|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 8:02 pm Předmět: |
|
|
Shahlah napsal: | Des: Zrovna jsem chtěla napsat, že jsem toho efektu (měkčí, teplejší černá s hnědými odlesky) dřív dosahovala čokoládovou Palettkou, to bude telepatie
Jinak ten ebenově černý Casting je fajn (hlavně je k vlasům o poznání šetrnější než Palette), barva krásná, není trvdá ani vyloženě nepřirozená, ale i tak bych ji ráda něčím trošku změkčila, uvažovala jsem o tom, že zkusím hnědou hennu, jestli bude mít nějaký účinek, jakou jsi na černý přeliv používala? |
ahaa..takže zas tak měkoučká ta ebenová není říkáš hmm, to se dalo čekat. Ono asi všechno co má v názvu černá bude kapku tvrdší. Nejlíp se toho dosahuje nejspíš opravdu přes tmavohnědou.
Já právě před několika lety tu čokoládovou používala a byla jsem spokojená, myslím že jsem ji měla i loni ( loni v létě jsem měla i černou-modročernou paletku, držela jak čert i když zprvu to vypadalo že pustí ) ale pak ji to přestalo bavit a odešla...pak už jsem jen hennovala.
Já zkoušela toho víc - na černé vlasy měděně červenou z DM - zregenerovala, vytvořila odlesk. Dobré.
tmavohnědou - ta byla hodně dobrá, hennecolor. Kapku ztmavila. Teď mě napadá, že by možná byla hodně dobrá kombinace čokoládově hnědý palette...chvilu počkat...a hodit na to tuto hennu.
To asi zkusim, ale budu muset ještě chvilku počkat teď mám jemnou černou, spíše teda hnědou, na světle odráží hnědou. Asi za čtrnáct dnů na to prsknu hennecolor, jen zatím nevím, který odstín...
protože jsem na tmavé vlasy dávala i kaštan - ten nic moc, myslím hennecolor. Dost se to vymývalo. A nezakrylo to odrost - ta tmavohnědá zvládla i mírný odrost - tím se dal udělat rozestup - prostě jednou nabarvit přelivem...za měsíc hennou...pak za měsíc přelivem a tak dál.
Ale přemýšlím nad zlatou blond - hennecolor. Protože pokud chceme teplý lesk, toto by mohlo zabrat |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 8:04 pm Předmět: |
|
|
egle napsal: | Déscantes napsal: | Dávalas ji na barvené nebo přírodní nebarvené vlasy?
A jak dlouho jsi ji nechala působit?
Ale možná hraje roli typ vlasů, struktura...já znám hoodně lidí co jim to chytlo černě ( většina byla naštvaná ) jen někdo spokojený-třeba já -to není jen má zkušenost, má ji víc lidí z mého okolí. |
no já jsem měla svoje nebarvené, špinavě blond vlasy, nechala jsem to působit asi o 10 minut dýl, než na tom bylo napsané, protože jsem měla strach, že mi to chytne málo a výsledek byla pěkná hnědá...
no právě, že je to zkušenost více lidí, proto se divim, že mi to chytlo hnědě... |
Jsi čestná vyjímka zdá se..fakt jsi první komu to chytilo jak mělo.
A já myslela že nikdo takový neexistuje.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
egle ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 8:07 pm Předmět: |
|
|
Déscantes napsal: | Jsi čestná vyjímka zdá se..fakt jsi první komu to chytilo jak mělo.
|
jéééé, já jsem raritka to je príma |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 8:08 pm Předmět: |
|
|
Karmilla napsal: | má zelené oči a relatívne svetlú pleť, ale zas sa ľahko opaľuje. prirodzené vlasy má hnedé. jej naozaj pristane viac tmavšia ako tá, čo mala, možno je to výnimka.. mala raz aj nejakú hnedú a tiež jej to chytilo na tmavo. ale ke´d mala nejakú inú čiernu, to už vyzeralo neprirodzene. mám niekde v mobile fotku jej vlasov, predvčerom som ju trochu strihala, tak to sem môžem hodiť.. ak mi to pôjde, nejak mi nefunguje kábel od telefónu. |
To je právě to - že když měla jinou černou, už to působilo nepřirozeně...
V těch černých jsou rozdíly, teď jen najít tu pravou
Taky mám hnědé vlasy a světlou pleť, ale tmavé obočí..jsem ráda že ho nemusím nějak dobarvovat, ještě to tak, to by mě piclo
Dík |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 8:08 pm Předmět: |
|
|
egle napsal: | Déscantes napsal: | Jsi čestná vyjímka zdá se..fakt jsi první komu to chytilo jak mělo.
|
jéééé, já jsem raritka to je príma |
A jak se ti to vymývalo? Dobře nebo hůř?? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 8:11 pm Předmět: |
|
|
Déscantes napsal: | A jak se ti to vymývalo? Dobře nebo hůř?? |
dobře, vymylo se to úplně a myslim, že těm 24 umytím to mohlo odpovídat... třeba co jsem měla od palette ten pytlíček, tak se mi vymýval o dost hůř (ale pravda, ten byl růžový, toho se zbavuje blbě...) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 8:16 pm Předmět: |
|
|
egle napsal: | Déscantes napsal: | A jak se ti to vymývalo? Dobře nebo hůř?? |
dobře, vymylo se to úplně a myslim, že těm 24 umytím to mohlo odpovídat... třeba co jsem měla od palette ten pytlíček, tak se mi vymýval o dost hůř (ale pravda, ten byl růžový, toho se zbavuje blbě...) |
Coože, fakt? Tak ty jsi opravdu rarita, protože naprosté většině lidí ty tmavé palettka na 24 umytí drží jak přibité a nejen že jim chytají od středně hnědé dolů všechny černě, ale ani se jim moc nevymývají.
Asi jsi ten typ člověka, na který ty barvy tvořili...hmm ale moc to tvůrci od schwarckopfa nevychytali, většině lidí ty odstíny nesedí nebo chytají tmavěji
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 8:18 pm Předmět: |
|
|
tak schwarzkopf je černá hlava, tak asi chtěli dostát svému jménu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bambi >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 8:24 pm Předmět: |
|
|
200 Ebenová černá
210 Modročerná
316 Tmavá fialová
400 Tmavý kaštan
415 Ledový kaštan
426 Červenofialová
500 Kaštanová
550 Mahagonová
565 Granátová červenohnědá
600 Světlý kaštan
630 Karamel
645 Jantar
656 Terra cotta
700 Blond
713 Ledová duhová
810 Perlová blond
832 Medová blond
834 Měděná zlatá blond
900 zářivá blond
930 Zlatá blond
Možná spíš zkusit ten tmavý nebo ledový kaštan-sice se jmenuje ledový, ale myslím co si pamatuji že to nebyla barvu do studena a tmavé to bylo dost.
Naposledy upravil Bambi dne čt říjen 02, 2008 8:27 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 8:27 pm Předmět: |
|
|
egle napsal: | tak schwarzkopf je černá hlava, tak asi chtěli dostát svému jménu |
jo, to se jim povedlo ale ty lidi jak je proklínají, když jim to blbě chytí..hlavně holky. nevím no, pravda, pro blondýny je to katastrofa když mají najednou černou lebeň...ale třeba mají některé štěstí jako ty a chytá jim to jak má |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|