Lecitin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Regenerace a podpora růstu
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=2394efbf5b1a16bb33e1ef8e9f5a58e9Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
skarma007
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2009 4:50 pm    Předmět: v Citovat

chuchorietka napsal:
no jedna tablekta by s metabolismem neměla nic udělat, někde jsem četla že doporučujou až deset deně (!), to mi příde ale moc... doporučený jsou 3 - 5mg denně. asi to chce odzkoušet a člověk uvidí. kamarádovi fakt rostou vlasy podezřele rychle, takže na tom něco bude, a to jedl jednu tabletu denně (1200mg)

http://www.lekarna.cz/natures-bounty-lecithin-tob-100x1200mg/

no jo jenže to je za 10 dní snezený Confused a po takovou dobu, zrejme žádný výsledky človek asi neuvidí a za 200 jedno balení nevím no Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
skarma007

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2009 4:59 pm    Předmět: c Citovat

*Leontýnka* napsal:
Jej už jsem si myslela že něco pro mě ale to urychlení metabolismu nechci. Jsem dost hubená. Už třetím rokem se snažím více přibrat a nejde to. Za tři roky jsem přibrala možná tři nebo čtyři kila. Mám strašně rychlý metabolismus. Stačí abych se večer nenavečeřela a do rána vypadám vychrtle. Nechápu jak to tělo stihne Rolling Eyes
Jinak taky jsem kdysi četla že lecitin je dobrý na růst vlasů.

Leontýnko bud ráda, to já když si třeba vemu čokoládu druhý den se mi udelají špeky , vetší zadek a pak to schazování je hrozný Crying or Very sad Buď ráda, za takový metabolizmus, co bych za nej dala Embarassed
*Leontýnka*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2009 9:23 pm    Předmět: Citovat

Ono to taková výhra není. Mi i rodiče říkali jestli nejsem anorektička...a to jsem jedla jak divá. Ono je obecně teror když nemůžeš buď přibrat nebo naopak zhubnout. Nejlepší je zlatý střed. Jinak ani po pangaminu s jodem jsem nepřibrala Rolling Eyes ale je pravda že to bylo lepší než bez něho. Už bych si ho mohla zase pořídit.
Karmilla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt únor 19, 2009 12:42 am    Předmět: Citovat

pokiaľ som to správne pochopila, tie tablety by mali obsahovať sójový lecitín.. sójový lecitín má aj Nobilis (v tekutej forme), lenže nepíšu nič o jedení. skúste si prečítať ten popis, hlavne čo sa týka jeho účinku na pokožku, to vyzerá celkom dobre http://www.nobilis.cz/index.php?lang=cz&page=detail&id=319
a tu je čistý sójový olej, ktorý tiež ten lecitín obsahuje: http://www.nobilis.cz/index.php?lang=cz&page=detail&id=317
skarma007

PříspěvekZaslal: čt únor 19, 2009 3:15 pm    Předmět: v Citovat

*Leontýnka* napsal:
Ono to taková výhra není. Mi i rodiče říkali jestli nejsem anorektička...a to jsem jedla jak divá. Ono je obecně teror když nemůžeš buď přibrat nebo naopak zhubnout. Nejlepší je zlatý střed. Jinak ani po pangaminu s jodem jsem nepřibrala ale je pravda že to bylo lepší než bez něho. Už bych si ho mohla zase pořídit

jj mám taky takovou kamarádku která sní cokoliv a je hubená a má podvýživu no, jo střed je nej to máš pravdu, tak ale stejnak bud ráda, že nebpřibíráš, já si musím dávat bacha co jim a tak, třeba i po rohlíkách už přibírám Sad mám strašně pomalej metabolismus ach jo
skarma007

PříspěvekZaslal: čt únor 19, 2009 3:16 pm    Předmět: v Citovat

Karmilla napsal:
pokiaľ som to správne pochopila, tie tablety by mali obsahovať sójový lecitín.. sójový lecitín má aj Nobilis (v tekutej forme), lenže nepíšu nič o jedení. skúste si prečítať ten popis, hlavne čo sa týka jeho účinku na pokožku, to vyzerá celkom dobre http://www.nobilis.cz/index.php?lang=cz&page=detail&id=319
a tu je čistý sójový olej, ktorý tiež ten lecitín obsahuje: http://www.nobilis.cz/index.php?lang=cz&page=detail&id=317

nejlepší bay bylo asi jíst sojové boby, podle me, je to levný a je toho celkem dost Smile
pinkalinka.p
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 2:28 pm    Předmět: Citovat

Nevíte, jestli se to prodává i normálně v lékárnách nebo třeba zdravejch výživách?..., prostě někde. Mně rostou vlasy dost pomalu a chtěla bych delší...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2009 9:49 am    Předmět: Citovat

pinkalinka.p napsal:
Nevíte, jestli se to prodává i normálně v lékárnách nebo třeba zdravejch výživách?..., prostě někde. Mně rostou vlasy dost pomalu a chtěla bych delší...

Dá se koupit normálně v lékárně Wink
Lucinka33
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2009 10:26 am    Předmět: Citovat

Fiha, tak to ma prekvapilo, ze lecitin ma aj taketo ucinky. Ja ho jem uz asi mesiac, ale to kvoli skuskam Smile Lebo vraj zlepsuje cinnost mozgu a podporuje ucenie. Zatial som si nevsimla, ze by to tak bolo Laughing Ale hovorim si, ze ked mi nepomoze pri uceni, aspon pomaha odburavat cholesterol z ciev a ochranuje srdce. Tak ked uz budem hlupa, aspon budem mat ciste cievy Laughing No asi si premeriam vlasy Smile A potom ich skusim odmerat o mesiac. Ale chcem sa ist medzitym ostrihat, tak nic z toho merania...hmm...mozno nabuduce
korytnacka
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2009 11:53 am    Předmět: Citovat

ja som okolo statnic brala lecitin tiez (take oobrovske ampule to boli a brala som aj nejke ginko+horcik tableky) ale tiez neviem, ci mi to nejako pomohlo.
Som ani nevedela o tom chudnuti, budem si musiet zase kupit Twisted Evil aj ked, hlavne kvoli tym cievam Embarassed mam pocit, ze tam nieco neni v poriadku.

xixi ja chcem vediet, aky mam metabolizmus Very Happy zatial sa mi to nikdy nepodarilo urcite Smile podla coho to viete baby? (ja si niesom schopna vsimnut, ako rychlo priberam/chudnem Smile )
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Přejdi na: