynikajuca farba, mozem ju len odporucat. pouzivam odtien modrocierna, ale nechyta mi prilis studeno a modry odlesk vidim len tyzden po farbeni. krasne voni, mam pocit, ze nenici vlasy (a to ja ich mam dost nachylne na nicenie).
Tato farba ma teraz novu kolekciu, glossy blacks, kde ponukaju prirodzenu ciernu plnu odleskov. taktiez nestudeny je odtien ebenova cierna. ale ak mas rada, ked ti idu do hneda, odporucam tmavohnedu alebo tmavy gastan.
No a cierna svedci najma ludom s modrymi ocami a bledsou pletou a s prirodnymi hnedsimi vlasmi, ale jasne, ze to nie je pravidlo. ja mam oci hnedozelene, plet nie prilis svetlu a myslim, ze cierna mi svedci.
[color=indigo][/color] |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
svepra 0-7
|
Zaslal: st únor 16, 2011 10:13 am Předmět: Modročerná |
|
|
Ahoj, chci se zeptat, jestli máte zkušenost s modročernou barvou. Jak moc to hází odlesky modré? Měla jsem ebenově černou a tabyla pěkná, teď se poohlížím po změně, tak budu ráda za rady. Díky! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
koloušák 161-320
|
Zaslal: st březen 09, 2011 6:01 pm Předmět: |
|
|
ahoj, modročerná je černá s kovově studeným leskem. Nemá vyloženě modrý odlesk. Vypadá dost nepřirozeně, hodí se k zimním typům, ale je ideální třeba pro krátké geometrické účesy, které leskem získají ještě větší plasticitu. Za zkoušku s Castingem nic nedáš, modré barvivo vymyješ po pěti umytích a zůstane ti černá, která se bude postupně vymývat do tmavohnědé. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
KatyS 0-7
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 11:51 pm Předmět: |
|
|
modročerná hází modrý odlesk na ostrém slunci, nebo na fotce s bleskem, jinak vypadá nějak takto (fotka je z léta na sluníčku), brzy se vymyje do obyčejné černé, ať je to barva nebo přeliv, takže jak už bylo řečeno, klidně ji zkus, pro začátek přeliv, když se ti nebude líbit, během chvilky je to černá a pokud to neni víc vrstev, tak i rychle hnědne (např. casting), já osobně jsem se černomodrou barvila několik let a i s těmi vrstvami jsem měla vždy pocit, že je modrá hned pryč a za mesíc už to začíná hnědnout
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Rejža 321-600
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 2:26 pm Předmět: |
|
|
Doneslo se ke mně, že existuje šampon na černé vlasy . Nevíte o něm někdo něco? Nebo je to jen nějaký drb . Já ať se koukám všude po drogerii, tak nic najít nemůžu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Housenka 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 3:43 pm Předmět: |
|
|
Rejža napsal: | Doneslo se ke mně, že existuje šampon na černé vlasy . Nevíte o něm někdo něco? Nebo je to jen nějaký drb . Já ať se koukám všude po drogerii, tak nic najít nemůžu |
Existuje šampon HenneColor černá - má udržovat barvu černých (nejlépe hennovaných) vlasů. Ale nevím, jestli je to právě to, co sháníš.
Jinak dneska jsem zrovna v autobuse viděla staršího pána, který měl obarvený vlasy nejenom na černo, ale měl tam ještě modrý melír. Nebyly to jenom odlesky, ale vyloženě modrá barva. Vypadalo to na něm divně Já nevím, co ti chlapi blbnou. Dyť šediny jsou na nich krásný |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|