|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
skarma007 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: st únor 18, 2009 4:50 pm Předmět: v |
|
|
| chuchorietka napsal: | no jedna tablekta by s metabolismem neměla nic udělat, někde jsem četla že doporučujou až deset deně (!), to mi příde ale moc... doporučený jsou 3 - 5mg denně. asi to chce odzkoušet a člověk uvidí. kamarádovi fakt rostou vlasy podezřele rychle, takže na tom něco bude, a to jedl jednu tabletu denně (1200mg)
http://www.lekarna.cz/natures-bounty-lecithin-tob-100x1200mg/ |
no jo jenže to je za 10 dní snezený a po takovou dobu, zrejme žádný výsledky človek asi neuvidí a za 200 jedno balení nevím no  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: st únor 18, 2009 4:59 pm Předmět: c |
|
|
| *Leontýnka* napsal: | Jej už jsem si myslela že něco pro mě ale to urychlení metabolismu nechci. Jsem dost hubená. Už třetím rokem se snažím více přibrat a nejde to. Za tři roky jsem přibrala možná tři nebo čtyři kila. Mám strašně rychlý metabolismus. Stačí abych se večer nenavečeřela a do rána vypadám vychrtle. Nechápu jak to tělo stihne
Jinak taky jsem kdysi četla že lecitin je dobrý na růst vlasů. |
Leontýnko bud ráda, to já když si třeba vemu čokoládu druhý den se mi udelají špeky , vetší zadek a pak to schazování je hrozný Buď ráda, za takový metabolizmus, co bych za nej dala  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st únor 18, 2009 9:23 pm Předmět: |
|
|
Ono to taková výhra není. Mi i rodiče říkali jestli nejsem anorektička...a to jsem jedla jak divá. Ono je obecně teror když nemůžeš buď přibrat nebo naopak zhubnout. Nejlepší je zlatý střed. Jinak ani po pangaminu s jodem jsem nepřibrala ale je pravda že to bylo lepší než bez něho. Už bych si ho mohla zase pořídit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Karmilla >RADA STARŠÍCH<

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: čt únor 19, 2009 3:15 pm Předmět: v |
|
|
| *Leontýnka* napsal: | | Ono to taková výhra není. Mi i rodiče říkali jestli nejsem anorektička...a to jsem jedla jak divá. Ono je obecně teror když nemůžeš buď přibrat nebo naopak zhubnout. Nejlepší je zlatý střed. Jinak ani po pangaminu s jodem jsem nepřibrala ale je pravda že to bylo lepší než bez něho. Už bych si ho mohla zase pořídit |
jj mám taky takovou kamarádku která sní cokoliv a je hubená a má podvýživu no, jo střed je nej to máš pravdu, tak ale stejnak bud ráda, že nebpřibíráš, já si musím dávat bacha co jim a tak, třeba i po rohlíkách už přibírám mám strašně pomalej metabolismus ach jo |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: čt únor 19, 2009 3:16 pm Předmět: v |
|
|
nejlepší bay bylo asi jíst sojové boby, podle me, je to levný a je toho celkem dost  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
pinkalinka.p >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so únor 21, 2009 2:28 pm Předmět: |
|
|
| Nevíte, jestli se to prodává i normálně v lékárnách nebo třeba zdravejch výživách?..., prostě někde. Mně rostou vlasy dost pomalu a chtěla bych delší... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: ne únor 22, 2009 9:49 am Předmět: |
|
|
| pinkalinka.p napsal: | | Nevíte, jestli se to prodává i normálně v lékárnách nebo třeba zdravejch výživách?..., prostě někde. Mně rostou vlasy dost pomalu a chtěla bych delší... |
Dá se koupit normálně v lékárně  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Lucinka33 81-160

|
Zaslal: ne únor 22, 2009 10:26 am Předmět: |
|
|
Fiha, tak to ma prekvapilo, ze lecitin ma aj taketo ucinky. Ja ho jem uz asi mesiac, ale to kvoli skuskam Lebo vraj zlepsuje cinnost mozgu a podporuje ucenie. Zatial som si nevsimla, ze by to tak bolo Ale hovorim si, ze ked mi nepomoze pri uceni, aspon pomaha odburavat cholesterol z ciev a ochranuje srdce. Tak ked uz budem hlupa, aspon budem mat ciste cievy No asi si premeriam vlasy A potom ich skusim odmerat o mesiac. Ale chcem sa ist medzitym ostrihat, tak nic z toho merania...hmm...mozno nabuduce |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
korytnacka 8-20

![]()
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 11:53 am Předmět: |
|
|
ja som okolo statnic brala lecitin tiez (take oobrovske ampule to boli a brala som aj nejke ginko+horcik tableky) ale tiez neviem, ci mi to nejako pomohlo.
Som ani nevedela o tom chudnuti, budem si musiet zase kupit aj ked, hlavne kvoli tym cievam mam pocit, ze tam nieco neni v poriadku.
xixi ja chcem vediet, aky mam metabolizmus zatial sa mi to nikdy nepodarilo urcite podla coho to viete baby? (ja si niesom schopna vsimnut, ako rychlo priberam/chudnem ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|