|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Kataska >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st březen 24, 2010 5:16 pm Předmět: |
|
|
Kaisha: teď koukám do složení vitamínové bezbarvé od Hennecolór (kterou už rohodně nepoužiju) a Lawsonia tam je, sice až na posledním místě, ale je. A světlé vlasy odlesky nebo tónování prostě chytají výrazněji než tmavé vlasy
Když jsem si kdysi na vlasy plácla zlatou blond hennu z DM (asi na hodinku), tak jsem byla světle rezavá a nepustilo to ani náhodou, odrůstala dva roky. Asi záleží na vlasech, moje využijí i sebemenší barvící potenciál nebarvící či jinak slabé henny
Jinak to tmavnutí může být kopřivou, která je v té vitamínové taky obsažená. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
starlight 81-160
|
Zaslal: út červenec 27, 2010 10:21 pm Předmět: |
|
|
Mám hroznou radost z toho, co se mi včera povedlo, a tak se s tím prostě musím pochlubit
Cca 2 měsíce zpátky se mi podařilo pomocí smíchání zlaté blond a sahary od logony zamaskovat odrosty, které mám po melíru...no a poslední dobou jsem došla k názoru, že se mi henna už dost vymyla, a melíry zas vykukujou...tak jsem včera na hlavu plácla zas zlatou blond zatím jsem vždycky nechávala hennu na hlavě max 2hoďky, včera jsem nějak nevnímala čas, a nechala skoro 4.... po smytí jsem do vlhkých vlasů vetřela hooodně velký množství kokosáku(po tomhle barvení se mi sice vždycky pěkne lesknou, ale jsou zaroveň i celkem vysušené - i když do směsi přidávám olej) a nechala přes noc. Ráno jsem se vzbudila, a šla vlasy umýt...jaké bylo moje překvapení, když jsem zjistila, že mám vlasy jak světlou mrkvičku (večer jsem vlasy v suché podobě neviděla). Nějak jsem nečekala, že i při delsím působení by zlatá blond mohla udělat tohle, když zatím vždy šla jen do medových odlesků
Po umytí vlasů po kokosákové kůře už tak moc zrzavé nebyly, a postupně přes den se barva pořád mění, jak oxiduje, a zdá se, že nakonec od mé původní nebude zas tak daleko takže spokojenost, vlásky se mi úžasně lesknou, jsou heboučký, a já mám pořád tendenci si do nich šahat krom toho jsem po pečlivém průzkumu odrostů zjistila, že už je mám cca 7cm dlouhé, juch třeba se jednoho dne zase propracuju k své barvě vlasů
Taak jsem si vylila srdíčko, sice nic zajímavého, ale nikdo z rodiny a ani přítel moje nadšení pro dlouhé a pokudmožno zdravé vlasy nesdílí, takže nemám komu sdělit svou radost, aby pochopil... tak doufám, že neva
(ještě by to nejspíš chtělo ospravedlnění, proč píšu do tohohle tématu - délky mám melírované, odrosty hoodně světle hnědé, přes léto zrzavotmavě blond ) _________________ Do not complain that the road is long...Be happy that you can walk on it.
W.Freiheit |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 1:28 pm Předmět: |
|
|
Gratuluju! Prima, že Ti to takhle vyšlo ( a že se mrkvičková barva zpacifikovala!) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
starlight 81-160
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 3:04 pm Předmět: |
|
|
Titanio, moc děkuju, upřímně jsem ani nečekala, že ten můj příspěvek někdo bude číst.... _________________ Do not complain that the road is long...Be happy that you can walk on it.
W.Freiheit |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
eMia >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 8:38 pm Předmět: |
|
|
starlight napsal: | Titanio, moc děkuju, upřímně jsem ani nečekala, že ten můj příspěvek někdo bude číst.... |
já ty nejdelší příspěvky čtu nejradši |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Hedwica 161-320
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 8:48 pm Předmět: |
|
|
eMia napsal: | starlight napsal: | Titanio, moc děkuju, upřímně jsem ani nečekala, že ten můj příspěvek někdo bude číst.... |
já ty nejdelší příspěvky čtu nejradši |
No samozřejmě, já také nejradši čtu ty nejdelší jo a gratuluju ke skvělýmu výsledku |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 6:53 am Předmět: |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ladynka 8-20
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 10:01 am Předmět: špinavý blond + hena |
|
|
Chtěla jsem vás moc poprosit o radu. Chci si obarvit vlasy (spíš zregenerovat) henou z DMka, zatim jsem si vlasy neikdy nehenovala. Mám vlasy v barvě špinavý blond, jdou lehounce do zrzava. Co by mi mohl ve vlasech udělat odstín zlatá blond? Moc děkuju za odpovědi! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
KačBeth ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 10:04 am Předmět: Re: špinavý blond + hena |
|
|
Ladynka napsal: | Chtěla jsem vás moc poprosit o radu. Chci si obarvit vlasy (spíš zregenerovat) henou z DMka, zatim jsem si vlasy neikdy nehenovala. Mám vlasy v barvě špinavý blond, jdou lehounce do zrzava. Co by mi mohl ve vlasech udělat odstín zlatá blond? Moc děkuju za odpovědi! |
že by zlatavé odlesky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Malonek >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 10:23 am Předmět: |
|
|
Nebo taky zrzavý pomeranč... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|